Tsakalos! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ηρθε και η δικη μου ωρα για αναβαθμηση.. Εως τωρα εχω εναν fx6300 με 16gb ram κτλ... αλλα το συστημα αρχησε να κανει καποια νερα, καποια περιεργα κοληματα κτλ, ε και λεω ηρθε η ωρα... Το μπατζετ δυστηχως πολυ περιορισμενο.. Η χρηση που κανω ειναι σχετικα απλη. Μπολικη μουσικη, youtube, ταινιες, office κτλ... Σχεδον ποτε gaming.. Στοχος μου ειναι ενα αξιοπιστο αθυρυβο συστημα - σβελτο - με οσο δυνατον μικροτερη καταναλωση ρευματος, μπας και μου βγαλει τα επομενα 4-5 χρονια, Οπως με εβγαλε ο fx6300 απτο 2012 εως και σημερα. Εχω ηδη κουτι, ενα Nox Media 2 Case Desktop HTPC το οποιο εχω ηδη κοψε-ραψε φτιαξει να χει πολυ καλη ροη αερα, και εχω πανω 2 ανεμιστηρια υπεραθορυβα. Απο δισκους εχω εναν SSD Sandisk Extreme PRO 240GB για Windows κτλ, εναν 3GB WD RED για τα ρεστα και μια VGA GT730 η οποια δεν θα μπει.... Οποτε θελω Motherboard, cpu, ram και τροφοδοτικο... CPU ειμαι 100% σιγουρος οτι ενας AMD Ryzen 5 2400G η αν φτασουν τα χρηματα ενας 3400G - με Υπερκαλυπτει. (εδω ανετα με καλυπτε ο fx6300).. (αρα 110-150ε) Motherboard κοιταω την Gigabyte B450 Aorus M ( γυρω στο 80αρι) Ram - Crucial Ballistix Sport LT Red 16GB DDR4-3200MHz η κατι παρεμφερη ( γυρωσ τα 80ε) PSU - Φαινεται πολυ ενδιαφερον το Be Quiet Pure Power 11 500W - Πιστοποιηση gold και αθορυβο. (70ε) Αν καποια στιγμη περισεψει κανα φραγκο, ισως ριξω μεσα και εναν M2 δισκο, αν και ο ssd που ηδη εχω νομιζω ειναι μια χαρα. Eαν εχετε καποια προταση παρακαλω πειτε μου. Αν πρεπει να προσεξω κατι κτλ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα