JIM_BLUE_POWER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω για bluetooth earbuds και είδα μια προσφορά που έβγαλε ο γερμανός στην ιστοσελίδα του και ήθελα να μου πείτε μια γνώμη πρωτού τα αγοράσω ή αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε κύριως για το γυμναστήριο τα χρειάζομαι απλά τα περισσότερα που είχα κρατούσαν το πολύ μέχρι 2 ώρες https://www.germanos.gr/product/asurmata-akoustika-celly-bh-twins-mini/20384749/ αξίζουν γενίκα σαν earbuds για την τιμή τους ; ευχαριστώ πολύ
TechnoState Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Πολύ ακριβά δεν είναι??? .... Δεδομένου ότι αγοράζεις με το κιλό τέτοιου τύπου από τα gb,bg,ali etc στην μισή τιμή πλέον. Αυτός ο τύπος ενδείκνυται για γυμναστήριο? Είναι σταθερά? Έχω τα Syllable SF801, 15€. Είναι πολύ σταθερά στο αυτί κ σίγουρα τουλάχιστον 3ωρο σε αναπαραγωγή μουσικής
JIM_BLUE_POWER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, TechnoState είπε Πολύ ακριβά δεν είναι??? .... Δεδομένου ότι αγοράζεις με το κιλό τέτοιου τύπου από τα gb,bg,ali etc στην μισή τιμή πλέον. Αυτός ο τύπος ενδείκνυται για γυμναστήριο? Είναι σταθερά? Έχω τα Syllable SF801, 15€. Είναι πολύ σταθερά στο αυτί κ σίγουρα τουλάχιστον 3ωρο σε αναπαραγωγή μουσικής ήθελα κατι χωρίς καλώδια και για αυτό ρώτησα περισσότερο γιατί μέχρι να έρθουν κιόλας από το εξωτερικό δεν ξέρω αν ενδείκνυται για γυναστήριο για αυτό και ρώτησα μήπως κανείς τα είχε αγοράσει έτσι ώστε να πάρω μια γνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα