Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πως θα κρινατε την αγορα ενος κινητου Huawei πλεον σημερα; (Αντικειμενικοτατα) 
Και πως την αγορα συγκεκριμενα του Mate 20 Pro ? 
Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντα ήθελα επώνυμο κινητό. Όταν έψαχνα λοιπόν, κατέληγα σε κινέζικο με τα μισά λεφτά απο samsung. 2 φορές δοκίμασα xiaomi, (ένα πριν 3 χρόνια και ένα φέτος) και μία φορά huawei (φέτος). Στη βδομάδα μου έβγαζαν όλα πρόβλημα, τα πήγαινα πίσω, έπαιρνα τα χρήματα μου και αγόραζα samsung. Δεν ξαναπάω λοιπόν σε κινέζικο.

Αυτά απο μένα.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, JimasGR είπε

Καλησπερα, πως θα κρινατε την αγορα ενος κινητου Huawei πλεον σημερα; (Αντικειμενικοτατα) 
Και πως την αγορα συγκεκριμενα του Mate 20 Pro ? 
Ευχαριστω!

Αν εννοείς γι'αυτα που έγιναν στην Αμερική, αυτά έχουν πλέον λήξη.

Τώρα αν φοβάσαι για την οθόνη του Mate και αυτό έχει λυθεί γιατί πλέον βγαίνουν με BOA.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς γι'αυτα που έγιναν στην Αμερική, αυτά έχουν πλέον λήξη.

Τώρα αν φοβάσαι για την οθόνη του Mate και αυτό έχει λυθεί γιατί πλέον βγαίνουν με BOA.

Για το πρωτο ναι αυτο ελεγα αν και το πηρε το αυτι μου οτι οντως εληξε αλλα εχω μια ψιλουπονοια παλι.
Για το mate συγκεκριμενα επισης ναι. Αλλα και γενικα σαν συσκευη στα λεφτα της. 

55 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγώ πάντα ήθελα επώνυμο κινητό. Όταν έψαχνα λοιπόν, κατέληγα σε κινέζικο με τα μισά λεφτά απο samsung. 2 φορές δοκίμασα xiaomi, (ένα πριν 3 χρόνια και ένα φέτος) και μία φορά huawei (φέτος). Στη βδομάδα μου έβγαζαν όλα πρόβλημα, τα πήγαινα πίσω, έπαιρνα τα χρήματα μου και αγόραζα samsung. Δεν ξαναπάω λοιπόν σε κινέζικο.

Αυτά απο μένα.

Εχει σημασια και για τι κινητα μιλαμε. Εγω και samsung που ξερω απο την παρεα παλι εχουν ελλατωματακια. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JimasGR είπε

Για το πρωτο ναι αυτο ελεγα αν και το πηρε το αυτι μου οτι οντως εληξε αλλα εχω μια ψιλουπονοια παλι.
Για το mate συγκεκριμενα επισης ναι. Αλλα και γενικα σαν συσκευη στα λεφτα της. 

Εχει σημασια και για τι κινητα μιλαμε. Εγω και samsung που ξερω απο την παρεα παλι εχουν ελλατωματακια. 

Κάθε κινητό έχει τα "κουσούρια" του.

Τα Huawei έχουν τη Emui όπως και τα Xiaomi τη Miui που λίγο πολύ είναι περίεργα να το πω....

Βέβαια όλα είναι μία συνήθεια.

Εγώ πάντως θα κοιτούσα το S10 plus αλλά ξεφεύγει σε χρηματικό ποσό.

Οπότε το Mate είναι μια καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

4 xiaomi 1 Huawei στην οικογένεια και 1 Meizu δικό μου κανένα ποτέ δεν χάλασε,  όλα είναι θέμα τύχης,  μπορεί να πάρεις επώνυμο και στον μήνα να χαλάσει.  Προχώρα άφοβα σε Huawei μια χαρά τηλέφωνα είναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mate 20 pro στα πόσα? στα 899 σίγουρα όχι, στα 599 που το είδα πρόσφατα ναι αν και έχει ανταγωνισμό από s10-s10e-mi9.

όλα τα τελευταία είναι δυνατότερα από το mate 20 pro σε θέματα cpu+gpu, ειδικά το mi9 είναι τέρας επιδόσεων αλλά υστερεί σε θέματα όπως no microsd card, no ip68, no headphone jack, no camera nightmode, κακό ηχείο μη στέρεο, muiu το οποίο και μισώ (προσωπική άποψη).

από την άλλη έχεις τα s10-s10e που εν έτη 2019 έχουν κακές μπαταρίες (για την τιμή τους βέβαια) και fast charging 15w (γελάνε και οι πέτρες) αλλά κατά τα άλλα είναι άψογα εκτός της τιμής τους φυσικά.

τι δεν μου αρέσει στο mate 20 pro? το notch, θεέ μου, massive..έχει τον χειρότερο από τα προαναφερόμενα τηλέφωνα cpu (ο kirin καλός μεν αλλά δεν είναι snapdaragon, ούτε καν exynos) και gpu, έχει gorilla glass 5 αντί για 6 (50% περισσότερη αντοχή σύμφωνα με την corning), no microsd card (μόνο τα galaxy έχουν), ηχείο στέρεο μεν αλλά σε κακό σημείο κοντά στην θύρα φόρτισης, ταχεία φόρτιση όμως στον θεό (40w) και πολύ καλή φωτογραφική αλλά αυτό δεν το θεωρώ προτέρημα αφού όλα τα παραπάνω τα πάνε καλά με τις photos.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

mate 20 pro στα πόσα? στα 899 σίγουρα όχι, στα 599 που το είδα πρόσφατα ναι αν και έχει ανταγωνισμό από s10-s10e-mi9.

460 εχει κατωτατη skroutz. Το S10e ειναι μονο στα λεφτα του mate αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο θα αξιζε. Νομιζω το Mate. 

Επεξ/σία από JimasGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, JimasGR είπε

460 εχει κατωτατη skroutz. Το S10e ειναι μονο στα λεφτα του mate αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο θα αξιζε. Νομιζω το Mate. 

Δεν υπολογίζω καθόλου τις τιμές αυτές, έχω 0 εμπιστοσύνη στα καταστήματα που τα πουλάνε, μιλάω για επώνυμα σχετικά μαγαζιά.

Θα ήθελες να πάρεις κανένα επανακαστασκευασμένο mate 20 pro χωρίς να το πάρεις χαμπάρι?

και αν δεν έχει τέτοια, ου ου άφθονα μετά το σκάνδαλο με τις πράσινες οθόνες της lg όσα θέλεις

για μένα η σειρά πάει s10e-mate 20 pro-p30-mi9 (κοντινές τιμές)

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν υπολογίζω καθόλου τις τιμές αυτές, έχω 0 εμπιστοσύνη στα καταστήματα που τα πουλάνε, μιλάω για επώνυμα σχετικά μαγαζιά.

Θα ήθελες να πάρεις κανένα επανακαστασκευασμένο mate 20 pro χωρίς να το πάρεις χαμπάρι?

και αν δεν έχει τέτοια, ου ου άφθονα μετά το σκάνδαλο με τις πράσινες οθόνες της lg όσα θέλεις

για μένα η σειρά πάει s10e-mate 20 pro-p30-mi9 (κοντινές τιμές)

Ποτέ τόσα χρόνια δεν έχω πάρει ούτε ανοιγμένο ούτε ανακατασκευασμένο κινητό από Σκρουτζάδικο.

Και είναι κοροϊδία να πληρώνεις τα "καπέλα" των επωνύμων αλυσίδων.

Ειμουν χρόνια σε Samsung,Nokia,LG,Xperia κλπ και τα έπαιρνα κανονικά από αλυσίδες και τη κατάλαβα?

Χαμένα λεφτά......

Εκτός την Xiaomi που σε αναγκάζει να το πάρεις από επίσημο διανομέα λόγο επίσημης εγγύησης αντιπροσωπείας με το "καπέλο φυσικά όλες οι άλλες εταιρείες έχουν κανονικά διετή εγγύηση αντιπροσωπείας από τα Σκρουτζάδικα.

Τώρα αν ο καθένας θέλει να το παίρνει από εκεί για να έχει την "σιγουριά" των αλυσίδων εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πάντως να ξέρεις ότι και στις μεγάλες αλυσίδες μπορείς να την πατήσεις και μάλιστα χοντρά.

Υπάρχουν ανάλογα περιστατικά.

Για την οθόνη του Mate έχουν πλέον όλα boe και δεν υπάρχει στην αγορά lg.

Εκεί που θα το καταλάβεις ότι έχει lg είναι αν είναι παλιός ο κωδικός ή αν το πάρεις κάπου μεταχειρισμένο και είναι από τα πρώτα(φαίνεται στην απόδειξη αγοράς η ημερομηνία).

Εεε ναι εκεί θα την πατήσεις.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Ποτέ τόσα χρόνια δεν έχω πάρει ούτε ανοιγμένο ούτε ανακατασκευασμένο κινητό από Σκρουτζάδικο.

Και είναι κοροϊδία να πληρώνεις τα "καπέλα" των επωνύμων αλυσίδων.

Ειμουν χρόνια σε Samsung,Nokia,LG,Xperia κλπ και τα έπαιρνα κανονικά από αλυσίδες και τη κατάλαβα?

Χαμένα λεφτά......

Εκτός την Xiaomi που σε αναγκάζει να το πάρεις από επίσημο διανομέα λόγο επίσημης εγγύησης αντιπροσωπείας με το "καπέλο φυσικά όλες οι άλλες εταιρείες έχουν κανονικά διετή εγγύηση αντιπροσωπείας από τα Σκρουτζάδικα.

Τώρα αν ο καθένας θέλει να το παίρνει από εκεί για να έχει την "σιγουριά" των αλυσίδων εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πάντως να ξέρεις ότι και στις μεγάλες αλυσίδες μπορείς να την πατήσεις και μάλιστα χοντρά.

Υπάρχουν ανάλογα περιστατικά.

Για την οθόνη του Mate έχουν πλέον όλα boe και δεν υπάρχει στην αγορά lg.

Εκεί που θα το καταλάβεις ότι έχει lg είναι αν είναι παλιός ο κωδικός ή αν το πάρεις κάπου μεταχειρισμένο και είναι από τα πρώτα(φαίνεται στην απόδειξη αγοράς η ημερομηνία).

Εεε ναι εκεί θα την πατήσεις.

Φίλος σήμερα παρήγγειλε s10 με άμεση διαθεσιμότητα (όχι κατόπιν παραγγελίας) από γνωστό skoutzομάγαζο με τιμή γύρω στα 550 ευρώ αντί για 700 που έχει στα γνωστά μαγαζιά. Βάζει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Πέφτει τηλέφωνο ότι λόγω του ότι η παραγγελία υπερβαίνει τα 500 ευρώ πρέπει να γίνει προπληρωμή για να συνεχίσει η παραγγελία, γιατί? Γιατί έτσι.

Σε κανένα σοβαρό μαγαζί δεν ζητούν προπληρωμή, σε κανένα ποσό, απλά πάνω από 500 ευρώ πληρώνεις υποχρεωτικά με κάρτα λόγω αλλαγών του σχετικού νόμου για τα μετρητά. Για 50 ευρώ παραπάνω από τα 500 ζητούσαν πληρωμή της παραγγελίας των 550 ευρώ, ενώ θα μπορούσαν απλα να στείλουν την παραγγελία και ο πελάτης να πληρώσει με κάρτα στην κούριερ. Και το κάνουν τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά, το γράφει-δεν το γράφει το site τους. Ρίξε μια ματιά στις αρνητικές αξιολογήσεις και θα τα βρεις.

Όσοι είστε Αθήνα ή στην έδρα της επιχείρησης που πουλά το κινητό, πάτε εκεί το βλέπετε και το πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής σφραγισμένο και τα σχετικά και όλα καλά. Για εμάς όμως που είμαστε επαρχία (Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα κλτ) δεν παίζει να προ-πληρώσουμε και να πάρουμε γουρούνι στο σακί. Αντικαταβολή και όποιο μαγαζί μπορεί. Κανονικά αυτά τα καταστήματα θα έπρεπε να λένε πως πουλάνε προιόντα μόνο για την έδρα τους αφού το να γράφεις φαρδύ-πλατύ το "πληρωμή με αντικαταβολή" και με μικρά γράμματα μετά να την ακυρώνεις με την κουτοπονηριά των 500 ευρώ τότε κλάφτα χαράλαμπε.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φίλος σήμερα παρήγγειλε s10 με άμεση διαθεσιμότητα (όχι κατόπιν παραγγελίας) από γνωστό skoutzομάγαζο με τιμή γύρω στα 550 ευρώ αντί για 700 που έχει στα γνωστά μαγαζιά. Βάζει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Πέφτει τηλέφωνο ότι λόγω του ότι η παραγγελία υπερβαίνει τα 500 ευρώ πρέπει να γίνει προπληρωμή για να συνεχίσει η παραγγελία, γιατί? Γιατί έτσι.

Σε κανένα σοβαρό μαγαζί δεν ζητούν προπληρωμή, σε κανένα ποσό, απλά πάνω από 500 ευρώ πληρώνεις υποχρεωτικά με κάρτα λόγω αλλαγών του σχετικού νόμου για τα μετρητά. Για 50 ευρώ παραπάνω από τα 500 ζητούσαν πληρωμή της παραγγελίας των 550 ευρώ, ενώ θα μπορούσαν απλα να στείλουν την παραγγελία και ο πελάτης να πληρώσει με κάρτα στην κούριερ. Και το κάνουν τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά, το γράφει-δεν το γράφει το site τους. Ρίξε μια ματιά στις αρνητικές αξιολογήσεις και θα τα βρεις.

Όσοι είστε Αθήνα ή στην έδρα της επιχείρησης που πουλά το κινητό, πάτε εκεί το βλέπετε και το πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής σφραγισμένο και τα σχετικά και όλα καλά. Για εμάς όμως που είμαστε επαρχία (Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα κλτ) δεν παίζει να προ-πληρώσουμε και να πάρουμε γουρούνι στο σακί. Αντικαταβολή και όποιο μαγαζί μπορεί. Κανονικά αυτά τα καταστήματα θα έπρεπε να λένε πως πουλάνε προιόντα μόνο για την έδρα τους αφού το να γράφεις φαρδύ-πλατύ το "πληρωμή με αντικαταβολή" και με μικρά γράμματα μετά να την ακυρώνεις με την κουτοπονηριά των 500 ευρώ τότε κλάφτα χαράλαμπε.

Αυτά που λες δεν είναι μόνο στα κινητά αλλά σε όλα τα προϊόντα.

Πέρσι πήρα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και έναν καναπέ απ' Σκρουτζάδικο και σε όλους πλήρωσα μέσω τραπέζης όλο το ποσό ( 2500€ ηλεκτρικές συσκευές και 1800€ καναπές).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτά που λες δεν είναι μόνο στα κινητά αλλά σε όλα τα προϊόντα.

Πέρσι πήρα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και έναν καναπέ απ' Σκρουτζάδικο και σε όλους πλήρωσα μέσω τραπέζης όλο το ποσό ( 2500€ ηλεκτρικές συσκευές και 1800€ καναπές).

Αλλο όμως το πλυντήριο και το ψυγείο και αλλο το κινητό. Πολύ διαφορετικές οι πιθανότητες να πάρεις μεταχειρισμένο-ανακατασκευασμενο-ελαττωματικό προϊόν.

Τέσπα εγω δεν τους εμπιστεύομαι, είμαι και μακριά τους ώστε μου είναι πρακτικά ασύμφορο να πάω απο το κατάστημα και να τους τα "χωσω" αν χρειαστεί και μου τύχει οτιδήποτε και κανουν τον "κινέζο".

Πληρώνω αναγκαστικά νταβατζιλικι λοιπον για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...