29gk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Πάντως εγώ ξέρω ότι χωρίς συμβόλαιο είναι και εκείνη εκτεθειμένη. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σας πετάξει έξω. Το ίδιο είχε πάθει κάτι γνωστός μου με τύπο που ήταν στο σπίτι και είχε ριξει μέχρι και φέσια, τον είχε χωρίς συμβόλαιο και ούτε με δικηγόρο δεν μπορούσε να τον βγάλει. Εχουν συμβολαιο. Ειχαν απο την αρχη. Απλα εληξε και ακολουθησε σιωπηρη παραταση. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι καποιος παρανομος, αλλα το οτι δεν ισχυει η υποχρεωση της 3ετιας, βασει του σχετικου νομου. 1 1
fredd0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, nekon είπε αυτο κανουμε, δεν προσπαθούμε να του δώσουμε αλλη εκταση, αλλα φοβαμαι τις κυρρωσεις που μπορει να υποστουμε αμα περασουν οι 4 μηνες, αυτο προσπαθω να μάθω. Δεν μπορει να μας κανει έξωση σωστα;; Απο τη στιγμη που εληξε η τριετια, ναι μπορει να σας κανει εξωση. Δεν ειναι η εξπρες εξωση που γινεται σε 2 βδομαδες ξερωγω, αλλα εξωση γινεται κανονικα.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Τι γράφεις ολόκληρα κατεβατά. Η διαδικασία έξωσης είναι γνωστή και εφόσον έχεις δικηγόρο ρώτησε τον Στο σπίτι δεν μπορείς να μείνεις πρέπει να φύγεις, έχουν περάσει τα χρόνια που σε προστατεύει ο νόμος.
evkar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Αν έχει περάσει η τριετία από την υπογραφή του συμβολαίου , και δεν έγινε γραπτή παράταση ,μπορεί να της ζητήσει το σπίτι ,όποτε θέλει. Αν αρνηθεί να φύγει ,τις κάνει αγωγή και την βγάζει μετά από εξάμηνο., Τα άλλα γράφτηκαν παραπάνω και το θέμα έχει εξαντληθεί. Πάντως να ξέρετε ,ότι πολλοί ιδιοκτήτες ,επειδή έχουν ανέβει τα ενοίκια , μόλις περάσει η τριετία ζητάν είτε πολύ μεγαλύτερο ενοίκιο είτε να φύγεις. Γνωστός μου ενοίκιαζε ένα δυάρι στην Καλλιθέα με 230 το μήνα , έφυγε ο ενοικιαστής και καπάκι το ξανανοίκιασε 300. Και θα ανέβουν κιάλλο τα ενοίκια να το ξέρετε . 1
dancer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, nekon είπε Αυτή απειλεί οτι θα μας πάει στα δικαστήρια άμα δεν φυγουμε μέχρι τον σεπτέμβριο... Και ρωτώ: 1.Τι κυρρώσεις υπάρχουν; (αφού δεν νομίζω να μπορεί να μας κάνει έξωση καθώς δεν έχουμε σπάσει κανέναν όρο του συμβολαίου μας) 2.Γίνεται να την καταγγείλουμε κάπου για φοροδιαφυγή, καθώς δεν είχε δηλωμένο το σπίτι και έπερνε καθάρα money moneyy;;; 3.Υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας προστατέυει μέχρι να βρούμε σπίτι;;; Ευχαριστώ όσους απαντήσουν, η κατάσταση ειναι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω σε ποιόν να απευθυνθώ... στη συγκεκριμενη περιπτωση θα σου πω ψαξτε γρηγορα σπιτι να βρειτε αλλαξτε και περιοχη, ανθρωπος που δε σε θελει τελειωσε, ακομα και να μεινεις για καποιο καιρο μεσα εστω και δικαστικα ειναι μια ψυχοφθορα διαδικασια που θα οδηγησει σε εξωδικα και δικαστηρια. με την ευκαιρια μην πληρωνεται και τα ενοικια που απομενουν μεχρι σεπτεμβριο και τελειωσε και αφηστε την να βγαζει καπνους.
nikoslat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, christakos07 είπε Δεν νομίζω οτι μπορείτε να κάνετε κάτι τότε. Ένα μάθημα για τα αδήλωτα ενοίκια όμως, πρέπει να το πάρει. Αφού το δηλώνει στο ΤΑΧΙΣ ποια αδήλωτη ενοίκια. Αν δεν το είχε δηλώσει η ιδιοκτήτρια θα είχε εντοπιστεί
stef157 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση; Εφόσον έχετε δικηγόρο και δη φίλος, γιατί κάνεις ερώτηση σε φορούμ; Νομίζω το καταλληλότερο άτομο για αυτές τις ερωτήσεις είναι ο δικηγόρος εκτός και εάν δεν είναι τόσο πρόθυμος να βοηθήσει επειδή δεν θα πάρει φράγκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Αδερφε καλημερα μηνυση για ρατσιστικο χαρακτηρα ειναι δωρεαν και στην εφορια για παρανομο οφελος απο εισπραξη μη δηλωθεντων υπηρεσιων. Φιλια και υγεια στην οικογενεια σου
infamousjohn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Φίλε δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά εφόσον είπε ότι 'δεν θελει Αλβανούς στο σπίτι', να πεις τον βλάκα που πληρώνεις για δικηγόρο, να καταθέσει μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά. Δεν χωράει καμία ανοχή σε θέματα ρατσισμού. ΤΕΛΟΣ. 3
nekon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, LACRIMOSA_KARAMOYZAS είπε Αδερφε καλημερα μηνυση για ρατσιστικο χαρακτηρα ειναι δωρεαν και στην εφορια για παρανομο οφελος απο εισπραξη μη δηλωθεντων υπηρεσιων. Φιλια και υγεια στην οικογενεια σου 1 λεπτό πριν, infamousjohn είπε Φίλε δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά εφόσον είπε ότι 'δεν θελει Αλβανούς στο σπίτι', να πεις τον βλάκα που πληρώνεις για δικηγόρο, να καταθέσει μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά. Δεν χωράει καμία ανοχή σε θέματα ρατσισμού. ΤΕΛΟΣ. Δεν το ειχα σκευτει αυτο... Ευχαριστω πολυ!!
kallair Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 ολοι εσεις που λετε να κανει μηνυση για ρατσισμο, πως θα το αποδειξει οτι εγιναν τα ρατσιστικα σχολια; ας ειστε λιγακι λογικοι πριν πειτε το μακρυ κ το κοντο σας.. @nekon σου εχει στειλει ΓΡΑΠΤΩΣ την καταγγελια της (σιωπηρης πλεον) συμβασης που εχετε; Αν ολες οι συζητησεις ειναι μονο προφορικά χωρις γραπτή γνωστοποιηση της απαιτησης παραδοσης του σπιτιου, ειναι λογια του αερα κ δεν μπορει να κανει τπτ. Η διαδικασια εχει ως εξης: θα πρεπει ΠΡΩΤΑ να σου στειλει η σπιτονοικοκυρα σου ΓΡΑΠΤΩΣ την καταγγελια της συμβασης που ειχατε υπογραψει το 2015. Οσο δεν το κανει αυτο, κ εφοσον της βαζετε τα ενοικια κανονικα στην τραπεζα, δεν μπορει να κανει τπτ. Στην καταγγελια της συμβασης θα πρεπει να αναγραφει μεταξυ αλλων ποσους μηνες εχετε περιθωριο να παραδωσετε το σπιτι. Αν νομιζετε οτι η περιοδο δεν σας φτανει, θα παει δικαστικα η υποθεση κ το δικαστηριο θα ορισει ποσο χρονικο διαστημα θα εχετε για να βρειτε σπιτι. ο δικηγορος σας θα επρεπε να σας εχει ενημερωσει ηδη για την ανωθεν διαδικασια... 2
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, infamousjohn είπε Φίλε δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά εφόσον είπε ότι 'δεν θελει Αλβανούς στο σπίτι', να πεις τον βλάκα που πληρώνεις για δικηγόρο, να καταθέσει μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά. Δεν χωράει καμία ανοχή σε θέματα ρατσισμού. ΤΕΛΟΣ. Ενημερωνεις κανα δυο MKO αντιρατσιστικου χαρακτηρα και δεν την βλεπω καλα την ιδιοκτητρια... 1 2
nekon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, kallair είπε ολοι εσεις που λετε να κανει μηνυση για ρατσισμο, πως θα το αποδειξει οτι εγιναν τα ρατσιστικα σχολια; ας ειστε λιγακι λογικοι πριν πειτε το μακρυ κ το κοντο σας.. @nekon σου εχει στειλει ΓΡΑΠΤΩΣ την καταγγελια της (σιωπηρης πλεον) συμβασης που εχετε; Αν ολες οι συζητησεις ειναι μονο προφορικά χωρις γραπτή γνωστοποιηση της απαιτησης παραδοσης του σπιτιου, ειναι λογια του αερα κ δεν μπορει να κανει τπτ. Η διαδικασια εχει ως εξης: θα πρεπει ΠΡΩΤΑ να σου στειλει η σπιτονοικοκυρα σου ΓΡΑΠΤΩΣ την καταγγελια της συμβασης που ειχατε υπογραψει το 2015. Οσο δεν το κανει αυτο, κ εφοσον της βαζετε τα ενοικια κανονικα στην τραπεζα, δεν μπορει να κανει τπτ. Στην καταγγελια της συμβασης θα πρεπει να αναγραφει μεταξυ αλλων ποσους μηνες εχετε περιθωριο να παραδωσετε το σπιτι. Αν νομιζετε οτι η περιοδο δεν σας φτανει, θα παει δικαστικα η υποθεση κ το δικαστηριο θα ορισει ποσο χρονικο διαστημα θα εχετε για να βρειτε σπιτι. ο δικηγορος σας θα επρεπε να σας εχει ενημερωσει ηδη για την ανωθεν διαδικασια... Ιδιωτικο συμφωνητικο μας εχει στειλει μονο
kallair Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, nekon είπε Ιδιωτικο συμφωνητικο μας εχει στειλει μονο τι εννοεις ιδιωτικο συμφωνητικο; ρωταω συγκεκριμενο πραγμα. εχετε χαρτι στα χερια σας με γνωστοποιηση της καταγγελιας της συμβασης που να αναγραφει πανω ποσο χρονικο διαστημα εχετε για να παραδωσετε το σπιτι; ναι η οχι;
stelios.s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Εχμ εξήγησε μου τον λόγο που θέλετε να συνεχίσετε να μένετε μέσα και να πληρώνετε αυτόν τον άνθρωπο;;;; Κάποια πράγματα ειναι πολύ απλά αν τα δεις με καθαρό μυαλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις