Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας..

Μου εστειλε ο οτε το lamtech Mini ups για τον συναγερμο..

Δουλευε οκ για 2 εβδομαδες,μετα απο διακοπη ρευματος δουλεψε αλλα μετα εσβηνε ξαφνικα..

Το βαζω να φορτισει κ εδειχνε 25% και αναβοσβηνε το λαμπακι της φορτισης της μπαταριας..

Το αφησα στην πριζα 1-2 ωρες και μετα βλεπω να ειναι σβησμενο τελειως το ups..

Το παταω τωρα να ανοιξει,το λαμπακι του status ειναι κοκκινο(παροχη ρευματος) και σε 1-2 δευτερολεπτα σβηνει..

Ελαττωματικο προιον ή κανω κατι λαθος?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aims είπε

Καλησπερα σας..

Μου εστειλε ο οτε το lamtech Mini ups για τον συναγερμο..

Δουλευε οκ για 2 εβδομαδες,μετα απο διακοπη ρευματος δουλεψε αλλα μετα εσβηνε ξαφνικα..

Το βαζω να φορτισει κ εδειχνε 25% και αναβοσβηνε το λαμπακι της φορτισης της μπαταριας..

Το αφησα στην πριζα 1-2 ωρες και μετα βλεπω να ειναι σβησμενο τελειως το ups..

Το παταω τωρα να ανοιξει,το λαμπακι του status ειναι κοκκινο(παροχη ρευματος) και σε 1-2 δευτερολεπτα σβηνει..

Ελαττωματικο προιον ή κανω κατι λαθος?

Εχω ακριβώς το ίδιο εδώ και 5-6 μήνες. Το δικό μου σε διακοπές ρεύματος κρατάει το royter ανοιχτό. Και δείχνει πλήρως φορτισμένο. Σε διακοπή το status απο πράσινο γίνετε κόκκινο.

Μάλλον είναι ελαττωματικό το δικό σου. Πάρε ενα τηλ στο 13888 και πες τους να σου στείλουν καινούριο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pavloa είπε

Εχω ακριβώς το ίδιο εδώ και 5-6 μήνες. Το δικό μου σε διακοπές ρεύματος κρατάει το royter ανοιχτό. Και δείχνει πλήρως φορτισμένο. Σε διακοπή το status απο πράσινο γίνετε κόκκινο.

Μάλλον είναι ελαττωματικό το δικό σου. Πάρε ενα τηλ στο 13888 και πες τους να σου στείλουν καινούριο. 

αρα ελαττωματικο..ευχαριστω πολυ φιλε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aims είπε

αρα ελαττωματικο..ευχαριστω πολυ φιλε

Κατα 99% ναι.. πάρε ενα τηλ και να τους πιέσεις να το στα αντικαταστήσουν επειδή έχει συναγερμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, pavloa είπε

Κατα 99% ναι.. πάρε ενα τηλ και να τους πιέσεις να το στα αντικαταστήσουν επειδή έχει συναγερμό. 

ναι φιλε αυτο θα κανω..ευχαριστω πολυ

update:τηλεφωνησα και δεχθηκαν να το αντικαταστησουν

Επεξ/σία από Aims
  • Like 1
Δημοσ.

Πληροφορία προς όλους τους συμφορουμιτες που θα το διαβάσουν να ξέρετε ότι αν πείτε στον ΟΤΕ για συναγερμό, ο ΟΤΕ δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί το ups. 100%

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...