Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, κάνω αγορές συχνά πυκνά από την Κίνα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που πάω για παραλαβή και δεν υπάρχει το αντικείμενο μου. Όπως μου είπε ο άνθρωπος που δουλεύει στα ΕΛΤΑ, δεν υπήρχε στον σάκο που του στείλανε, το περίεργο είναι ότι ο ταχυδρόμος μου έστειλε κανονικά ειδοποιητήριο, δηλαδή το δέμα χάθηκε την τελευταία στιγμή. Ο υπάλληλος μου είπε ότι θα το ψάξει το θέμα και θα με καλέσει μέχρι την Πέμπτη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι την αγορά δεν την έκανα με PayPal αλλά ευτυχώς έβαλα την ασφάλεια από το Banggood. Μπορεί κάποιο παιδί πιο έμπειρο να με διαφωτίσει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και πως πρέπει να κινηθώ, θα το εκτιμούσα πολύ.

Παρακάτω στην φωτογραφία είναι η διαδρομή του αντικειμένου.

Screenshot_2019-07-02-14-05-33-387_com.android.chrome.png

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχε στο νου σου ότι είναι ζωα και διμοσιο-υπαλληλαρες με πλατες συνδικαλιστικων σιχαμάτων....  η στο βουτηξε ο ταχυδρόμος διανομεας... η δεν το βλέπουνε μεσα στο γραφειο από την γκαβομαρα τους και το αραλικι... η το εχει δωσει  ο διανομεας σε οποιον νανε λεγοντας του ότι είναι συγγενης σου < παρε τηλεφωνο εδώ στα κεντρικα 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100  με τον αριθμο αποστολης του δεματος η ότι στοιχειο εχεις>   ...και αμα στο παιξουνε κοκοβιοι.. βλέπεις εχουν και τους σκυλοσυδικαλιστες πλατη        ...πας με χαρτουρα στην ΕΕΤΤ δηλαδή στο άλλο σκηλολο'ι'...  Αυτά τα ζωα στο στη φωτο φενεται ότι από το κατάστημα της αιολου το σκαναρανε για να το βαλουν στο σακο για το κατάστημα της κουμουνδουρου <είναι λιγο πιο κατω καθετος της αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κοντα στο εθνικο θεατρο>

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Like 1
Δημοσ.

Αν μέχρι την Πέμπτη που σου είπαν δεν βρεθεί το δέμα, σίγουρα κάποιος το έκλεψε ή το παρέδωσε αλλού ο ταχυδρόμος. Άνοιξε ticket στο banggood. Σίγουρα θα σου πούνε να περιμένεις καμία δυό βδομάδες ακόμη μήπως βρεθεί και να τους ξανά ενημερώσεις . Αφού περάσει και αυτό το διάστημα θα ζητήσεις αποζημίωση ή να σου ξαναστείλουν το δέμα. Μετά από δύο με τρεις μήνες και αφού υπογράψεις κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή το νέο δέμα

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, φίλε kiriakos500, θα καλέσω και το μεσημεράκι στα κεντρικά, το δέμα πρέπει να ήταν σχετικά μικρό γιατι ήταν ακουστικά Bluetooth , γι'αυτό υποψιάζομαι ότι μπορεί και να το έκλεψαν.

Vali τόσο πολύ καιρώ παίρνει αυτή η διαδικασία να το ξανάστείλουνε από το Banggood εφόσων έχω πληρώσει και την ασφάλεια ? , Όσο για τις υπεύθυνες δηλώσεις τι ακριβώς εννοείς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσολαρμενιζουνε γιαυτο του ειπε ο υπάλληλος την πεμπτη επειδή του το βουτηξε και δεν θελει να μαθευτεί μεσα…... η στο γραφειο πινουνε ουζα από πισω …. αμα τους επερνε τηλεφωνο κανα κομματοσκηλο συνδικαλιστης μεσα σε 20 λεπτα θα το ειχανε βρει …. πηγενε και φτηστους μεσ τη μουρη….

23 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, φίλε kiriakos500, θα καλέσω και το μεσημεράκι στα κεντρικά, το δέμα πρέπει να ήταν σχετικά μικρό γιατι ήταν ακουστικά Bluetooth , γι'αυτό υποψιάζομαι ότι μπορεί και να το έκλεψαν.

Vali τόσο πολύ καιρώ παίρνει αυτή η διαδικασία να το ξανάστείλουνε από το Banggood εφόσων έχω πληρώσει και την ασφάλεια ? , Όσο για τις υπεύθυνες δηλώσεις τι ακριβώς εννοείς ?

αυτοι το εχουνε περασει στο συστημα στον υπολογιστη ότι  ταξιδευει για το κατάστημα της κουμουνδουρου εκεινη την ημερα <που σημενει ότι η αυριανη θα είναι κουμουνδουρου στο κατάστημα εκει > και αμα πασ στην κουμουνδουρου θα σου λενε εμεις δεν βλέπουμε τιποτα ….και θα σε κανουν μπαλακι οι ξεφτιλισμένοι …. ενώ θα επρεπε να στο βρουνε σε 20 λεπτα…  και στην κουμουνδουρου δεν είναι... γιατι θα ανοιγανε το σακο και θα σκαναρανε ότι εφτασε…. πηγενε μπινελικοσε τους στην αιολου και πες ότι εισαι μακροσυγγενης του γριβεα <ο προεδρος τον ελτα> πιπες θα σου κανουνε σε 5 λεπτα στη αιολου στοχουνε βρει..

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Like 1
Δημοσ.

Από το banggood θέλουν να εξαντλήσουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μήπως και βρεθεί το δέμα. Θα σου στείλουν με email κάποια υπεύθυνη δήλωση που θα βεβαιώσεις ότι το δέμα δεν το παρέλαβες και ούτε έχεις λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση για την απώλεια του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...