Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω για καλοκαιρινά (με κοντό λαιμό δηλαδή) καλτσάκια αθλητικά αλλά με χοντρό πέλμα.

Εχω ένα τέτοιο ζευγάρι αλλά είναι παλιά.

Το εκπληκτικό είναι ότι πλέον τα κάνουν όλα πολύ λεπτά στο πέλμα για αυτό και αναγκάστηκα να μπω στο insomnia να ρωτήσω!

Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι μέχρι εκεί που τελειώνει το παπούτσι να έχει χοντρή πετσέτα από μέσα!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Η κοίτα σε καταστήματα με ήδη ποδηλασίας. Έχω τέτοιες... αλλά λιιιιγο πιο πάνω, στον αστράγαλο ακριβώς, είναι διαβαθμισμένες με ενίσχυση σε αρκετά σημεία, απο την Specialized... πραγματικά πολύ ανθεκτικές κάλτσες...

Screenshot_20190717-201424__01.jpg

Screenshot_20190717-201329__01.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
3 hours ago, skiabox said:

Καλησπέρα.

Ψάχνω για καλοκαιρινά (με κοντό λαιμό δηλαδή) καλτσάκια αθλητικά αλλά με χοντρό πέλμα.

Το εκπληκτικό είναι ότι πλέον τα κάνουν όλα πολύ λεπτά στο πέλμα για αυτό και αναγκάστηκα να μπω στο insomnia να ρωτήσω!

Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι μέχρι εκεί που τελειώνει το παπούτσι να έχει χοντρή πετσέτα από μέσα!

Ευχαριστώ πολύ!

https://www.horizonsocks.co.uk

γενικα βγαζεις πολλες αυτη η εταιρεια.κοιτα coolmax quarter

Δημοσ.
1 hour ago, skiabox said:

poulinos όχι χειμερινά mate.

Για πετσετέ καλοκαιρινό ψάχνω. 

δεν ειναι χειμωνιατικη.ουτε βεβαια λεπτη σαν καλτσακι για everyday use στην πολη..θεωρειται καλη καλτσα για outdoor activity πχ ποδηλασια περπατημα κτλ.στεγνωνει γρηγορα.διωχνει ιδρωτα.το εγραψα διοτι δεν ξερω για τη χρηση την θες.ειναι για hobby η απλα θες κατι να μην κραταει ιδρωτα για αυτο και αναφερεις το πετσετε?ειναι για everyday use τωρα το καλοκαιρι?

Δημοσ.

Ναι για everyday use και προτιμώ την πετσέτα από μέσα.

Αυτή που έγραψες έχει και μαλί μέσα.

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω για δουλεια (σερβιτορος). Δηλαδη αυτες (nike dry cushion) θα ειναι καλυτερες απο το να φοραω απλα καλτσακια που εχω τωρα? (levi's & adidas)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ πολύ!

Για δες και στο jumbo.Είχα δοκιμάσει πολλά κοντά και τα τελευταία χρόνια έπαιρνα κάτι κοντά λεπτά με κάτι γραμμούλες.Πολύ φίλυδρα.

Πριν 10-15 μέρες  είδα ότι είχε φέρει και κοντά με χοντρό πάτο σαν τα χειμερινά και πήρα δύο ζευγάρια για τα αθλητικά παπούτσια που βολεύουν καλύτερα..Δεν τα έχω φορέσει ακόμη γιατί βρίσκω μπροστά μου τα παλιά λεπτά.😊 Για πέρνα και πάρε να τα δοκιμάσεις. 1 ευρώ έχουν το ζευγάρι.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

καλτσες cushion προφανως ψαχνεις, περνας απο κανα εκπτωτικο η nike outlet και θα εχει στανταρ, αυτες ειναι και dri fit και cushion βολευουν αρκετα (κυριως για τρεξιμο ειναι και προφανως εχουν ολες οι γνωστες μαρκες παρομοιες)

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, skiabox said:

Ναι για everyday use και προτιμώ την πετσέτα από μέσα.

Αυτή που έγραψες έχει και μαλί μέσα.

η coolmax δεν ειναι η merino που εχει merino wool αλλα σε καθε περιπτωση ειναι λιγο πιο εξειδικευμενη παρα για everyday use. επισης το πιο χοντρο πελμα το θες για να μην σε χτυπαει η για απορροφητικο. σε dryfit δουλευει πιο καλα για τον ιδρωτα οπως και να στεγνωνουν πιο γρηγορα.αν παρεις κατι σε πιο χοντρο βαμβακερο τοτε ναι μεν απορροφαει ιδρωτα αλλα δεν εξατμιζετε οποτε θα εχεις χαλια feeling

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/7/2019 στις 7:11 ΜΜ, skiabox είπε

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες! Τι παραπανω προσφερουν στα ποδια;

Δημοσ.
23 hours ago, mindreader said:

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες! Τι παραπανω προσφερουν στα ποδια;

πιο ζεστη,πιθανοτατα πιο ανετη,μεταλυτερη απορροφηση αν ιδρωσει το ποδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...