Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/keyboard-accessories/cherry-mx-rubber-o-ring-switch-dampeners-125pcs.html

Οτι βρεις με καμποσες αξιολογησεις απο amazon καλο θα ειναι. 

Καλυτερα να βρεις κατι απο amazon , αλλιως κανενα AliExpress που εχει αρκετους retailer απο Ασία μερια...

Εγω προσωπικα εχω τα κοκκινα απο wasd εδω και ενα χρονο σε mx brown. Απο το αμερικανικό amazon τα ειχα παρει και δεν πληρωσα τελωνείο γιατι ηταν κάτω απο 22€

Δημοσ.

Εχω βαλει στο CK104 μου κατι του 1Ε απο ebay.

Κανουν δουλεια αν χτυπας τα πληκτρα μεχρι τερμα που βρισκουν κατω.Μειωνουν αισθητα τον ηχο αλλα μη περιμενεις θαυματα.

Δημοσ.

και εγώ έχω δοκιμάσει κάποια απλά διαφανούς χρώματος από το ebay και δεν είδα τεράστια διαφορά. Η μόνη διαφορά είναι ότι ακούγεται ένα πιο βαθύ κλικ σε σχέση με πριν.

Απλά τώρα βλέπω ότι υπάρχουν και διάφορα με μεγαλύτερο πάχος (0.4 mm) και έλεγα μήπως είναι καλύτερα. Σίγουρα όμως δεν θέλω  να δώσω 15 ευρώ για κάτι τέτοιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει κάτι μπλε από e-bay. Λογικά ανάλογα με το πάχος που έχουν θα έχει και μια μικρή διαφορά. Πάνω από 2-3 ευρώ το σετ το βλέπω υπερβολικό. Μειώνουν τον θόρυβο όταν χτυπάς το πλήκτρο κάτω - δεν μειώνουν το θόρυβο που κάνει όταν επανέρχεται, οπότε μην περιμένετε να γίνει το πληκτρολόγιο αθόρυβο. Επίσης ανάλογα με το πάχος μειώνουν και το συνολικό travel που μπορεί να κάνει το πλήκτρο.

Η προσωπική μου εμπειρία σε cherry mx red ήταν πως μου χάλαγαν την αίσθηση του μηχανικού - γίνεται λίγο πιο λαστιχένιο - και τελικά δεν τα χρησιμοποίησα.

Επεξ/σία από anifiend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...