zoranb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Τι σημαίνει για σας η εργασιακή ηθική και τι θα περιμένατε να ισχύει εάν δήλωνε μια νέα συνεργασία σας στο εργασιακό περιβάλλον πως διακατέχεται από αυτήν; 😊 1
Dante80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον starter για το θέμα. Για να σου απαντήσει κάποιος νομίζω πως θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Dante80 1
zoranb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δεν θέλω να περιορίσω, οτιδήποτε σχετικό κι αν σχολιαστεί σχετικό θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! 😉
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, zoranb είπε Τι σημαίνει για σας η εργασιακή ηθική και τι θα περιμένατε να ισχύει εάν δήλωνε μια νέα συνεργασία σας στο εργασιακό περιβάλλον πως διακατέχεται από αυτήν; 😊 Πόση ώρα έχουμε διαθέσιμη και πόσο θα μετρήσει η έκθεση στην βαθμολογία του τριμήνου ? 😋 1
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, zoranb είπε Τι σημαίνει για σας η εργασιακή ηθική και τι θα περιμένατε να ισχύει εάν δήλωνε μια νέα συνεργασία σας στο εργασιακό περιβάλλον πως διακατέχεται από αυτήν; 😊 Και πρεπει μια επιχείρηση/οργανισμός να δηλώνει οτι διακατέχεται από εργασιακή ηθική για να ισχύει; Η ηθική των μελών αυτής ορίζει και το επιπεδο συλλογικής ηθικής. Αν εγώ κλέβω υλικά (οποιασδήποτε αξίας), δουλευω μονο οταν βλέπει το αφεντικό και κωλοχουφτιάζω τα θηλυκά της επιχείρησης, πρώτον είμαι ανηθικος εγώ και δευτερον είναι ανήθικη η κεφαλή της επιχείρησης που ακομα με εχει εργαζόμενο. Με δυο λογια η εργασιακή ηθική πρεπει να είναι αυτονόητο μέρος της επιχειρησης, χωρίς να ειναι αναγκαία η ρητή δήλωση της. Αν τώρα θες προεκτάσεις, δώσε παραπάνω λεπτομέρειες 1
logistoulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 όπου χρειάζεται υπάρχει νομοθεσία, οτιδήποτε άλλο είναι περιττό
zoranb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, logistoulis είπε όπου χρειάζεται υπάρχει νομοθεσία, οτιδήποτε άλλο είναι περιττό Τί εννοείς ακριβώς; Νομοθεσία για την εργασιακή ηθική; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από zoranb
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Κάτι τέτοια θρετζ ανοίγεις κατά καιρούς ζορανμπί και λέω ποιος του χάκαρε πάλι το λογαριασμό Μάλλον αυτός https://www.insomnia.gr/profile/471008-james-bon/
Occultist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 8:51 ΜΜ, isay είπε Και πρεπει μια επιχείρηση/οργανισμός να δηλώνει οτι διακατέχεται από εργασιακή ηθική για να ισχύει; Η ηθική των μελών αυτής ορίζει και το επιπεδο συλλογικής ηθικής. Αν εγώ κλέβω υλικά (οποιασδήποτε αξίας), δουλευω μονο οταν βλέπει το αφεντικό και κωλοχουφτιάζω τα θηλυκά της επιχείρησης, πρώτον είμαι ανηθικος εγώ και δευτερον είναι ανήθικη η κεφαλή της επιχείρησης που ακομα με εχει εργαζόμενο. Με δυο λογια η εργασιακή ηθική πρεπει να είναι αυτονόητο μέρος της επιχειρησης, χωρίς να ειναι αναγκαία η ρητή δήλωση της. Αν τώρα θες προεκτάσεις, δώσε παραπάνω λεπτομέρειες Πιστεύω αυτό τα συνοψίζει σχεδόν όλα. Μια ελάχιστη συμβουλή που θα είχα να προσθέσω, είναι να μην κάνεις κολλητιλίκια στη δουλειά. ΔΕΝ είστε φίλοι με κανέναν εκεί και δεν είναι ο σκοπός της παρουσίας σου εκεί αυτός. Αργά ή γρήγορα, το αντίθετο βγαίνει εναντίον σου, με πολλούς και μερικούς ευφάνταστους τρόπους... 4
logistoulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zoranb είπε Τί εννοείς ακριβώς; Νομοθεσία για την εργασιακή ηθική; τι πάει να πει "ηθική" πρώτα από όλα; υπάρχουν ξεκάθαροι νόμοι για όπου χρειάζεται και κώδικες δεοντολογίας το εργασιακή ηθική μου ακούγεται αυθαίρετο και ποια η ανάγκη να υπάρχει κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από logistoulis
Curtis76 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 μανατζεριστικες χαζομαρες. Καποιος πληρωθηκε να να γινει το σεμιναριο περι εργασιακης ηθικης. Οκ ηθικο ειναι η εταιρεια να σε πληρωνει με βαση το κοστος ζωης (κανα 1000αρικακι δηλαδη) και οχι με 530€ επειδη τοσα λεει ο νομος. 1
Occultist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Curtis76 είπε μανατζεριστικες χαζομαρες. Καποιος πληρωθηκε να να γινει το σεμιναριο περι εργασιακης ηθικης. Οκ ηθικο ειναι η εταιρεια να σε πληρωνει με βαση το κοστος ζωης (κανα 1000αρικακι δηλαδη) και οχι με 530€ επειδη τοσα λεει ο νομος. Δηλαδή, εσένα σου κάνει να προσλαμβάνεσαι για οκτάωρο και να δουλεύεις δωδεκάωρο, να βγάζεις δουλειά στο 1/3 του κόστους, να συνεννοείστε με στραβοκοιτάγματα, να πέφτει χέρι να αλλάξεις πολιτικές πεποιθήσεις και να ακούς και χριστοπαναγίες ή να σου πιάνουν και λίγο κωλαράκι άμα είσαι κοριτσάκι (καλά, μπορεί και άμα είσαι αγοράκι σε αυτές τις εποχές), "αρκοί να βγένι το 1000αρικάκι, λαίμαι! - τα ηπώληπα ίνε μανατζερίστικες χαζωμάραις!". Έβγαλες και συμπέρασμα για το σεμινάριο, τρομάρα σου...Μήπως, λέω μήπως, τυχαίνει να είσαι και καταπληκτικός "εργοδότης"; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Occultist 2
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, Occultist είπε Δηλαδή, εσένα σου κάνει να προσλαμβάνεσαι για οκτάωρο και να δουλεύεις δωδεκάωρο, να βγάζεις δουλειά στο 1/3 του κόστους, να συνεννοείστε με στραβοκοιτάγματα, να πέφτει χέρι να αλλάξεις πολιτικές πεποιθήσεις και να ακούς και χριστοπαναγίες ή να σου πιάνουν και λίγο κωλαράκι άμα είσαι κοριτσάκι (καλά, μπορεί και άμα είσαι αγοράκι σε αυτές τις εποχές), "αρκοί να βγένι το 1000αρικάκι, λαίμαι! - τα ηπώληπα ίνε μανατζερίστικες χαζωμάραις!". Έβγαλες και συμπέρασμα για το σεμινάριο, τρομάρα σου... τι από όλα αυτά δεν αντιμετωπίζει ο νόμος;
Occultist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε τι από όλα αυτά δεν αντιμετωπίζει ο νόμος; Στην πράξη (τα τελευταία 10 χρόνια); Τα περισσότερα - αλλιώς γυρνάς σπίτι σου και σε ταΐζουν οι γονείς σου μέχρι να πάρεις σύνταξη. Όχι όλους μας, αλλά είναι κάτι κοινό - κοίτα γύρω σου. Και πέρα από το τι αντιμετωπίζει ή όχι ο Νόμος, είναι το θέμα της συζήτησης. Ο άλλος λέει "σου δίνω ένα χιλιάρικο και σκάσε", οπότε όλα καλά. Ε, αυτό σχολιάζουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα