Προς το περιεχόμενο

Οικονομικών επιστημών ,Χρηματοοικονομικα η Διοίκηση Επιχειρήσεων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φέτος έδινα πανελλαδικές εξετάσεις και δεν ξέρω ποια από τις τρεις σχολές έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση και επίσης ποια απο τις τρεις είναι πιο εύκολη να αποφοιτήσεις  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχοντας αποφοιτησει απο οικονομικων επιστημων πριν απο πολλα χρονια εχω να πω τα εξης : η επαγγελματικη αποκατασταση εξαρταται αποκλειστικα απο εσενα(η τους γνωστους σου-για τα ελληνικα δεδομενα). 

Οι σχολες ειναι ολες καλες αλλα καμια δε προκειται να σου εξασφαλισει εργασια. Λιγες ειναι οι σχολες που το κανουν( ιατρικη και οτι εχει να κανει με στολες). Ενα μεταπτυχιακο ειναι αυτο που θα σου δωσει μια εξιδικευση και ενα boost στη καριερα σου(οσο αφορα τα οικονομικα αναφερομαι).

Τελος, καμια σχολη δεν ειναι δυσκολη αλλα οι καθηγητες της. Στην εποχη μου, η μακροοικονομικη ηταν μυθικα δυσκολη να τη περασεις(πτυχιο) αλλα στην Αθηνα ηταν σχετικα ευκολη. Υπηρχε αλλο μαθημα ομως που δε το περνουσαν οι εκει φοιτητες λογω καθηγητη.

Δες τι πραγματικα σου αρεσει απο αυτες τις 3 και εκει να αφοσιωθεις. Με αλλα λογια δεν ειναι κριτηρια επιλογης αυτα που ανεφερες.

Με εκτιμηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...