Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογο της καταργησης των πλαστικων καλαμακιων ειρθε στη μοδα αυτο.

παντως μια χαρα ειναι, θελω να πω δουλευει σαν καλαμακι δε στουμπωνει 🙄

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ολο τον ανταγωνισμο εγω μια συμβουλη εχω να σου δωσω τοποθεσια θα βρεις και μονος δεν θα εισαι.Αν ειναι καλη μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα θα βρεθουν και αλλοι κοντα σου.

Κοιτα να εχεις σταθερη ποιοτητα και απο την μαρκα και απο το προσωπικο.Αν μου φτιαξεις εσυ καφεδαρα και ο υπαλληλος σου μετα απο 4-5 μερες μου κανει νεροζουμι κατα πασα πιθανοντητα δεν θα σου ξαναερθω

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για μενα το πιο βασικο ειναι η ουρα κ αναμονη για να παρεις ενα καφε...Αυτο που βλεπω στο carpo στο ψυχικο μου προκαλει γελιο...τσαμπα να μου τον προσφερεις δεν παω να στηθω σε μια τεραστια ουρα....Διπλα εχει βενετη και αλλα μαγαζια κ προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα στο καφε...ειναι αυτο που λενε...ειναι λιγο προβατα ο κοσμος..οπου δει ουρα παει κ στηνεται κ αυτος....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Για μενα το πιο βασικο ειναι η ουρα κ αναμονη για να παρεις ενα καφε...Αυτο που βλεπω στο carpo στο ψυχικο μου προκαλει γελιο...τσαμπα να μου τον προσφερεις δεν παω να στηθω σε μια τεραστια ουρα....Διπλα εχει βενετη και αλλα μαγαζια κ προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα στο καφε...ειναι αυτο που λενε...ειναι λιγο προβατα ο κοσμος..οπου δει ουρα παει κ στηνεται κ αυτος....

Ασε τους νεκρους να αναπαυθουν :P 

Απαντας σε θεμα διετιας,αλλα διαβαζω οτι και τοτε επαιζε θεμα με τα καλαμακια,αλλα μαλλον δεν ασχοληθηκαν επειδη εσκασε η αποκαλυψη ( covid ) .

Κατι για μακαρονια αντι για καλαμακια διαβαζω,οντως το εκανε αυτο αλυσιδα;

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Κατι για μακαρονια αντι για καλαμακια διαβαζω,οντως το εκανε αυτο αλυσιδα;

To "διαφημιζε" και τα ειχε μπροστα στους καφεδες για να παρεις αν ηθελες αντι για το κλασικο καλαμακι. Πριν κατι μηνες αυτο, αλλα δεν σε υποχρεωνε να βαλεις μακαρονι. Δεν ξερω και τι εχει γραφτει βασικα :lol:

Δημοσ.

Ναι ήταν μπροστά στον πάγκο στον Γρήγορη. 

Έτυχε σε Beach bar να μου δώσουν μεν βιοδιασπόμενο καλαμάκι, αλλά έμοιαζε πολύ με πλαστικό και δεν με χάλασε. Mikel που παίρνω τώρα, είναι και αυτό βιοδιασπόμενο τύπου χαρτιού, αλλά ούτε και αυτό με χαλάει. Τα πρώτα χάρτινα καλαμάκια ήταν πολύ σάπια και τράβαγαν όλη την θερμοκρασία και την γεύση από τα ροφήματα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

To "διαφημιζε" και τα ειχε μπροστα στους καφεδες για να παρεις αν ηθελες αντι για το κλασικο καλαμακι. Πριν κατι μηνες αυτο, αλλα δεν σε υποχρεωνε να βαλεις μακαρονι. Δεν ξερω και τι εχει γραφτει βασικα :lol:

Εδω λεει οτι γινοταν το 19!
Δεν παιρνω καφε απο αλυσιδες,ειναι σκουπιδια συνηθως.

Δημοσ.

το καλυτερο που ειχα διαβασει προσφατα

"εδω πηρε φωιτια η θαλλασσα και καιγομαστε παντου αλλα ευτηχως δεν εχουμε πλαστικα καλαμακια"

ποσο true με τις μα....ες που μας ταιζουν.

Το θεμα αυτο νομιζω ειναι η χρονοδιαγραμα της πορειας του COVID :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, great είπε

"εδω πηρε φωιτια η θαλλασσα και καιγομαστε παντου αλλα ευτηχως δεν εχουμε πλαστικα καλαμακια"

Και πανηγυριζουμε για τους ολυμπιακους ενω καιγεται η χωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικο ναχεις χώρο για παρκιν.Ειναι τα μισα λεφτα.

Επειτα ενας γευστικος καφες οχι καμμενα λασποζουμια

Λογικη τιμη κ ανταγωνιστικη πχ 1.50 με νερο τιμιο.

Μια καλη βιτρινα με τυροπιτες κλπ σε νορμαλ τιμες κ καποια φτηνα ειδη πχ απλη τυροπιτα 1.10 τοστ 1ευρω. Κ προσφορες σετ πχ 2ε τοστ καφε νερο απλα θες ατομα σε ωρα αιχμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...