Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, ManFromEarth said: βοηθαει οτι εχει ολοκληρο πλατειακι για παρτη του μπροστα Παρόμοια φάση κι η Lazy Bulldog στο Γκάζι... 1
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, pontez2 είπε . Θες να καπνίσεις λοιπόν; Πας έξω και καπνίζεις. Τι θα ελεγες να μην ερχεστε στο μαγαζι που καπνιζουμε? να φροντισεται την υγεια σας εσεις και οχι να ειμαστε υπευθυνοι εμεις για την δικια σας υγεια? 1 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Just now, slk200gr said: Τι θα ελεγες να μην ερχεστε στο μαγαζι που καπνιζουμε? να φροντισεται την υγεια σας εσεις και οχι να ειμαστε υπευθυνοι εμεις για την δικια σας υγεια? Όταν αλλάξει ο νόμος θα το κάνει, προς το παρόν δεν προβλέπεται... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Κλασσικά θα βγουν οι καπνιστές και θα μας λένε τις βλακείες τους. Εγώ ένα έχω να λέω σε όλους αυτούς: "Εσένα δικαίωμα σου είναι να θέλεις να πάθεις καρκίνο και να πεθάνεις πιο γρήγορα, εγώ γιατί πρέπει να αναπνέω τον καπνό;". Καταγγελίες που κάνουμε; Στην Αστυνομία;
gorilas13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι βαθύτερο...τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν στην Μπρατισλάβα και αν καπνίζουν στην Βιλαρίμπα ενώ στο Βιλαμπάχο το στρίβουν?! Εδώ είναι Ελλάδα, με τις Χ,Ψ, παραδόσεις καλές ή κακές. Να γίνουν μαγαζιά με καπνίζοντες ή μη και τέλος. Το κόμπλεξ του εκεί είναι οι Ευρωπαίοι οι πολιτισμένοι ενώ εδώ είμαστε χωριάτες και πρέπει να κάνουμε τα ίδια με αυτούς με ξεπερνάει. Πρέπει να βάλω δηλαδή κάλτσα με πέδιλο και να τρώω φραγκφούρτης με μπύρα για να εκσυγχρονηστώ? Ή να πίνω φραπέ με τζατζίκι που είδα έναν αγγλο προχθές? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από gorilas13 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Τι θα ελεγες να μην ερχεστε στο μαγαζι που καπνιζουμε? να φροντισεται την υγεια σας εσεις και οχι να ειμαστε υπευθυνοι εμεις για την δικια σας υγεια? Στο εξωτερικό καπνίζουν έξω. Δεν τους πέφτει ο κ@λ@ς. Έτσι και αλλιώς αν θέλεις καπνίζεις διπλά στο σπίτι για να σε "κρατήσει", μην τυχόν και χάσεις τον καρκίνο..
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τρελη ειρωνια να το λεει αυτο ενας καπνιστης 🤣 Δε βλέπω κάτι ειρωνικό σε αυτό Το κάπνισμα είναι νόμιμο υπό κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες εφόσον τηρώ, έχω κάθε δικαίωμα να καπνίζω εκεί που επιτρέπεται Άρα κουμάντο δε θα μου κάνει κανένας αν π.χ. θέλω να καπνίσω στο Καραϊσκάκης Όπως είπα και πριν, αν κάθεται ένα παιδάκι δίπλα μου, δε θα το κάνω Άμα όμως ο μπαμπάκας του μου το παίξει τσαμπουκάς, τον έχω στείλει εύκολα στον διάολο
pontez2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, slk200gr είπε Τι θα ελεγες να μην ερχεστε στο μαγαζι που καπνιζουμε? να φροντισεται την υγεια σας εσεις και οχι να ειμαστε υπευθυνοι εμεις για την δικια σας υγεια? Αν ο νομος επιτρέπει μαγαζιά που καπνίζουν και μαγαζιά που δεν καπνιζουν, θα ηταν οτι έπρεπε. Για την ωρα ομως τα πράγματα ειναι περίεργα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε Το θέμα είναι βαθύτερο...τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν στην Μπρατισλάβα και αν καπνίζουν στην Βιλαρίμπα ενώ στο Βιλαμπάχο το στρίβουν?! Εδώ είναι Ελλάδα, με τις Χ,Ψ, παραδόσεις καλές ή κακές. Να γίνουν μαγαζιά με καπνίζοντες ή μη και τέλος. Το κόμπλεξ του εκεί είναι οι Ευρωπαίοι οι πολιτισμένοι ενώ εδώ είμαστε χωριάτες και πρέπει να κάνουμε τα ίδια με αυτούς με ξεπερνάει. Πρέπει να βάλω δηλαδή κάλτσα με πέδιλο και να τρώω φραγκφούρτης με μπύρα για να εξυγχρονηστώ? Ή να πίνω φραπέ με τζατζίκι που είδα έναν αγγλο προχθές? Άλλο αυτό. Αν βάζεις κάλτσα πέδιλο ή τρως Φραγκφούρτης δεν επηρεάζεις την υγεία των δίπλα σου όμως ούτε τους ενοχλείς όπως γίνεται με τον καπνό. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μαγαζιά αποκλειστικά για καπνιστές σε κάποιες χώρες, ας το κάνουν και εδώ έτσι. Κανείς δεν σκέφτεται τους μη καπνιστές, εμένα αυτό με πειράζει στην Ελλάδα.
ManFromEarth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Το θέμα είναι βαθύτερο...τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν στην Μπρατισλάβα και αν καπνίζουν στην Βιλαρίμπα ενώ στο Βιλαμπάχο το στρίβουν?! Εδώ είναι Ελλάδα, με τις Χ,Ψ, παραδόσεις καλές ή κακές. Να γίνουν μαγαζιά με καπνίζοντες ή μη και τέλος. Το κόμπλεξ του εκεί είναι οι Ευρωπαίοι οι πολιτισμένοι ενώ εδώ είμαστε χωριάτες και πρέπει να κάνουμε τα ίδια με αυτούς με ξεπερνάει. Πρέπει να βάλω δηλαδή κάλτσα με πέδιλο και να τρώω φραγκφούρτης με μπύρα για να εκσυγχρονηστώ? Ή να πίνω φραπέ με τζατζίκι που είδα έναν αγγλο προχθές? επειδη εχεις γραψει κι αλλα, αν με τις παραδοσεις εννοεις οτι ειμαστε ομοφοβικοι ή ρατσιστες , σορρυ αλλα τις κατουραω πατοκορφα αυτου του ειδους τις παραδοσεις. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε βλέπω κάτι ειρωνικό σε αυτό Το κάπνισμα είναι νόμιμο υπό κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες εφόσον τηρώ, έχω κάθε δικαίωμα να καπνίζω εκεί που επιτρέπεται Άρα κουμάντο δε θα μου κάνει κανένας αν π.χ. θέλω να καπνίσω στο Καραϊσκάκης Όπως είπα και πριν, αν κάθεται ένα παιδάκι δίπλα μου, δε θα το κάνω Άμα όμως ο μπαμπάκας του μου το παίξει τσαμπουκάς, τον έχω στείλει εύκολα στον διάολο Αν είναι παράνομο να καπνίζεις στο Καραϊσκάκης, που θα είναι, και ένας ενεργός πολίτης καλέσει Αστυνομία θα το παίξεις και σε αυτούς τσαμπουκάς;
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε με απασχολεί και ιδιαίτερα αν με πιστεύεις, έχω μάτια και βλέπω τι γίνεται, τουλάχιστον στα μέρη που βγαίνω εγώ Εσύ τι λες λοιπόν, αν έχουν τέτοιο σουξέ τα μπαράκια που απαγορεύουν αυστηρά το κάπνισμα, είναι τόσο μαλάκες οι επιχειρηματίες και δε το εφαρμόζουν στην Αθήνα ; Δεν το εφαρμόζουν γιατί δεν έχουν ιδέα. Οσοι το εφάρμοσαν είδαν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται. Τι να κάνουμε τώρα, απλά μαθηματικά είναι. Οι μη καπνιστές είναι περισσότεροι και συνεπώς τα ακουμπάνε και περισσότερο. Ειδικά δε σε Αθήνα θα έπρεπε να είχαν ξυπνήσει προ πολλού. Δύσκολο βέβαια να αλλάξεις όταν έχεις μάθει έτσι. Δεν πειράζει, άσε τα μαγαζιά που δεν καπνίζεις μέσα να είναι φουλ γεμάτα πάντα και ας κάτσουν αυτοί να παρακαλάνε για τους μπαταχτσήδες που την βγάζουν με έναν καφέ και τσιγάρο στο δικό τους. 2
koulkos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Το θέμα είναι βαθύτερο...τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν στην Μπρατισλάβα και αν καπνίζουν στην Βιλαρίμπα ενώ στο Βιλαμπάχο το στρίβουν?! Εδώ είναι Ελλάδα, με τις Χ,Ψ, παραδόσεις καλές ή κακές. Να γίνουν μαγαζιά με καπνίζοντες ή μη και τέλος. Το κόμπλεξ του εκεί είναι οι Ευρωπαίοι οι πολιτισμένοι ενώ εδώ είμαστε χωριάτες και πρέπει να κάνουμε τα ίδια με αυτούς με ξεπερνάει. Πρέπει να βάλω δηλαδή κάλτσα με πέδιλο και να τρώω φραγκφούρτης με μπύρα για να εξυγχρονηστώ? Ή να πίνω φραπέ με τζατζίκι που είδα έναν αγγλο προχθές? Κάλτσα μη βάλεις αλλά ίσως θα έπρεπε να προβληματιστείς πως κάποιες χώρες που μέχρι πριν από 12-20 χρόνια τις επισκεπτόσουν για σεξοτουρισμό ή επειδή με ένα ευρώ έπαιρνες τσιγάρα, καφέ και σου έμεναν και ρέστα, κατάφεραν να σε ξεπεράσουν σε σχεδόν όλους τους τομείς και να έχουν τα θέματα τους λυμένα. Δηλαδή παίζει μόνο το αντιγραφή ή τίποτα; Υπάρχει και το γκρι και μερικοί έχετε μια τάση να το ξεχνάτε.
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Όπως είπα και πριν, αν κάθεται ένα παιδάκι δίπλα μου, δε θα το κάνω Άμα όμως ο μπαμπάκας του μου το παίξει τσαμπουκάς, τον έχω στείλει εύκολα στον διάολο πριν ουτε 10 μερες καθομαι με εναν φιλο σε μια καφετερια ΕΞΩ ,12 τραπεζια (τα μετρησα μετα) ,3 με το δικο μας πιασμενα ,καθεται μια τυπισα με το παιδι της διπλα μου και μετα απο 5 λεπτα πηρε υφακι και μου ζητησε να σβησω το τσιγαρο για χαρη του παιδιου ,φταιω εγω που την σκυλοεβρισα?Γιαυτο λεω συνεχεια, , πολλοι ακαπνοι βγαζουν πολυ κομπλεξ ,το τραβαει η ψυχη τους να κανουν παρατηρηση και ας ειναι 20 μετρα μακρυα 1 1
gorilas13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Άλλο αυτό. Αν βάζεις κάλτσα πέδιλο ή τρως Φραγκφούρτης δεν επηρεάζεις την υγεία των δίπλα σου όμως ούτε τους ενοχλείς όπως γίνεται με τον καπνό. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μαγαζιά αποκλειστικά για καπνιστές σε κάποιες χώρες, ας το κάνουν και εδώ έτσι. Κανείς δεν σκέφτεται τους μη καπνιστές, εμένα αυτό με πειράζει στην Ελλάδα. Συμφωνώ μαζί σου..μαγαζί για καπνιστές και για μη καπνιστές. Στο κάτω κάτω αν το ποσοστό των καπνιστών είναι 30% σημαίνει πως στατιστικά το υπόλοιπο 70% που ενοχλείται θα πάρει μαζί του ένα μεγάλο κομμάτι σε χώρο μη καπνιστών και βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση. 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε επειδη εχεις γραψει κι αλλα, αν με τις παραδοσεις εννοεις οτι ειμαστε ομοφοβικοι ή ρατσιστες , σορρυ αλλα τις κατουραω πατοκορφα αυτου του ειδους τις παραδοσεις. Και εγώ ρε φίλε τις κατουράω..αλλά δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε το ίδιο σαν μαρμελάδα..χωρίς ιδιαιτερότητες του κάθε μέρους να οδηγηθούμε να γίνουμε ότι μας πουλάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις