kostrapal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Η ερώτησή μου, φαντάζομαι, ίσως να μην έχει απλή ή εύκολη απάντηση...Η πεθερά μου, 71 ετών και κάτοχος της επικαρπίας κατά 75% σε διαμέρισμα που έχει μεταβιβάσει στην θυγατέρα της, έχει πλέον λόγω ασθένειας -αλτσχάιμερ- μειωμένη αντίληψη και δυστυχώς η συννενόηση μαζί της είναι από δύσκολη έως αδύνατη.Κάτι που με τον καιρό αναμένεται δυστυχώς μέρα με την μέρα να χειροτερεύει.Τι προβλέπεται σε περίπτωση που η κόρη της το ενοικιάσει;Πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την συναίνεσή της για ενοικίαση του διαμερίσματος αφού η ίδια δεν θα είναι πλέον σε θέση να την δώσει;Το υπόλοιπο 25% της επικαρπείας ανήκει στον πεθερό μου και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να του αποδώσουμε το ανάλογο ποσοστό του ενοικίου.Ελπίζω σε κάποια απάντηση προτού αποτανθώ σε δικηγόρο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 minutes ago, kostrapal said: Η ερώτησή μου, φαντάζομαι, ίσως να μην έχει απλή ή εύκολη απάντηση...Η πεθερά μου, 71 ετών και κάτοχος της επικαρπίας κατά 75% σε διαμέρισμα που έχει μεταβιβάσει στην θυγατέρα της, έχει πλέον λόγω ασθένειας -αλτσχάιμερ- μειωμένη αντίληψη και δυστυχώς η συννενόηση μαζί της είναι από δύσκολη έως αδύνατη.Κάτι που με τον καιρό αναμένεται δυστυχώς μέρα με την μέρα να χειροτερεύει.Τι προβλέπεται σε περίπτωση που η κόρη της το ενοικιάσει;Πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την συναίνεσή της για ενοικίαση του διαμερίσματος αφού η ίδια δεν θα είναι πλέον σε θέση να την δώσει;Το υπόλοιπο 25% της επικαρπείας ανήκει στον πεθερό μου και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να του αποδώσουμε το ανάλογο ποσοστό του ενοικίου.Ελπίζω σε κάποια απάντηση προτού αποτανθώ σε δικηγόρο. Η απάντηση είναι "Δικαστική Συμπαράσταση". Τώρα μπορείς να αποταθείς σε δικηγόρο. 2
runner1960 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 3:31 ΜΜ, kostrapal είπε Η ερώτησή μου, φαντάζομαι, ίσως να μην έχει απλή ή εύκολη απάντηση...Η πεθερά μου, 71 ετών και κάτοχος της επικαρπίας κατά 75% σε διαμέρισμα που έχει μεταβιβάσει στην θυγατέρα της, έχει πλέον λόγω ασθένειας -αλτσχάιμερ- μειωμένη αντίληψη και δυστυχώς η συννενόηση μαζί της είναι από δύσκολη έως αδύνατη.Κάτι που με τον καιρό αναμένεται δυστυχώς μέρα με την μέρα να χειροτερεύει.Τι προβλέπεται σε περίπτωση που η κόρη της το ενοικιάσει;Πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την συναίνεσή της για ενοικίαση του διαμερίσματος αφού η ίδια δεν θα είναι πλέον σε θέση να την δώσει;Το υπόλοιπο 25% της επικαρπείας ανήκει στον πεθερό μου και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να του αποδώσουμε το ανάλογο ποσοστό του ενοικίου.Ελπίζω σε κάποια απάντηση προτού αποτανθώ σε δικηγόρο. Έχει κωδικούς taxisnet η πεθερά σου ;
kostrapal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Συγνώμη που δεν είδα νωρίτερα την απάντησή σου!! Όχι δεν έχει κωδικούς Taxis Net
tigergreg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μετα απο ενα χρονο δεν βρηκες ακομα δικηγορο?😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις