Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ημητρικη του τιτλου  http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-p55m-ud2_10#kf νομιζω αρχισε να τα παιζει. Εχω θεματα με internet  με ασυρματο  αλλα και με ethernet, με θυρες usb που σταματαει να αναγνωριζει περιφεριακα που εχω επανω και με επανεκκινηση φτιαχνει για λιγο και μετα ξανα  εμφανίζετε το πρόβλημα,  αργει να εκτελεσει εντολες ή δεν τις εκτελει οπως πχ power of και ενω η οθονη κλεινει  ο υπολογιστης  δεν κλεινει. Μια αναζητηση που εκανα δεν μπορεσα να βρω για αγορα απο Ελλαδα. Απο εξωτερικο δεν συμφέρει πλεον με τα τελωνεια.  Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο Ελληνικο διαδικτυακό καταστημα να το ψαξω για την συγκεκριμενη μητρικη ή καποια συμβατή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα μονο μεταχειρισμενη. ακομα κι αν εχει καταστημα δε θα ειναι σε καλη τιμη.

τα θεματα με το internet παντως ειναι καθαρα καρτας δικτυου. ξηλωσε οτι driver εχει και ασε αυτον που περναν μονα τους τα windows. 

μπαζο ειναι η καρτα δικτυου της συγκεκριμενης μητρικης και αν οντως εχει χαλασει μπορεις να βαλεις μια αλλη.

για αρχη επειδη δεν λες καποιο αλλο συγκεκριμενο προβλημα περα απο τις usb θα δοκιμαζα ενα φορματ να δω πως θα παει κατοπιν. ιδιως αν εχεις να το κανεις χρονια. αυτο με το usb μπορει και να ειναι ενδειξη οτι τα παιζει το τροφ και οχι η μητρικη

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να είναι πρόβλημα από το τελευταίο winbows update; Γιατί κάπου εκεί νομίζω άρχισαν τα προβλήματα. Πάντως  το πρόβλημα με  το ίντερνετ παρουσιάζετε είτε το έχω  με ethernet είτε με ασύρματη usb κάρτα δικτύου. Αν πάνω στο ίδιο καλώδιο ethernet βάλω το laptop δεν έχω θέμα. Επίσης τροφοδοτικό άλλαξα πριν 2 χρόνια περίπου και έβαλα κάποιο που μου είχαν προτείνει τα παιδιά εδώ του φόρουμ.

Λέω να δοκιμάσω για αρχή μια επαναφορά του pc  σε κατάσταση πριν το update

Επεξ/σία από tsigpan
Δημοσ.

Προσπαθω να κανω φορματ   και ενω βλεπει τον δισκο τον κανει φορματ  μου βγαζει το μηνυμα "δεν μπορεσαμε να δημιουργησουμε νεο διαμερισμα η να εντοπισουμε ενα υπαρχον διαμερισμα". Τι κανω λαθος ρε παιδες κοντευω να σκασω.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Τελικα δεν  ειχε προβλημα ουτε η μητρικη ουτε η καρτα γραφικων αλλα μαλλον καποιο περιφεριακο δημιουργουσε το προβλημα. Εκανα φορματ και ενω η διαδικασια κραταει το πολυ 1 ωρα  εδω κρατουσε 6 ωρες. Οταν μετα απο ωρες τελειωνε η εγκατασταση και εκανα το πρωτο log in στα windows και τις πρωτες ενημερωσεις μετα την πρωτη επανεκκινηση δεν υπηρχε  πουθενα το εικονιδιο για log in.  Επανελαβα την διαδικασια 2 φορες. Το πηγα στο σερβις και εκει εμφανιζοταν κανονικα το πλαισιο για log in. Βλακεια μου που εκανα την διαδικασια  με τα περιφερειακα επανω. Το αστειο ειναι οτι τωρα εχω συνδεσει ξανα ολα τα περιφεριακα και δεν εχει εμφανιστει καποιο προβλημα.

Και μια βοηθεια  θα ηθελα. Μ αυτη εδω την καρτα γραφικων https://www.newegg.com/global/gr-en/xfx-radeon-rx-460-rx-460p2sfg5/p/N82E16814150780  εχω μια παλια οθονη lg https://www.lg.com/ph/monitors/lg-W1943S-monitor  η οποια  εχει μονο vga εξοδο που  η καρτα δεν εχει vga εισοδο, γι αυτο χρησιμοποιώ ενα καλωδιο - μετατροπεα vga σε hdmi. Λεω να παρω μια καλυτερη οθονη ως 120 ευρω το διαθεσιμο ποσο.  βλεπω οτι η καρτα εχει εισοδους DVI-D και  HDMI . Τι μου προτείνεται;  Π.χ απο eshop που με βολευει  στο ποσο που ειπα  βλεπω ειμαι καπου εδω   Καμια προταση;

Ευχαριστω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...