Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω καταλήξει σε αυτό build μπορείτε να μου πείτε γνώμες το χρειάζομαι για βαρύ gaming , edit και για live stream στο stream

received_2319254618392464.png

received_500333414044739.png

received_2848948928454322.png

received_1324597404359776.png

received_2935463069800566.png

Και αυτα είναι τα υπόλοιπα εξαρτήματα 

received_403226993649739.png

Screenshot_2019-07-12-22-21-26-056_com.android.chrome.png

received_692507267862228.png

Screenshot_2019-07-13-15-18-16-771_com.android.chrome.png

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μπορείς και λιγότερα watt.
Υδρόψυξη θα προτιμούσα το kraken.
Από δίσκους, αν μπορείς να αποφύγεις τον μηχανικό και να πας τουλάχιστον σε ssd, δεν θα το μετανιώσεις. Απ'οτι βλέπω χρειάζεσαι χώρο... τι τον θες εκείνον τον 500gb??

Επεξεργαστή τι θα βάλεις?

Επίσης σε τι ανάλυση οθόνης/hz θα παίζεις?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

Τροφοδοτικό μπορείς και λιγότερα watt.
Υδρόψυξη θα προτιμούσα το kraken.
Από δίσκους, αν μπορείς να αποφύγεις τον μηχανικό και να πας τουλάχιστον σε ssd, δεν θα το μετανιώσεις. Απ'οτι βλέπω χρειάζεσαι χώρο... τι τον θες εκείνον τον 500gb??

Επεξεργαστή τι θα βάλεις?

Επίσης σε τι ανάλυση οθόνης/hz θα παίζεις?

Γειά σου φίλε μου στον χώρο θα βάλω κάποια προγράμματα για να μου τρέχουν καλύτερα επεξεργαστή θα βάλω τον  ryzen 9-3900x box και για οθόνη σκέφτομαι να βάλω 4k

Δημοσ.

Καταρχήν θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι φθηνότερο σε motherboard, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε mb.. msi κιόλας! Έχει κάτι που το χρειάζεσαι οπωσδήποτε?

Επίσης, σου είπα για τους δίσκους, γιατί εφόσον δεν τα λυπάσαι για τέτοιο mb, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα λυπηθείς σε ssd (θα έχεις διαφορά στα αρχεία βιντεο που θα θες να επεξεργάζεσαι).

Και όσο αφορά το gaming, εντάξει... ok, απλά έχε υπόψην σου οτι το 4k ειναι οριακά και η ti... πολύ οριακά (για 60 καρέ τουλάχιστον). Απλά στο λέω να το έχεις υπόψην σου μήπως θα σε βόλευε να πας σε 1440p τουλάχιστον για λίγα χρόνια και μετά αλλάζεις (μια σκέψη απλώς...)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Stamer είπε

Καταρχήν θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι φθηνότερο σε motherboard, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε mb.. msi κιόλας! Έχει κάτι που το χρειάζεσαι οπωσδήποτε?

Επίσης, σου είπα για τους δίσκους, γιατί εφόσον δεν τα λυπάσαι για τέτοιο mb, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα λυπηθείς σε ssd (θα έχεις διαφορά στα αρχεία βιντεο που θα θες να επεξεργάζεσαι).

Και όσο αφορά το gaming, εντάξει... ok, απλά έχε υπόψην σου οτι το 4k ειναι οριακά και η ti... πολύ οριακά (για 60 καρέ τουλάχιστον). Απλά στο λέω να το έχεις υπόψην σου μήπως θα σε βόλευε να πας σε 1440p τουλάχιστον για λίγα χρόνια και μετά αλλάζεις (μια σκέψη απλώς...)

Σε ευχαριστώ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο καλό motherboard που θα μου κάνει για αυτό το build και ssd σκέφτομαι η sundisc η samsung

Δημοσ.

Samsung είναι σίγουρα πιο καλοί δίσκοι. Από x570 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ιδιαίτερα είναι η αλήθεια  αλλά μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Gigabyte Aorus (τέλος πάντων σε ένα range 250-300 ευρώ). Νομίζω πήρε το μάτι μου σήμερα τον @akoinonitos να έχει πάρει x570... Στάσου να σου πει μια γνώμη :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το μονο που μπορω να πω μιας και δεν την εχω δουλεψει ακομα την μητρικη , ειναι να προτιμησεις μια msi ,η την creation που εχεις βαλει η την ace που εχουν heat pipe στο chipset γτ με τοσους δισκους προβλεπω να σου παιρνει τα αυτια το ανεμιστηρακι. Δες ποια σε καλυπτει περισσοτερο σε specs αλλα αν εχεις τα λεφτα για την creation χτυπα την. Μετα εχεις και την επιλογη να πας σε x470 μητρικη ,μονο την crosshair vii hero θα μπορουσα να προτεινω ,που δεν εχουν ανεμιστηρα λογο παλιου chipset (gen 3)

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Stamer είπε

Samsung είναι σίγουρα πιο καλοί δίσκοι. Από x570 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ιδιαίτερα είναι η αλήθεια  αλλά μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Gigabyte Aorus (τέλος πάντων σε ένα range 250-300 ευρώ). Νομίζω πήρε το μάτι μου σήμερα τον @akoinonitos να έχει πάρει x570... Στάσου να σου πει μια γνώμη :) 

Ok σε ευχαριστώ

42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω το μονο που μπορω να πω μιας και δεν την εχω δουλεψει ακομα την μητρικη , ειναι να προτιμησεις μια msi ,η την creation που εχεις βαλει η την ace που εχουν heat pipe στο chipset γτ με τοσους δισκους προβλεπω να σου παιρνει τα αυτια το ανεμιστηρακι. Δες ποια σε καλυπτει περισσοτερο σε specs αλλα αν εχεις τα λεφτα για την creation χτυπα την. Μετα εχεις και την επιλογη να πας σε x470 μητρικη ,μονο την crosshair vii hero θα μπορουσα να προτεινω ,που δεν εχουν ανεμιστηρα λογο παλιου chipset (gen 3)

Οκ σε ευχαριστώ μπορείς να μου προτείνεις μια καλή υδροψυξη για το build μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...