Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως προς την δημοσίευση της αγγελίας του γάμου στην εφημερίδα, αν ο τόπος κατοικίας είναι διαφορετικός για τους 2 (έστω "επισήμως", δηλαδή ως προς τα στοιχεία που αναφέρονται στο πιστοποιητικό αγαμίας) γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει σε τοπική εφημερίδα στον τόπο του ενός από τους 2 ή πρέπει να γίνει σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας; Γιατί από ό,τι είδα στο κείμενο της αγγελίας υπάρχει πεδίο "τόπος κατοικίας".

Επίσης, έχει χρησιμοποιήσει κανείς υπηρεσίες τύπου

https://www.publees.com/

https://www.anaggeliagamou.gr/

;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την αναγγελία στη ζήτησαν στην εκκλησία? Χθές είχα πάει σε μια εκκλησία για να κανονίσω για μια βάφτιση και πρίν απο εμένα ηταν ένα ζευγάρι που είχε πάει τα δικαιολογητικά για τον γάμο τους και μέσα σε αυτά ηταν και η εφημερίδα με την αναγγελία, άκουσα λοιπόν τον παπά να τους λέει οτι δεν χρειάζεται...και μου έκανε εντύπωση. 

Στην ερώτηση σου τώρα αν θυμάμαι καλά στην Δημοκρατία ειναι free  (τους στέλνεις ένα mail και σου στέλνουν μία φόρμα να συμπληρώσεις), δε νομίζω οτι παίζει και τρελό ρόλο ή οτι θα ασχοληθούν πολύ με τις διευθύνσεις...

Δημοσ.

Για πολιτικό γάμο θέλουν απόκομμα μόνο απο τοπική καθημερινή εφημερίδα. Ο καθένας απο τον τόπο του. Εγω πριν κανα δίμηνο είχα πληρώσει 20 ευρώ μετα απο παζάρι (αρχική τιμή 30).

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Sadako said:

Ως προς την δημοσίευση της αγγελίας του γάμου στην εφημερίδα, αν ο τόπος κατοικίας είναι διαφορετικός για τους 2 (έστω "επισήμως", δηλαδή ως προς τα στοιχεία που αναφέρονται στο πιστοποιητικό αγαμίας) γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει σε τοπική εφημερίδα στον τόπο του ενός από τους 2 ή πρέπει να γίνει σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας; Γιατί από ό,τι είδα στο κείμενο της αγγελίας υπάρχει πεδίο "τόπος κατοικίας".

Επίσης, έχει χρησιμοποιήσει κανείς υπηρεσίες τύπου

https://www.publees.com/

https://www.anaggeliagamou.gr/

;

Έχω χρησιμοποιήσει την publees.com σε διάφορες περιστάσεις κι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. 

Δημοσ.

Σε θρησκευτικό γάμο αναφέρομαι, απλά το θέμα είναι ότι εγώ το πιστοποιητικό αγαμίας το έβγαλα από την ενορία που ανήκα, σε άλλη πόλη από αυτήν που μένουμε τώρα με την μέλλουσα σύζυγο και όπου θα γίνει ο γάμος. Κι εγώ ψιλιάζομαι ότι επειδή είμαστε από διαφορετικές πόλεις μάλλον θα χρειαστεί 2 δημοσιεύσεις. Για πιο σίγουρα βέβαια θα πάρω μάλλον ένα τηλέφωνο στην Μητρόπολη εδώ, εξάλλου αυτοί είναι που θα βγάλουν την άδεια γάμου.

Για τις online υπηρεσίες που αναφέρω παραπάνω τις έχει δοκιμάσει κανείς;

9 λεπτά πριν, paredwse είπε

Έχω χρησιμοποιήσει την publees.com σε διάφορες περιστάσεις κι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. 

Ωραία, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Μια αναγγελια θελει.

Την βαζεις δωρεαν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλα δεν σου λενε ποια μερα θα την βαλουν (για να αγοραζεις καθε την εφημεριδα)

Εαν εχεις γνωστο περιπτερα το πραγμα γινεται ευκολο .... Πας κοιτας απλα καθε μερα...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μια αναγγελίας αρκεί όταν είναι και οι 2 από το ίδιο μέρος. Κι εγώ βλέπω διαφορετικά πράγματα από εδώ και από εκεί, παίρνω στην Μητρόπολη και δεν απαντάνε προς το παρόν, όπως και να έχει θα κάνουμε αναγκαστικά ό,τι μας που από εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sadako είπε

Έχω την εντύπωση ότι μια αναγγελίας αρκεί όταν είναι και οι 2 από το ίδιο μέρος. Κι εγώ βλέπω διαφορετικά πράγματα από εδώ και από εκεί, παίρνω στην Μητρόπολη και δεν απαντάνε προς το παρόν, όπως και να έχει θα κάνουμε αναγκαστικά ό,τι μας που από εκεί.

Μονο το πιστοποιητικο αγαμιας βγαινει απο διαφορετικες ενοριες.

Η αδεια γαμου ειναι μια που βγαινει στην Μητροπολη που θα γινει ο γαμος και θες μια αναγγελια . 

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Μακάρι να έχεις δίκιο. Πάντως πριν λίγο που μιλήσαμε με μια τοπική εφημερίδα εδώ όταν τους είπαμε ότι εγώ έχω βγάλει πιστοποιητικό αγαμίας από διαφορετική πόλη (και όχι απλά ενορία) μας είπαν ότι πρέπει να ρωτήσουμε κι εκεί και μάλλον θα χρειαστεί και 2η δημοσίευση.

Τέλος πάντων, πιο έγκυρο από την ίδια την Μητρόπολη που θα βγάλει την άδεια δεν υπάρχει, απλά προς το παρόν δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sadako είπε

Μακάρι να έχεις δίκιο. Πάντως πριν λίγο που μιλήσαμε με μια τοπική εφημερίδα εδώ όταν τους είπαμε ότι εγώ έχω βγάλει πιστοποιητικό αγαμίας από διαφορετική πόλη (και όχι απλά ενορία) μας είπαν ότι πρέπει να ρωτήσουμε κι εκεί και μάλλον θα χρειαστεί και 2η δημοσίευση.

Τέλος πάντων, πιο έγκυρο από την ίδια την Μητρόπολη που θα βγάλει την άδεια δεν υπάρχει, απλά προς το παρόν δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Τα εχω βγαλει τα χαρτια 2 φορες ....

Και τις δυο φορες μια αναγγελια πηγα...

http://iaath.gr/content/adeia-gamoy

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο. Εμείς είμαστε από άλλες πόλεις και παντρεύτηκαμε σε άλλη (τρίτη) πόλη χωρίς δημοσίευση σε εφημερίδα. 

Είναι θέμα του παπά απ'ό,τι κατάλαβα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είναι απαραίτητο. Εμείς είμαστε από άλλες πόλεις και παντρεύτηκαμε σε άλλη (τρίτη) πόλη χωρίς δημοσίευση σε εφημερίδα. 

Είναι θέμα του παπά απ'ό,τι κατάλαβα.

Δεν ειναι του παπα αλλα της μητροπολης-αρχιεπισκοπης που βγαζει την αδεια....

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε Google αρα online πολλά παραπάνω ζητάνε 

22.5 ευρώ  πλήρωσα στην εφημερίδα την αγγελία

και online στην ίδια εταιρία μέσω τρίτων είχε 35 ευρώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paredwse είπε

Πόσες φορές έχεις παντρευτεί ρε θηρίο; :D  :D :D

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, AristidisZ said:

Πόσες φορές έχεις παντρευτεί ρε θηρίο; :D  :D :D

:D

Καλά, εκτός από αυτό , το publees.com αναλαμβάνει κάθε είδους δημοσιεύσεις σε εφημερίδες - από κοινωνικά (γάμους/κηδείες/μνημόσυνα) μέχρι και δημοσίευση περίληψης δικογράφου ή καταστατικού σωματείου.

Οπότε, ναι, το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Mea culpa! :) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...