Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thor777 είπε

Τι εννοείς απλός αλλάζεις τον επεξεργαστή, τί άλλο θέλεις να κάνεις? Απλά μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις την thermal compound στην επιφάνεια του επεξεργαστή ή στην επιφάνεια της ψυκτρας αφού πρώτα καθαρίσεις καλά τις επιφάνειές τους με ένα καθαρό πανάκι και μπατονέτες. Σαν καθαριστικό προτείνεται ισοπροπυλικη αλκοολη αν και εγώ χρησιμοποιώ καθαρή βενζίνη (γιατί μου αρέσει το άρωμά της :P).

Επίσης όταν βάλω την κάρτα γραφικών πρέπει να διαγράψω τους drivers  έτσι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisIV είπε

Βρήκα στα 15 τον Q9400

Όχι άλλα αυτόν τον βρήκα στα 15(q9400)

Να ρωτήσω πάντως, να βάλω από τώρα τον επεξεργαστή; Απλώς αλλάζω τον επεξεργαστή ;(πρώτη φορά αλλάζω επεξεργαστή)

Στα ιδια χρηματα, καλυτερος ο Q9500 😀
https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Quad-CPU-Q9500-2-83GHZ-6MB-1333-LGA775/183845253011?

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά εβαλες την gt 1030 low profile και τον Q4000 2.66ghz?

Στις 25/6/2019 στις 8:34 ΜΜ, ChrisIV είπε

Δεν θέλω να πάρω με κάρτα αλλά με αντικαταβολή,έτσι και αλλιώς τον βρήκα από κάποιον στα 15

Τελικά πηρες την gt 1030 low profile και intel q4000 2.66ghz?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thom-83 είπε

Τελικά πηρες την gt 1030 low profile και intel q4000 2.66ghz?

Αδελφέ να προσέχεις τις ημερομηνίες στα θέματα ...  αυτό έχει εξαντληθεί  25 Ιουνίου 2019

Επεξ/σία από Kiriakos-GR
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε

Αδελφέ να προσέχεις τις ημερομηνίες στα θέματα ...  αυτό έχει εξαντληθεί  25 Ιουνίου 2019

Προσέχω μην ανυσηχείς απλα εχω το ιδιο pc και εχω δει οτι την 1030 ΜΑΛΛΟΝ λογο psu, και δεν εχω ακουσει κανεναν μετα το upgrade να επιβεβαιωνει τι εκανε γιατι εξαφανιζονται, ειπα μηπως βρω καποιον που τοχει δοκιμασει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...