Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Παιδιά έχω καταλήξει σε αυτό build μπορείτε να μου πείτε γνώμες το χρειάζομαι για βαρύ gaming , edit και για live stream στο stream Και αυτα είναι τα υπόλοιπα εξαρτήματα
Stamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Τροφοδοτικό μπορείς και λιγότερα watt. Υδρόψυξη θα προτιμούσα το kraken. Από δίσκους, αν μπορείς να αποφύγεις τον μηχανικό και να πας τουλάχιστον σε ssd, δεν θα το μετανιώσεις. Απ'οτι βλέπω χρειάζεσαι χώρο... τι τον θες εκείνον τον 500gb?? Επεξεργαστή τι θα βάλεις? Επίσης σε τι ανάλυση οθόνης/hz θα παίζεις?
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Stamer είπε Τροφοδοτικό μπορείς και λιγότερα watt. Υδρόψυξη θα προτιμούσα το kraken. Από δίσκους, αν μπορείς να αποφύγεις τον μηχανικό και να πας τουλάχιστον σε ssd, δεν θα το μετανιώσεις. Απ'οτι βλέπω χρειάζεσαι χώρο... τι τον θες εκείνον τον 500gb?? Επεξεργαστή τι θα βάλεις? Επίσης σε τι ανάλυση οθόνης/hz θα παίζεις? Γειά σου φίλε μου στον χώρο θα βάλω κάποια προγράμματα για να μου τρέχουν καλύτερα επεξεργαστή θα βάλω τον ryzen 9-3900x box και για οθόνη σκέφτομαι να βάλω 4k
Stamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καταρχήν θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι φθηνότερο σε motherboard, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε mb.. msi κιόλας! Έχει κάτι που το χρειάζεσαι οπωσδήποτε? Επίσης, σου είπα για τους δίσκους, γιατί εφόσον δεν τα λυπάσαι για τέτοιο mb, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα λυπηθείς σε ssd (θα έχεις διαφορά στα αρχεία βιντεο που θα θες να επεξεργάζεσαι). Και όσο αφορά το gaming, εντάξει... ok, απλά έχε υπόψην σου οτι το 4k ειναι οριακά και η ti... πολύ οριακά (για 60 καρέ τουλάχιστον). Απλά στο λέω να το έχεις υπόψην σου μήπως θα σε βόλευε να πας σε 1440p τουλάχιστον για λίγα χρόνια και μετά αλλάζεις (μια σκέψη απλώς...)
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Stamer είπε Καταρχήν θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι φθηνότερο σε motherboard, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε mb.. msi κιόλας! Έχει κάτι που το χρειάζεσαι οπωσδήποτε? Επίσης, σου είπα για τους δίσκους, γιατί εφόσον δεν τα λυπάσαι για τέτοιο mb, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα λυπηθείς σε ssd (θα έχεις διαφορά στα αρχεία βιντεο που θα θες να επεξεργάζεσαι). Και όσο αφορά το gaming, εντάξει... ok, απλά έχε υπόψην σου οτι το 4k ειναι οριακά και η ti... πολύ οριακά (για 60 καρέ τουλάχιστον). Απλά στο λέω να το έχεις υπόψην σου μήπως θα σε βόλευε να πας σε 1440p τουλάχιστον για λίγα χρόνια και μετά αλλάζεις (μια σκέψη απλώς...) Σε ευχαριστώ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο καλό motherboard που θα μου κάνει για αυτό το build και ssd σκέφτομαι η sundisc η samsung
Stamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Samsung είναι σίγουρα πιο καλοί δίσκοι. Από x570 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ιδιαίτερα είναι η αλήθεια αλλά μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Gigabyte Aorus (τέλος πάντων σε ένα range 250-300 ευρώ). Νομίζω πήρε το μάτι μου σήμερα τον @akoinonitos να έχει πάρει x570... Στάσου να σου πει μια γνώμη
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω το μονο που μπορω να πω μιας και δεν την εχω δουλεψει ακομα την μητρικη , ειναι να προτιμησεις μια msi ,η την creation που εχεις βαλει η την ace που εχουν heat pipe στο chipset γτ με τοσους δισκους προβλεπω να σου παιρνει τα αυτια το ανεμιστηρακι. Δες ποια σε καλυπτει περισσοτερο σε specs αλλα αν εχεις τα λεφτα για την creation χτυπα την. Μετα εχεις και την επιλογη να πας σε x470 μητρικη ,μονο την crosshair vii hero θα μπορουσα να προτεινω ,που δεν εχουν ανεμιστηρα λογο παλιου chipset (gen 3) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από akoinonitos
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, Stamer είπε Samsung είναι σίγουρα πιο καλοί δίσκοι. Από x570 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ιδιαίτερα είναι η αλήθεια αλλά μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Gigabyte Aorus (τέλος πάντων σε ένα range 250-300 ευρώ). Νομίζω πήρε το μάτι μου σήμερα τον @akoinonitos να έχει πάρει x570... Στάσου να σου πει μια γνώμη Ok σε ευχαριστώ 42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω το μονο που μπορω να πω μιας και δεν την εχω δουλεψει ακομα την μητρικη , ειναι να προτιμησεις μια msi ,η την creation που εχεις βαλει η την ace που εχουν heat pipe στο chipset γτ με τοσους δισκους προβλεπω να σου παιρνει τα αυτια το ανεμιστηρακι. Δες ποια σε καλυπτει περισσοτερο σε specs αλλα αν εχεις τα λεφτα για την creation χτυπα την. Μετα εχεις και την επιλογη να πας σε x470 μητρικη ,μονο την crosshair vii hero θα μπορουσα να προτεινω ,που δεν εχουν ανεμιστηρα λογο παλιου chipset (gen 3) Οκ σε ευχαριστώ μπορείς να μου προτείνεις μια καλή υδροψυξη για το build μου
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Murdergrr είπε Ok σε ευχαριστώ Οκ σε ευχαριστώ μπορείς να μου προτείνεις μια καλή υδροψυξη για το build μου budget?
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε budget? Ναι
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Murdergrr είπε Ναι εννοω μεχρι ποσα λεφτα
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εννοω μεχρι ποσα λεφτα Μέχρι 350
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/18642996/Alphacool-Eisbaer-Extreme-280-Black-Edition.html
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε https://www.skroutz.gr/s/18642996/Alphacool-Eisbaer-Extreme-280-Black-Edition.html Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες φουλ αδερφέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα