solidsnake222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ότι λέει ο τίτλος. Μερικές μέρες το απόγευμα κάθομαι στο μπαλκόνι και βλέπω περαστικούς να έρχονται με το αυτοκίνητο τους να αφήνουν 2-3 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες έξω από τους κάδους που εξυπηρετούν εμένα και την γειτονιά μου. Ξέρω οι κάδοι είναι δημόσιοι και δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους πω κάτι, απλώς απορώ γιατί το κάνουν αυτό. Θα τους άρεσε να πηγαίνω και εγώ έξω από το σπίτι τους να αφήνω σκουπίδια στους ήδη γεμάτους κάδους τους? Δεν νομίζω. Σας έχουν τύχει και εσάς παρόμοια "περιστατικά" η μόνο οι δικοί μου κάδοι έχουν το μέλι? 2 1 1
Haldol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημόσιοι κάδοι είναι, όποιος θέλει αφήνει σκουπίδια. Τσάμπα χαλιέσαι. Όταν είσαι για δουλειά σε άλλη περιοχή και πίνεις αναψυκτικό, θα πετάξεις το κουτάκι στον πρώτο κάδο που θα βρεις, ή θα το κρατήσεις μέχρι να γυρίσεις σπίτι σου; 3 6 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Να πάρεις τους κάδους από το πεζοδρόμιο και να τους βάλεις μέσα στο σπίτι να μην σου αφήνει κανένας τα σκουπίδια του. 5 2
solidsnake222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Δημόσιοι κάδοι είναι, όποιος θέλει αφήνει σκουπίδια. Τσάμπα χαλιέσαι. Όταν είσαι για δουλειά σε άλλη περιοχή και πίνεις αναψυκτικό, θα πετάξεις το κουτάκι στον πρώτο κάδο που θα βρεις, ή θα το κρατήσεις μέχρι να γυρίσεις σπίτι σου; Μα δεν λέω για κουτάκι η για αλλά σκουπίδια που μπορεί να προκύψουν έκτακτα. Μιλάω για τα σκουπίδια του σπιτιού. Να τα βάζω στο αμάξι και να πηγαίνω να τα πετάω σε άλλους κάδους. Υποτίθεται όλες οι γειτονιές έχουν τους δικους τους κάδους... 2
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Μερικές μέρες το απόγευμα κάθομαι στο μπαλκόνι και βλέπω... 3 1
solidsnake222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kallair είπε Χριστέ μου τι αλλο θα διαβασουμε;; Μια φυσιολογική απορία που έχω. Αν είναι συνηθισμένο να φορτώνεις τα σκουπίδια στο αυτοκίνητο σου και να πηγαίνεις να πετάξεις σε οποιαδήποτε άλλο κάδο εκτός από τον "δικός" σου Οκ εγώ μάλλον είμαι ο παράξενος. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από solidsnake222 2
kallair Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, solidsnake222 είπε Μια φυσιολογική απορία που έχω. Αν είναι συνηθισμένο να φορτώνεις τα σκουπίδια στο αυτοκίνητο σου και να πηγαίνεις να πετάξεις σε οποιαδήποτε άλλο κάδο εκτός από το "δικός" σου Οκ εγώ μάλλον είμαι ο παράξενος. Aπολυτα φυσιολογικο. βλεπεις δεν εχουν ολα τα σπιτια καδο μπροστα απο το σπιτι τους κ ετσι τα φορτωνουν στο αμαξι τους κ τα αφηνουν στον πρωτο ευκαιρο καδο. που ειναι το περιεργο; 3
xaratsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Την επόμενη να δείχνουν και λογαριασμό δεκο, οπότε βάλε σκοινάκι να στον ανεβάζουν και ανάλογα να πάρουν ή όχι την έγκριση σου. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από xaratsi 1
solidsnake222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @kallair Όλες οι γειτονιές υποχρεούνται να έχουν κάδο που να τις εξυπηρετεί. Αν δεν έχουν πρέπει να μιλήσουν με τον δήμο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από solidsnake222 2
darkman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Και σε εμενα μου εχει τύχη να βγαλω τα σκουπίδια με το αμάξι και να ξεχαστώ και να τα βαλω στον επόμενο κάδο που θα βρω, τι παει να πει αυτο θα βγει καποιος να μου πει γιατι τα βαζω εκει ......
kallair Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε @kallair Όλες οι γειτονιές υποχρεούνται να έχουν κάδο που να τις εξυπηρετεί. Αν δεν έχουν πρέπει να μιλήσουν με τον δήμο. εμενα ο πιο κοντινος καδος ειναι 2 στενα πιο κατω. θα κατσω να περπαταω μεχρι εκει κ μετα παλι πισω στο αυτοκινητο ή θα μπω στο αυτοκινητο κ θα τα πεταξω στον 1ο ευκαιρο καδο που εχω στο δρομο μου; κ επισης αυτο που καθε σπιτι εχει απεξω εναν καδο πολυκατοικιας ειναι απλα τραγικο και το μονο που κανει ειναι να αφαιρει θεσεις παρκινγκ απο την ηδη προβληματικη κατασταση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Face control και στους καδους, τι αλλο θα ακουσουμε.
solidsnake222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, darkman είπε Και σε εμενα μου εχει τύχη να βγαλω τα σκουπίδια με το αμάξι και να ξεχαστώ και να τα βαλω στον επόμενο κάδο που θα βρω, τι παει να πει αυτο θα βγει καποιος να μου πει γιατι τα βαζω εκει ...... Όχι κανένας δεν μπορεί να σου πει κάτι. Εγώ μιλαω για ανθρώπους που το κάνουν σκόπιμα τώρα το καλοκαίρι για να μην γεμίζουν τους ''δικούς τους κάδους'' (λόγω δυσοσμίας) και πάνε τα πετάνε σε άλλους. 28 λεπτά πριν, kallair είπε εμενα ο πιο κοντινος καδος ειναι 2 στενα πιο κατω. θα κατσω να περπαταω μεχρι εκει κ μετα παλι πισω στο αυτοκινητο ή θα μπω στο αυτοκινητο κ θα τα πεταξω στον 1ο ευκαιρο καδο που εχω στο δρομο μου; κ επισης αυτο που καθε σπιτι εχει απεξω εναν καδο πολυκατοικιας ειναι απλα τραγικο και το μονο που κανει ειναι να αφαιρει θεσεις παρκινγκ απο την ηδη προβληματικη κατασταση. Όπως είπα μιλαω για άνθρωπους που το κάνουν σκόπιμα. Τώρα για τις θέσεις των κάδων ειναι θέμα του δήμου που τους αφήνει εκτός αν πάνε οι ιδιοκτήτες-ενοικοι της πολυκατοικίας και τους μετακινούν επίτηδες εκει που τους βολευει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις