iolio90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον ακατασχετο λογαριασμό για πόσα μέχρι 1250 ευρώ. Έστω ότι έχω 1.250 ευρώ στον λογαριασμό και μου κατατεθούν πχ 2.000 ευρώ, θα μπορώ να τα τραβήξω αμέσως ή θα δεσμευτεί αυτόματα ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 22 minutes ago, iolio90 said: Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον ακατασχετο λογαριασμό για πόσα μέχρι 1250 ευρώ. Έστω ότι έχω 1.250 ευρώ στον λογαριασμό και μου κατατεθούν πχ 2.000 ευρώ, θα μπορώ να τα τραβήξω αμέσως ή θα δεσμευτεί αυτόματα ; Αυτόματα, το επόμενο δευτερόλεπτο, δεσμεύονται.
asdfnikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Αν Υπάρχει κατασχετήριο Στον λογαριασμό Και μπούνε λεφτά άνω του ορίου γίνεται αυτόματα παρακράτηση Από Την Τράπεζα. 1
iolio90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων, απλά έχω ακούσει ιστορίες με κόσμο που μπορούσε να τραβήξει λεφτά και να παρακάμψει το σύστημα.
artist1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, iolio90 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων, απλά έχω ακούσει ιστορίες με κόσμο που μπορούσε να τραβήξει λεφτά και να παρακάμψει το σύστημα. επισης απαξ και σου κατασχεσουν λογαριασμο μετα ακομα και ακατασχετο να πας να τον κανεις δεν γινεται! Ανοιγεις ΝΕΟ λογαριασμο οπωσδηποτε και κανεις τον νεο ακατασχετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα