Mr. Mister Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Είμαι 17 ετών και μόλις τελείωσα το σχολείο. Το θέμα είναι ότι θέλω να βγάλω χρεωστική κάρτα ώστε να διαχειρίζομαι τα χρήματα που έχω στο τραπεζικό μου λογαριασμό, αλλά από όσο γνωρίζω για να βγάλω χρεωστική στο όνομα μου θα πρέπει να είμαι 18 ετών, αλλά 18 γίνομαι σε 3 μήνες. Δεν μπορεί να γίνει κάτι πιο γρήγορα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
me3ikan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζεις στο λογαριασμό και τον μπαμπά (ή κάποιο ενήλικο συγγενικο πρόσωπο τέλος πάντων) και βγάζεις κάρτα στο όνομα του. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από me3ikan
TechnoState Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δεν επιτρέπεται. Το μόνο που επιτρέπεται είναι, ως συνδικαιούχος σε λογαριασμό, με έναν τουλάχιστον ενήλικο δικαιούχο κατόπιν συγκατάθεσης του/των ατόμου/ων που ασκούν γονική μέριμνα.
basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 τι έχεις να κάνεις στα 17 σου που δεν μπορείς να περιμένεις 3 μήνες? ο λογαριασμος προφανως δεν εχει καν δικα σου λεφτα οποτε ζητα απο αυτον που έχει τα λεφτα να στα μεταφέρει σε άλλον και να βγάλει καρτα στο ονομα του.
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Mr. Mister είπε Καλησπέρα στο forum. Είμαι 17 ετών και μόλις τελείωσα το σχολείο. Το θέμα είναι ότι θέλω να βγάλω χρεωστική κάρτα ώστε να διαχειρίζομαι τα χρήματα που έχω στο τραπεζικό μου λογαριασμό, αλλά από όσο γνωρίζω για να βγάλω χρεωστική στο όνομα μου θα πρέπει να είμαι 18 ετών, αλλά 18 γίνομαι σε 3 μήνες. Δεν μπορεί να γίνει κάτι πιο γρήγορα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Στην περίπτωση σου η κάρτα κάποιου που είναι ενήλικος και θα την βγάλει στο όνομα του η να εκδώσεις μια Prepaid (Που συνεπάγεται με της υψηλές χρεώσεις της) στο όνομα σου και την φορτίζεις απο τον λογαριασμό σου. Μέτα υπάρχουν και οι λύσεις Revolut που μπορεί κάποιος ενήλικος να την εκδώσει στο όνομά του και να την διαχειρίζεσαι εσυ (Πάλι πληρώνοντας τα έξοδα για την φόρτιση της 1 ευρώ το έμβασμα) Η τελευταία λύση είναι υπομονή μέχρι τα 18
Mr. Mister Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε (Καταλάθος η παράθεση) Οκ, σας ευχαριστώ όλους. Η καλύτερη λύση φαίνεται η υπομονή. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Mr. Mister
Προτεινόμενες αναρτήσεις