dimitris_sal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Τις τελευταίες μέρες η σελίδα του zapals δεν ανοίγει. Είχα καιρό να επισκεφτώ την σελίδα του οπότε δε γνωρίζω απο πότε ειναι down. Έφαγε τις παραγγελίες και την έκανε;
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι εξαφανίστηκαν. Αλλά μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος ψώνιζε. Ήταν εμφανώς απατεώνες. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από zx1234r
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Έχω αγοράσει πολλές φορές από εκεί και ειδικά σε προϊόντα orico είχε τις καλύτερες τιμές. Κρίμα αν έκλεισε
bromiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Ναι εξαφανίστηκαν. Αλλά μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος ψώνιζε. Ήταν εμφανώς απατεώνες. Ψώνιζα τακτικά και ποτέ καμία παραγγελία δεν είχε καθυστερήσει ή δεν είχε έρθει… Οπότε απατεώνες δεν θα τους χαρακτήριζα…
costacurta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Ναι ρε γκαις αγόραζα μικρό πραγματάκια εδώ και μια πενταετία και όλα κομπλέ /επιπεον7είχε και κάτι φρι ανά διαστήματα
dimitris_sal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλα,τα "freebies" που ειχε δεν ηταν ακριβως free. Συνηθως με τα μεταφορικα που εβαζε εβγαιναν λιγο πιο φθηνα απο οτι αν τα αγοραζες απο ebay. Εγω απο οσα "free" εχω παρει τα μισα δεν φτασανε ποτε και αναγκαστηκα και πηρα τα λεφτα πισω απο την paypal.
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Τα λέει όλα το παρακάτω ποσοστό... https://www.trustpilot.com/review/www.zapals.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα