Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα προχθες δυστοιχως ειχα ενα ατυχημα οπως πηγα να σηκωσω τον πυργο (το κουτι του) μου μου επεσε χαμο και εγινε 1000 κομματια το αριστερο γυαλι του Cougar Panzer.
Πηγα και αγορασα ενα νεο πυργο (κουτι) Cougar MX330.
Στα 70 ευρω (τοσα πηγαινουν εδω στην Κυπρο δυστοιχως).
Σιγα σιγα βημα με βημα τα μετεφερα ολα στο νεο μου κουτι.
Χθες εκατσα και εκανα ενα φορματ τον υπολογιστη μου για καλο και για κακο περασα ξανα τα Windows 10 Professional με δυσκολεια επειδη πετουσε σφαλμα 0x80300024 ομως το διορθωσα με μια αναζητηση στο ιντερνετ απο το κινητο μου τηλεφωνο αφου δεν ειχα εγκαταστημενο λειτουργικο πανω στον πυργο μου.
Τωρα θα ηθελα να μαθω ενα πραγμα επειδη ακουγονται παρα πολλα και διαφορα:
Τους οδηγους του υπολογιστη πως ειναι καλυτερο να τους περασω ;
1) Απο το CD Rom που ειχε μεσα η μητρικη πλακετα
2) Απο το επισημο Site του κατασκευαστη (ASRock H110M-G/M.2)
3) ή απο καποιο τριτο προγραμμα οπως ειναι πχ το DriverPack Solution
;
Δεν θα γινοταν τιποτα απολυτος και ο υπολογιστης μου θα επεζηζε αν η μητερα μου δεν ηταν τοσο επιμωνη να μου τον βγαλει εξω απο το δωματιο μου και μενα μαζι φυσικα για να το κανει ξενοδοχειο το δωματιο μου που θα ρθουν οι ξενοι απο την αγγλια οπως και καθε καλοκαιρι αλλωστε να κοιμουνται λες και το δωματιο μου ειναι ξενοδοχειο αλλα επειδη με εφαε απο την γλωσσα να τον βγαλω 12 μερες πριν εξω δυστοιχως το κακο εγινε....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ασε  τα τρίτα προγράμματα και περασε τους οδηγούς με το cd  και μετά κοιτάς αν θέλουν αναβάθμιση.

Τα υπόλοιπα .......... τι μας νοιάζουν;

Απλος τα λεω για ενημερωση :)
Λες απο το επισημο cd που δινει ο κατασκευαστης της μητρικης και της καρτας γραφικων ε ;
Να μην τα κατεβασω απο το ιντερνετ απο το επισημο Site τους ;
Εχω ενα DVD ROM USB Ο πυργος δεν εχει μοναδα μεσα.

Δημοσ.

Να πεις στους Άγγλους να τους κατεβάσουν στην πατρίδα τους, να στους γράψουν σε ενα DVD και να το φέρουν οταν ερθουν να μείνουν στο δωμάτιο σου. 

ontopic : Εφόσον απλά άλλαξες κουτί, δε χρειάζονταν καμια αλλαγη στο λειτουργικό και θα δουλευε οπως πριν. Μήπως με το πέσιμο εγινε και καμια αλλη ζημια (μητρική, δισκος, μνήμες, κλπ) και χρειαστεί να αλλαξεις και αλλα πράγματα;

ΥΓ: Το ξέρεις φαντάζομαι οτι στο δωμάτιο σου, δεν κοιμούνται μονο, έτσι; Κάνουν και αλλα πραγματα 🤣

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Άντε ρε @thelos257 που είσαι; Μπαίνω πρωί μεσημέρι βράδυ στο ινσομνια να δω την εξέλιξη του topic.

Έχεις ακόμα εκείνον τον 8100 με την υδροψυξη;

Τον 8100 λες αυτο τον ΗΡ που πληρωσα 800 ευρω ; Οχι τον εδωσα και εφτιαξα αλλον το 2017 μονος μου γι αυτον μιλαω. εχω τον 7100

10 ώρες πριν, isay είπε

Να πεις στους Άγγλους να τους κατεβάσουν στην πατρίδα τους, να στους γράψουν σε ενα DVD και να το φέρουν οταν ερθουν να μείνουν στο δωμάτιο σου. 

ontopic : Εφόσον απλά άλλαξες κουτί, δε χρειάζονταν καμια αλλαγη στο λειτουργικό και θα δουλευε οπως πριν. Μήπως με το πέσιμο εγινε και καμια αλλη ζημια (μητρική, δισκος, μνήμες, κλπ) και χρειαστεί να αλλαξεις και αλλα πράγματα;

ΥΓ: Το ξέρεις φαντάζομαι οτι στο δωμάτιο σου, δεν κοιμούνται μονο, έτσι; Κάνουν και αλλα πραγματα 🤣

Το ξερω το ξερω δεν τους νοιαζει αν μου επεσε ο πυργος χαμο και εγινε κομματια ολοι δυστοιχως βλεπουν το συμφερον τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...