polemikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αν και τις περιμέναμε τον Ιούλιο, η Apple διαθέτει δημόσια από σήμερα τις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS, iPad OS, macOS Catalina για τους τολμηρούς που θέλουν να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές τους. Στην περίπτωση του iOS 13 beta, όσοι προχωρήσουν στην εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης, θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως το dark mode, το swipe πληκτρολόγιο, σε νέα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών αλλά και βίντεο. Η Apple αναφέρει ότι η νέα έκδοση του iOS είναι σημαντικά πιο γρήγορη από τον προκάτοχό της, με την αναγνώριση του Face ID να πραγματοποιείται 30% πιο γρήγορα ενώ η εγκατάσταση και η αναβάθμιση εφαρμογών γίνεται σε γρηγορότερους χρόνους εξαιτίας του μικρότερου μεγέθους που καταλαμβάνουν στο iPhone. Περισσότερες πληροφορίες γύρω από το iOS 13 μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το iPad OS είναι η πρώτη έκδοση της πλατφόρμας αποκλειστικά πλέον για τα iPad, με την Apple να διαχωρίζει το λειτουργικό σύστημα των iPad με αυτό των iPhone. Από τις σημαντικότερες αλλαγές σ' αυτή την περίπτωση είναι η βελτιωμένη home screen στην οποία ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει widgets αλλά και μια σειρά από νέα gestures που σκοπό έχουν την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Ξεχωρίζει η υποστήριξη ποντικιού για όσους επιθυμούν να συνδέσουν ένα bluetooth ποντίκι με το iPad για τον χειρισμό των αγαπημένων τους εφαρμογών. Περισσότερα για το iPad OS και τα χαρακτηριστικά που φέρνει στα συμβατά iPad, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η επόμενη έκδοση του mac OS ονομάζεται Catalina και όσοι προχωρήσουν από σήμερα στην εγκατάσταση της πρώτης δημόσιας δοκιμαστικής έκδοσης, μπορεί να μην έχουν το Dashboard αλλά θα μπορούν πολύ σύντομα να φορτώσουν εφαρμογές iPad ή να χρησιμοποιήσουν το iPad που πιθανόν έχουν, ως δεύτερη οθόνη μέσω της λειτουργίας Sidecar. Επιπλέον για άτομα με ειδικές ανάγκες, υπάρχει δυνατότητα ελέγχου του υπολογιστή με φωνητικές εντολές, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ακουμπήσει το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Περισσότερα εδώ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο δοκιμαστικό πρόγραμμα οποιασδήποτε από τις παραπάνω εκδόσεις, θα πρέπει να προχωρήσουν πρώτα σε εγγραφή σε αυτή την ιστοσελίδα. Στη συνέχεια και μετά την εγκατάσταση θα μπορούν να λαμβάνουν αυτόματα και τις επόμενες δοκιμαστικές εκδόσεις της εκάστοτε πλατφόρμας που θα κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο καλοκαίρι μέχρι την τελική έκδοση. Αν η Apple δεν παρεκκλίνει από το χρονοδιάγραμμα παλαιότερων εκδόσεων, θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές εκδόσεις του iOS 13, iPad OS και macOS 10.15 Catalina μέσα στον Σεπτέμβριο. Apple Beta Program Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
astrofos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο για τη χρήση στην περιγραφή του ελληνικών αντί αγγλικών και σωστών όρων. Και ναι δεν τρολάρω το εννοώ! 5 2
bahamut_zero Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, astrofos είπε Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο για τη χρήση στην περιγραφή του ελληνικών αντί αγγλικών και σωστών όρων. Και ναι δεν τρολάρω το εννοώ! Σε ποιους ορους απευθυνεσαι;
ignome4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) To MacOS είναι αρκετά σταθερό και λίγο πιο γρήγορο από το Mojave (!) αλλα υπάρχουν θέματα με το Photoshop . Αν κάποιος κατέβασε το iPadOS ας μας πει αν υπάρχουν χοντρά προβλήματα με Procreate και Affinity Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από ignome4
Koeman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Σε ποιους ορους απευθυνεσαι; Εντελώς φιλικά κι εγώ την ίδια απορία έχω. 1
Marios092 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έβαλα το iOS 13 εχθές στο iPhone XS Max. Laggy AF. Καμία σχέση με τις public beta του 12. Aυτο που με έκανε να κάνω downgrade στο 30' ήταν πως το keyboard δεν δούλευε αρκετές φορές και πως το κινητό πήγε να πάρει φωτιά από την θερμοκρασία. Θέλει υπομονή ακόμα! Κατα τα αλλα έχει αρκετά μικρά refreshments σε ένα αρκετά γνωστό πλέον UI. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Marios092 2
Black Demis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, astrofos είπε Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο για τη χρήση στην περιγραφή του ελληνικών αντί αγγλικών και σωστών όρων. Και ναι δεν τρολάρω το εννοώ! απο περιέργεια σε ποιους όρους αναφέρεσαι (την ιδια απορία εχω και εγω το διάβασα το ξανά διάβασα δεν βρήκα κάτι περίεργο )
banned_acc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ignome4 είπε To MacOS είναι αρκετά σταθερό και λίγο πιο γρήγορο από το Mojave (!) αλλα υπάρχουν θέματα με το Photoshop . Αν κάποιος κατέβασε το iPadOS ας μας πει αν υπάρχουν χοντρά προβλήματα με Procreate και Affinity Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκω λόγο να φύγω από μοχάβι για Καταλίνα;🤔 1
ignome4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, guzel είπε Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκω λόγο να φύγω από μοχάβι για Καταλίνα;🤔 Λογικά δεν είσαι ούτε τρελός ούτε developer 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Marios092 είπε Έβαλα το iOS 13 εχθές στο iPhone XS Max. Laggy AF. Καμία σχέση με τις public beta του 12. Aυτο που με έκανε να κάνω downgrade στο 30' ήταν πως το keyboard δεν δούλευε αρκετές φορές και πως το κινητό πήγε να πάρει φωτιά από την θερμοκρασία. Θέλει υπομονή ακόμα! Κατα τα αλλα έχει αρκετά μικρά refreshments σε ένα αρκετά γνωστό πλέον UI. 2 ώρες πριν, ignome4 είπε To MacOS είναι αρκετά σταθερό και λίγο πιο γρήγορο από το Mojave (!) αλλα υπάρχουν θέματα με το Photoshop . Αν κάποιος κατέβασε το iPadOS ας μας πει αν υπάρχουν χοντρά προβλήματα με Procreate και Affinity BETA είναι ολόκληρη ένα bug είναι ,,,,,, έλεος
ignome4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, init0101 είπε BETA είναι ολόκληρη ένα bug είναι ,,,,,, έλεος Ναι βρε Μaster of the Universe, φυσικα και είναι σε beta παρ' όλ' αυτά είναι αρκετά σταθερή για BETA και ανέφερα που εντόπισα εγώ ένα πρόβλημα
whoever81 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγινε download αλλα δεν γίνεται install. Βγάζει error. Είμαι πλοκ; 😊 (iPhone SE) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από whoever81
astrofos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Σε ποιους ορους απευθυνεσαι; Δοκιμαστικη έκδοση αντι για beta version. Δημόσια αντι για public. Αναβάθμιση αντι για upgrade. Χαρακτηριστικά αντι για features. Εφαρμογές αντι για applications. Ποντίκι αντι για mouse. Κ.α. που εχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από astrofos 4
Misokatsu64 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Εγκατεστησα το iOS 13 την προηγουμενη βδομαδα στο iphone 6S που εχω. Τρεχει το λειτουργικο αρκετα καλα με lags να παρατηρουνται πολυ σπανια, σαν λειτουργικο εχει τα θεματακια του ακομα αλλα λογικο λογω που ειναι σε beta ακομα. Το UI εγινε λιγο ακομα πιο ομορφο με καποια εξτρα αλλα μεχρι εκει. Απο θέμα θερμότητας δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Για οσους το κατεβασαν εαν βλεπουν οτι δεν ανοιγουν καποιες εφαρμογες να πηγαινουν στο app store και να πατησουν open στην εφαρμογη που εχουν κατεβασμενη και ετσι λυνεται το προβλημα. Τωρα για το Catalina θα περιμενω γιατι δεν ειμαι αλλο για πειραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα