Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον ακατασχετο λογαριασμό για πόσα μέχρι 1250 ευρώ. Έστω ότι έχω 1.250 ευρώ  στον λογαριασμό και μου κατατεθούν πχ 2.000 ευρώ, θα μπορώ να τα τραβήξω αμέσως ή θα δεσμευτεί αυτόματα ; 

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, iolio90 said:

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον ακατασχετο λογαριασμό για πόσα μέχρι 1250 ευρώ. Έστω ότι έχω 1.250 ευρώ  στον λογαριασμό και μου κατατεθούν πχ 2.000 ευρώ, θα μπορώ να τα τραβήξω αμέσως ή θα δεσμευτεί αυτόματα ; 

Αυτόματα, το επόμενο δευτερόλεπτο, δεσμεύονται. 

Δημοσ.

Αν Υπάρχει κατασχετήριο Στον λογαριασμό Και μπούνε λεφτά άνω του ορίου γίνεται αυτόματα παρακράτηση Από Την Τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων, απλά έχω ακούσει ιστορίες με κόσμο που μπορούσε να τραβήξει λεφτά και να παρακάμψει το σύστημα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, iolio90 είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων, απλά έχω ακούσει ιστορίες με κόσμο που μπορούσε να τραβήξει λεφτά και να παρακάμψει το σύστημα. 

επισης απαξ και σου κατασχεσουν λογαριασμο μετα ακομα και ακατασχετο να πας να τον κανεις δεν γινεται!  Ανοιγεις ΝΕΟ λογαριασμο  οπωσδηποτε και κανεις τον νεο ακατασχετο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...