siracos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 2) Την χρήση του κινητού : browsing, maps, photo να ακούγετε καλά στις κλήσεις 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 με 6 αλλά ας είναι και μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: Να αντέξει 2-3 χρόνια (αν δεν το πατήσω πάλι με το αυτοκίνητο ) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλά δεν είναι σημαντικό 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι να βγάζει σίγουρα και άνετα την ημέρα 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από Ελλάδα ,θα αγοραστεί με τιμολόγιο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Το κινητό θα αγοραστεί με τιμολόγιο άρα τα 150 είναι καθαρά χωρίς ΦΠΑ και πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο ( το παλιό μου lenovo k6 note το πάτησα κατά λάθος με το αυτοκίνητο μου , μόνος μου😑 ) Γενικά κοιτάω το Xiaomi Redmi Note 7 αλλά δεν μπορώ να χωνέψω ότι η είναι η μόνη επιλογή σε αυτή την τιμή και ψάχνω εναλλακτικές . Ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα . Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από siracos
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Σε αυτά τα λεφτά δε θα βρεις καλύτερο από το note 7 και εννοείτε το 4/64 για να σε βγάλει 3 χρόνια 1
siracos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε Σε αυτά τα λεφτά δε θα βρεις καλύτερο από το note 7 και εννοείτε το 4/64 για να σε βγάλει 3 χρόνια Αυτό νομίζω και εγώ , απλά δεν μπορώ να το "χωνέψω " ότι έχω μόνο μια επιλογή . Από εδώ λέω να παραγγείλω : https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi/redmi-note-7/xiaomi-redmi-note-7-4-64gb-black-global-edition-ελληνικό-μενού/?skr_prm=WyJiMTU4ZmY4Yi0wNjdkLTQyNmQtYThmNS1kZTBkOTRhMDM1MmYiLDE1NjIwNzUyMTMwOTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Υπάρχει κάπου αλλού καλύτερα και ετοιμοπαράδοτο ; Τι κωδικό πρέπει να γράφει στο κουτί για να είναι global version ; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από siracos
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 το συγκεκριμένο είναι global, το γράφει στο κουτί. https://www.skroutz.gr/s/17047756/Honor-10-Lite-3GB-64GB.html#specs Υπάρχει και αυτό
ad276 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μαλλον φοβασαι να παρεις xiaomi.Υπαρχουν εννοειται πολλες επιλογες οπως το huawei mate 20 αλλα και το μικροτερο motorolla one.....και φυσικα ειναι 4/64 και τα δυο...... 1
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Motorola one;; με SD625;; 720 οθόνη και τραγική μπαταρία;; ε όχι, mate 20 μάλλον εννοείς το lite, αυτό είναι αρκετά καλό αλλά θα προτιμούσα xiaomi. 1
siracos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Αυτό εννοείτε : https://www.skroutz.gr/s/15670996/Huawei-Mate-20-Lite-Dual-4GB-64GB.html Στην χρήση πως πάει από μπαταρία ; Την βγάζει άνετα την ημέρα ; Γενικά ανάμεσα στο xiaomi note7 Dual (4GB/64GB) και στο Huawei Mate 20 Lite Dual (4GB/64GB) ποιο προτείνετε ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, siracos είπε Αυτό εννοείτε : https://www.skroutz.gr/s/15670996/Huawei-Mate-20-Lite-Dual-4GB-64GB.html Στην χρήση πως πάει από μπαταρία ; Την βγάζει άνετα την ημέρα ; Γενικά ανάμεσα στο xiaomi note7 Dual (4GB/64GB) και στο Huawei Mate 20 Lite Dual (4GB/64GB) ποιο προτείνετε ; Στα περισσότερα τα δύο κινητά είναι αρκετά κοντά, με το rn7 να νικάει για λίγο σε όλα, εκτός από την GPU που νικάει αρκετά. Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν είναι deal breaker η GPU βέβαια. Και μόνο λόγω μικρότερου notch εγώ θα έπαιρνα rn7, κι ας ήταν ακόμα πιο κοντά σαν specs. Δεν είναι η μόνη επιλογή αλλά η σειρά redmi note είναι ο βασιλιάς της low-mid κατηγορίας από το rn4 κι έπειτα. 3
ad276 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, chios είπε Motorola one;; με SD625;; 720 οθόνη και τραγική μπαταρία;; ε όχι, mate 20 μάλλον εννοείς το lite, αυτό είναι αρκετά καλό αλλά θα προτιμούσα xiaomi. Επειδη εχει παλαιοτερο επεξεργαστη δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι για πεταμα,οταν μαλιστα ερχεται με 4/64 . Τραγικη μπαταρια;Απο που προκυπτει;Με βαση το gsmarena endurance rating 102h που ειναι απο τα καλυτερα αποτελεσματα.Συν του οτι reviews εχουν εξαιρετικα αποτελεσματα σε αυτονομια. Επισης ειναι μικροτερο σε μεγεθος και τρεχει android one programm το οποιο συνεπαγεται αμεσες αναβαθμισεις λογισμικου και ασφαλειας. Οσο για το huawei ναι εννοω το mate 20 lite.Αριστο και πολυ ωραιο μενου.Εχω αλλο μοντελο της huawei και οι λειτουργιες του με εχουν αφησει αφωνο.Μεχρι και το ραδιοφωνο κατα την ενεργοποιηση του αποθηκευει αυτοματα τις συχνοτητες των σταθμων χωρις να κανω τιποτα. 11 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Στα περισσότερα τα δύο κινητά είναι αρκετά κοντά, με το rn7 να νικάει για λίγο σε όλα, εκτός από την GPU που νικάει αρκετά. Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν είναι deal breaker η GPU βέβαια. Και μόνο λόγω μικρότερου notch εγώ θα έπαιρνα rn7, κι ας ήταν ακόμα πιο κοντά σαν specs. Δεν είναι η μόνη επιλογή αλλά η σειρά redmi note είναι ο βασιλιάς της low-mid κατηγορίας από το rn4 κι έπειτα. Βασιλιας δεν υπαρχει φιλε μου,αυτα βρισκονται στο μυαλο μερικων κολλημενων με την xiaomi.....Σε τιμες εως τα 150 ευρω υπαρχουν πολλες καλες προτασεις εκει εξω......και πανω απ ολα με ανθρωπινο μεγεθος....και ειλικρινα ποιος τους ειπε να βαλουν notch στα κινητα;Γιατι και notch εχουν και τεραστια ειναι... Υ..Γ.ειλικρινα πιστευετε οτι το redmi note 7 εχει καμερα 48 mp; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από ad276 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Εχει κάποιες λίγες επιλογές σε αυτά τα λεφτά με διάφορα πάρε δώσε. Ως σύνολο το Note 7 είναι μάλλον το πληρέστερο αλλά εγώ στη θέση σου θα έβαζα κάτι ελαφρώς παραπάνω για να πάω σε Moto G7 power. Η συγκεκριμένη συσκευή λοιπόν έχει το μόνο "μειονέκτημα" (δεν είναι) ότι έχει 720P οθόνη καθώς όλα τα άλλα είναι εκεί παρόν. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εχει κάποιες λίγες επιλογές σε αυτά τα λεφτά με διάφορα πάρε δώσε. Ως σύνολο το Note 7 είναι μάλλον το πληρέστερο αλλά εγώ στη θέση σου θα έβαζα κάτι ελαφρώς παραπάνω για να πάω σε Moto G7 power. Η συγκεκριμένη συσκευή λοιπόν έχει το μόνο "μειονέκτημα" (δεν είναι) ότι έχει 720P οθόνη καθώς όλα τα άλλα είναι εκεί παρόν. Θα συμφωνήσω με το moto αλλά ξεφεύγει από τα 150€. Στις 2/7/2019 στις 5:08 ΜΜ, siracos είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 2) Την χρήση του κινητού : browsing, maps, photo να ακούγετε καλά στις κλήσεις 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 με 6 αλλά ας είναι και μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: Να αντέξει 2-3 χρόνια (αν δεν το πατήσω πάλι με το αυτοκίνητο ) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι αλλά δεν είναι σημαντικό 😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι να βγάζει σίγουρα και άνετα την ημέρα 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από Ελλάδα ,θα αγοραστεί με τιμολόγιο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Το κινητό θα αγοραστεί με τιμολόγιο άρα τα 150 είναι καθαρά χωρίς ΦΠΑ και πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο ( το παλιό μου lenovo k6 note το πάτησα κατά λάθος με το αυτοκίνητο μου , μόνος μου😑 ) Γενικά κοιτάω το Xiaomi Redmi Note 7 αλλά δεν μπορώ να χωνέψω ότι η είναι η μόνη επιλογή σε αυτή την τιμή και ψάχνω εναλλακτικές . Ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα . Δες και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2155271295/nokia-61-32gb-dual.html 1
siracos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Θα συμφωνήσω με το moto αλλά ξεφεύγει από τα 150€. Δες και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2155271295/nokia-61-32gb-dual.html Saruman τα 150 είναι χωρίς το ΦΠΑ (θα κοπεί τιμολόγιο ) οπότε τα παραπάνω είναι εντός προϋπολογισμού ,. Πες καμιά γνώμη .
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 3/7/2019 στις 6:13 ΠΜ, siracos είπε Αυτό εννοείτε : https://www.skroutz.gr/s/15670996/Huawei-Mate-20-Lite-Dual-4GB-64GB.html Στην χρήση πως πάει από μπαταρία ; Την βγάζει άνετα την ημέρα ; Ναι.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, siracos είπε Saruman τα 150 είναι χωρίς το ΦΠΑ (θα κοπεί τιμολόγιο ) οπότε τα παραπάνω είναι εντός προϋπολογισμού ,. Πες καμιά γνώμη . Μπορείς να δεις και αυτό https://www.mediamarkt.gr/el/product/_meizu-note-8-64gb-blue-1222546.html?_§ja=tsid%3A48889&rbtc=lws|con|CD20666||p|lws_product_feed|&lkws_10719=5cfcc582-18aa-3b28-2398-da0f2e15ded8 που έχει και δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας ενώ το Note 7 δεν θα εχει παρά μόνο καταστήματος. 1
siracos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αξίζει αυτό το τζαμάκι ; https://www.ebay.com/itm/Nillkin-2-5D-CP-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-7-/163494450233 Αν όχι προτείνετε μου κάποια θήκη και τζάμι . 'Όπως καταλαβαίνετε το xiaomi note 7 παράγγειλα . Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από siracos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα