Προς το περιεχόμενο

Undervolting cpu


Vagos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με καθοδηγήσει λίγο στο πως θα μπορούσα να κάνω undervolting τον amd 5 1600x που εχω διότι μου παρουσιάζει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες σε idle κατάσταση. Δηλαδή 60-68 C. Το pc έχει μέσα 6 ανεμηστηρακια των 120mm και μια ψύκτρα του cpu (Όχι την stock). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιω αυτη την ψυκτρα ARCTIC FREEZER 33.Το πισι το εφτιαξα τον περασμενο απριλιο αλλα εκανα και αλλαγη παστας προσφατα και δεν ειδα διαφορα. Νομιζω πως απο τη μια πλευρα δεν ακουμπαει καλα η ψυκτρα, αλλα δεν μπορω να την βιδωσω πιο σφιχτα για να ακουμπησει. Οποτε σκεφτηκα μηπως μπορουσα να κανω Undervolting για να διορθωθει λιγο η θερμοκρασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να την βιδωσεις σταυρωτα για να ακουμπησει παντου το ιδιο . btw εχω την esport εκδοση και το 1600 στα 3.6 ghz τρεχει με 1.27 μαξ σε gaming 59 βαθμους !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι ρε αδελφέ , αυτό είναι έγκλημα! Δηλαδή αμα δουλέψει στο φουλ, θα πάει 90-100? Κρίμα είναι! Του τα έβγαλες τα μάτια! Και στο κάτω κάτω, αμα έχει πρόβλημα η ψύκτρα αυτή, τότε βάλε πάνω την μαμίσια του! Μια χαρά θα είναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν πατάει καλά η ψήκτρα κάτι έχεις κάνει λάθος στην εγκατάσταση. Βγάλτην, σκούπισε καλά την πάστα και στην ψήκτρα και στην cpu, ξαναβάλε πάστα στην cpu μία ποσότητα στο κέντρο και βάλε σωστά την ψήκτρα πάνω σύμφωνα με τις οδηγίες και με τα υλικά που είχε μέσα η συσκευασία. Κάνε και ένα reset to defaults στο BIOS και μετά βλέπουμε. Το ανεμιστηράκι της κάρτας γυρίζει κανονικά ε; Και δεν πιστεύω να έχει καμία κουβέρτα από σκόνη η ψήκτρα πάνω; Και βάλε και το HWiNFO64 να παρακολουθείς την τάση..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...