Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ε ναι, σαμπως υπαρχει κανενας λογος να σεβεσαι τον διπλανο σου? στι ελλαδισταν εισαι γαρ 😂 Δεν με ξέρεις καν. Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για το πόσο «υπεύθυνος» καπνιστής είμαι, θα σε αφήσω να συνεχίσεις το παιχνίδι με τους αγροίκους πρεζάκηδες καπνιστές και τους ενάρετους πολέμιους του τσιγάρου. Καλή διασκέδαση. 6 ώρες πριν, elorant είπε Ναι ρε, θα καθόμαστε και θα παρακαλάμε τον καθένα ξεχωριστά να σταματήσετε να καπνίζετε για να μην αναπνέουμε τον καρκίνο σας. Άσε μας καημένε. Αστυνομία και πρόστιμο μέχρι να βάλετε μυαλό. Αφού είσαστε απολίτιστα ζώα βούρδουλα μέχρι να παγώσει η κόλαση. Κι άμα σ' αρέσει. Πολιτισμός.
giorgos4ever Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλιστα, 55 σελίδες για το αν είναι σωστό να καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους ή όχι. Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό συνεχίζετε να υπερασπίζεστε αυτό σας το δικαίωμα (του καπνίσματος) ή απλά εκεί σέβεστε τους νόμους? 🤔 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από giorgos4ever 1 1
censOred Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αφήνω αυτό εδώ για να ηρεμησω τα πνεύματα λίγο. Ακόμη και να μην καπνίζουμε τσιγάρα σε δημόσιους χώρους, ήμουν και γω πάντα από αυτούς που του αρέσαν τα φθηνα τσιγάρα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Οι πρωτες χωρες ειναι αυτες που πρωτο απαγορευυσαν το τσιγαρο. Συνεχιζουν να ειναι στις θεσεις που ηταν και πιο παλια. Ποιο ηταν λοιπον το αποτελεσμα του μετρου? Μηπως ολο αυτο ειναι μονο ουτοπικο για να λεμε οτι και καλα κανουμε κατι? Μηπως το βασικο προβλημα ειναι αλλου και οχι στο τσιγαρο; Παλικάρι, έχεις πει 4-5 φορές το ίδιο επιχείρημα και είναι λάθος. Χρησιμοποιείς στατιστικά για το σύνολο των καρκίνων. Αν όμως δεις ειδικά τους καρκίνους του πνεύμονα όπου στο 90% των περιπτώσεων η αιτία είναι το κάπνισμα θα διαπιστώσεις ότι οι χώρες που κοροϊδεύεις είναι πολύ πιο κάτω σε θανάτους από την Ελλάδα που είναι δεύτερη στην Ευρώπη πίσω από την Ουγγαρία. Data εδώ: https://www.wcrf.org/dietandcancer/cancer-trends/lung-cancer-statistics
Playstationhk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 8:06 ΠΜ, karaLRS είπε θα κάνω μια περίληψη των απόψεων μην ξεφύγει το θέμα - ο παππούς μου καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα και ζει ακόμα ενώ τρέχει και στο Σπάρταθλον - το τσιγάρο δεν είναι αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει - είναι πολύ καλύτερο από το ηλεκτρονικό τσιγάρο - εγώ θέλω να καπνίζω να επιλέγει ο μαγαζατορας τι μαγαζί θέλει - αν κοπεί το κάπνισμα τα μαγαζιά θα αδειάσουν - στην Μποτσουάνα καπνίζουν σε δημόσιους χώρους. χαζοί είναι αυτοί; - ο καφές πάει μόνο με τσιγάρο - γιατί να πληρώνω φόρους για το τσιγάρο; τι εννοείς ότι ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει στο κράτος;; - εγώ θα καπνίζω. αν δεν σου αρέσει κάτσε σπίτι σου Σταματα να προπαγανδιζεις... Σιγα μην ειναι το τσιγαρο λιγοτερο επιβλαβες απο το ηλεκτρονικο... ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ...Κοψτε τις βλακιες καποιοι εδω μεσα. Το οτι δεν σκοτωνει καποιους δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.. καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως και στο τσιγαρο το 90% σιγουρα θα αντομςτωπισει σοβαρα προβληματα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, Playstationhk said: Σταματα να προπαγανδιζεις... Σιγα μην ειναι το τσιγαρο λιγοτερο επιβλαβες απο το ηλεκτρονικο... ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ...Κοψτε τις βλακιες καποιοι εδω μεσα. Το οτι δεν σκοτωνει καποιους δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.. καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως και στο τσιγαρο το 90% σιγουρα θα αντομςτωπισει σοβαρα προβληματα. Irony detection fail... 1
giorgos4ever Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, Playstationhk είπε Σταματα να προπαγανδιζεις... Σιγα μην ειναι το τσιγαρο λιγοτερο επιβλαβες απο το ηλεκτρονικο... ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ...Κοψτε τις βλακιες καποιοι εδω μεσα. Το οτι δεν σκοτωνει καποιους δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.. καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως και στο τσιγαρο το 90% σιγουρα θα αντομςτωπισει σοβαρα προβληματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, elorant είπε Chill, κουβέντα κάνουμε. 6 ώρες πριν, elorant είπε Ο χαρακτηρισμός ζώο δεν πάει στο ότι κάποιος καπνίζει, αλλά στο ότι έχει την αξίωση να καπνίζει σε κλειστούς χώρους στο όνομα μιας ιδιότυπης ελευθερίας και ιστορίες για αγρίους. Πασχίζω να βρω στις σελίδες του topic κάποιον καπνιστή που να υποστηρίζει απόλυτα το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, έτσι γενικώς και αορίστως. Οι περισσότεροι καπνιστές υποστηρίζουμε τον αντικαπνιστικό, βασικά για να υπάρχει σεβασμός προς τους γύρω μας --- και για να γλιτώσουμε κάνα τσιγάρο, αν θες. Βέβαια είμαστε ζώα όσοι τολμάμε να σκεφτόμαστε σενάρια όπως μέρη που να επιτρέπεται το κάπνισμα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, περιορισμένα σε αριθμό, μη προσβάσιμα σε ανήλικους... Τα υπόλοιπα που γράφεις περί αλκοόλ, κάνναβης, παραισθήσεων 1-2-3 κλπ είναι όλα ά-κ-υ-ρ-α.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, SeaLion είπε Πασχίζω να βρω στις σελίδες του topic κάποιον καπνιστή που να υποστηρίζει απόλυτα το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, έτσι γενικώς και αορίστως. Οι περισσότεροι καπνιστές υποστηρίζουμε τον αντικαπνιστικό, βασικά για να υπάρχει σεβασμός προς τους γύρω μας --- και για να γλιτώσουμε κάνα τσιγάρο, αν θες. Βέβαια είμαστε ζώα όσοι τολμάμε να σκεφτόμαστε σενάρια όπως μέρη που να επιτρέπεται το κάπνισμα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, περιορισμένα σε αριθμό, μη προσβάσιμα σε ανήλικους... Τα υπόλοιπα που γράφεις περί αλκοόλ, κάνναβης, παραισθήσεων 1-2-3 κλπ είναι όλα ά-κ-υ-ρ-α. Τα περί αλκοόλ, κάνναβης κλπ δεν τα έγραψα εγώ. Άλλος τα έγραψε στην λογική της ισοπέδωσης. Αφού επιτρέπεται το αλκοόλ γιατί να μην επιτρέπεται το τσιγάρο. Ή αφού το τσιγάρο επιτρέπεται γιατί να μην επιτρέπεται και η κάνναβη. Για το πρώτο είπα ότι δεν είναι επιβλαβές για τους γύρω και για το δεύτερο ότι απαγορεύεται γιατί είναι παραισθησιογόνο. Γενικώς υπάρχει μια γραμμή υπεράσπισης που λέει ότι όσοι εναντιώνονται στο κάπνισμα είναι υποκριτές γιατί υπάρχουν και πεντακόσια άλλα επιβλαβλή πράγματα γύρω μας. Οπότε ας λύσουμε πρώτα αυτά και μετά ασχολούμαστε και με το τσιγάρο σε δημόσιους χώρους. Το πόσο στρεβλή είναι αυτή η λογική έχει σχολιασθεί ποικιλοτρόπως. Είναι το λεγόμενο whataboutism. Είναι η πρακτική όπου σε μια συζήτηση για ένα οποιοδήποτε θέμα πετάγεται κάποιος και λέει "ναι αλλά για το τάδε δεν λέτε τίποτα". Και κάπως έτσι πηδιέται όλη η συζήτηση και καταλήγουμε να μιλάμε για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε. Αυτά περί άκυρων. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
nicksoti Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, elorant είπε Θαυμάστε νοοτροπία. Θα παρανομώ γιατί έτσι γουστάρω και όποιος με καταγγείλει θα τον κανονίσω. Να σε χαίρεται η μανούλα σου λεβέντη μου. Άντε και εις ανώτερα. Πέραν του ότι πάλι προβοκάρεις, τη μανούλα μου να μην την πιάνεις στο βρώμικο στόμα σου. Δεν ξέρεις καν τι ηλικίας είναι. Μετά τις γυναίκες και τα παιδιά, βάζουμε και τις μανάδες μέσα. Μέχρι εκεί όμως φτάνουν το μυαλό και τα επιχειρήματα κάποιων.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, nicksoti είπε Πέραν του ότι πάλι προβοκάρεις, τη μανούλα μου να μην την πιάνεις στο βρώμικο στόμα σου. Δεν ξέρεις καν τι ηλικίας είναι. Μετά τις γυναίκες και τα παιδιά, βάζουμε και τις μανάδες μέσα. Μέχρι εκεί όμως φτάνουν το μυαλό και τα επιχειρήματα κάποιων. Καληνύχτα και καλά μυαλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, elorant είπε Τα περί αλκοόλ, κάνναβης κλπ δεν τα έγραψα εγώ. Άλλος τα έγραψε στην λογική της ισοπέδωσης. Αφού επιτρέπεται το αλκοόλ γιατί να μην επιτρέπεται το τσιγάρο. Ή αφού το τσιγάρο επιτρέπεται γιατί να μην επιτρέπεται και η κάνναβη. Για το πρώτο είπα ότι δεν είναι επιβλαβές για τους γύρω και για το δεύτερο ότι απαγορεύεται γιατί είναι παραισθησιογόνο. Γενικώς υπάρχει μια γραμμή υπεράσπισης που λέει ότι όσοι εναντιώνονται στο κάπνισμα είναι υποκριτές γιατί υπάρχουν και πεντακόσια άλλα επιβλαβλή πράγματα γύρω μας. Οπότε ας λύσουμε πρώτα αυτά και μετά ασχολούμαστε και με το τσιγάρο σε δημόσιους χώρους. Το πόσο στρεβλή είναι αυτή η λογική έχει σχολιασθεί ποικιλοτρόπως. Είναι το λεγόμενο whataboutism. Είναι η πρακτική όπου σε μια συζήτηση για ένα οποιοδήποτε θέμα πετάγεται κάποιος και λέει "ναι αλλά για το τάδε δεν λέτε τίποτα". Και κάπως έτσι πηδιέται όλη η συζήτηση και καταλήγουμε να μιλάμε για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε. Αυτά περί άκυρων. Εγώ σου λέω πως αυτά που έγραψες εσύ είναι άκυρα --- όχι οι άλλοι. Αγνοείς βασικά πράγματα. Σου απάντησαν κι άλλοι σχετικά. Για παιδάκια στην Αφρική δεν μιλάω εγώ και το whataboutism ξέρω τι είναι --- δεν καταλαβαίνω γιατί μου τα εξηγείς όλα αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Εντάξει αφού το λες εσύ είναι άκυρα. Φοβερά επιχειρήματα. Αλλά επειδή φαίνεται ότι μπήκες για καβγά ας πούμε ότι έχεις δίκιο να ξεμπερδεύουμε. Καληνύχτα και σε εσένα.
j2k Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η μονη λυση ειναι νομος για θανατικη ποινη σε οσους παραγουνε-πουλανε-φτιαχνουνε-καταναλωνουνε τσιγαρα Μετα απο 100 εκτελεσεις για παραδειγματισμο θα κοψουνε ολοι το καπνισμα και θα σωθουνε εκατομυρια. Περιοδος χαριτος στους ηδη εξαρτημενους χρηστες 6 μηνες για σταδιακη διακοπη και δωρεαν ιατρικη υποστηριξη για την διακοπη. Ειναι η χειροτερη καταστροφη στην ανθρωποτητα ουτε οι πολεμοι ουτε οι επιδημιες ουτε τιποτα δε σκοτωσανε τοσους οσους το τσιγαρο. Αν το απαγορεψει σε δημοσιους χωρους δεν εγινε και κατι σοβαρο θα καπνιζουνε σπιτια τους... το προβλημα δε λυνετε με ημιμετρα. Απαγορεψε αμα εισε μαγκας την παραγωγη και το εμποριο οπως και στα σκληρα ναρκωτικα γιατι το τσιγαρο εκει ανηκει στα πολυ σκληρα ναρκωτικα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από j2k 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, elorant είπε Εντάξει αφού το λες εσύ είναι άκυρα. Φοβερά επιχειρήματα. 9 λεπτά πριν, SeaLion είπε Σου απάντησαν κι άλλοι σχετικά. Θες να κάτσω να ξαναγράψω τα ίδια; Καληνύχτα λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις