Προς το περιεχόμενο

Αργο Internet 50Mbs Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα η wind μου τηλεφωνησε για μια νεα προσφορα απο τα 24mbs σε 50 με μικρη επιπροσθετη χρεωση.Εαν και το 24αρι ηταν μια χαρα υπεθεσα πως θα αξιζε τον κοπο η αναβαθμιση για τοσα λιγα χρηματα. 

Ετσι και εγινε μου εστειλαν ενα καινουργιο ρουτερ που εκανα την εγκατασταση μονος μου. Συνδεσα τον υπολογιστη μου με ethernet οπως και πριν και τοτε αρχισαν ολα τα προβληματα. ειδικα στα games μπηκα 1 matchακι στο League Of Legends και απο εκει που πανω δεξια εδειχνε 65ms ξαφνικα freezαρει ολο το παιχνιδι για 5 δευτερολεπτα και πεθαινω χωρις να μπορω να κανω απολυτως τιποτα και τα ms φτανουν αμεσως στα 350. Το δοκιμασα σε αλλα games και παλι το ιδιο τελειως unplayable . Αυτο ισχυει ακομα και για το browsing ειναι πολυ αργο ακομα και παιχνιδια στο google κολλανε παρα πολυ. 

Επιπροσθετως θελησα απο ενα site να τεσταρω την ταχυτητα του ιντερνετ μου και μου εβγαλε

ms:17

download:46

upload :6 

Δεν γνωριζω και πολλα απο ιντερνετ γι αυτο θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας τι μπορει να φταιει μηπως εκανα καποιο λαθος στην εγκατασταση μηπως του router δεν ειναι καλο η μηπως του προβλημα μπορει να διορθωθει με ευκολοτερο τροπο.

PS: Να σημειωθει οτι με το 24αρι επαιζα σταθερα με 78ms της ιδιας εταιριας παντα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Το τεστ της ταχύτητας δείχνει σωστές τιμές. Δοκίμασε να δεις και το speed test net

Σε αυτο το τσεκαρα. γενικως ειναι σαν να κοβεται το ιντερνετ στιγμιαια. καποια βοηθεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Μίλησε με την εταιρια πρώτα απ'ολα. 

Τι να τους πω αφου οι ταχυτητες φαινονται ενταξει και το WiFi στο κινητο δουλευει μια χαρα. Στο υπολογιστη απλα κανει διακοπες καθε λιγο και λιγακι απο μονο του με αποτελεσμα να lagαρω σκεφτομαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος στο Set Up με το Router  μηπως υπαρχει προβλημα με το καλωδιο ethernet η μηπως μπορω απλα να κατεβασω καποιον driver για να διορθωθει μεσω των ρυθμισεων του υπολογιστη.

Επεξ/σία από AxlRose1987
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AxlRose1987 είπε

Τι να τους πω αφου οι ταχυτητες φαινονται ενταξει και το WiFi στο κινητο δουλευει μια χαρα. Στο υπολογιστη απλα κανει διακοπες καθε λιγο και λιγακι απο μονο του με αποτελεσμα να lagαρω σκεφτομαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος στο Set Up με το Router  μηπως υπαρχει προβλημα με το καλωδιο ethernet η μηπως μπορω απλα να κατεβασω καποιον driver για να διορθωθει μεσω των ρυθμισεων του υπολογιστη.

Δες με update driver τι θα γίνει. Αλλιώς δοκίμασε με κάποιο live cd να δεις τι γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...