Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η γραμμη υγειας? Δηλαδη πού θα παίρνουμε να καρφωνουμε τους μαγαζατορες και τους θεριακληδες πουπαρανομουν φλομωνοντας με την μποχα του τσιγαρου? 

• Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Στην τελική ας απαγορεύσουν το κάπνισμα τελείως...από την μια σου το πουλάνε κάθε 5 μέτρα, πληρώνεις φόρο και της Μιχαλούς και απο την άλλη δεν επιτρέπεται να καπνίσεις σε χώρο ψυχαγωγίας που να είναι για καπνιστές?

Μόνο για καπνιστές, το ξαναλέω. Εσύ και εγώ που δεν καπνίζουμε μπορούμε να πάμε σε ένα οποιοδήποτε άλλο για μη καπνιστές και όλοι ευχαριστημένοι.

Στην τελική το ιδανικό είναι να γίνουν μαγαζιά αποκλειστικά για καπνιστές και για μη. Όχι ένα μαγαζί κομμένο στη μέση, δεν έχει νόημα αυτό..

2 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ποια ειναι η γραμμη υγειας? Δηλαδη πού θα παίρνουμε να καρφωνουμε τους μαγαζατορες και τους θεριακληδες πουπαρανομουν φλομωνοντας με την μποχα του τσιγαρου? 

Εγώ το 100 θα παίρνω πάντως. Όταν γίνεται όντως παράβαση νόμου πρέπει να έρθει η Αστυνομία έτσι και αλλιώς.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Stamer είπε

Σκέφτηκε να ζητήσει το αυτονόητο... Αλλά μπράβο που την σκυλοέβρισες, και μάλιστα μπροστά στο παιδί. Φαίνεσαι γενικά από τα περισσότερα ποστ πόσο μάγκας και κύριος είσαι

Ελληνάρας!! Τι να πεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Στην τελική το ιδανικό είναι να γίνουν μαγαζιά αποκλειστικά για καπνιστές και για μη. Όχι ένα μαγαζί κομμένο στη μέση, δεν έχει νόημα αυτό..

Εγώ το 100 θα παίρνω πάντως. Όταν γίνεται όντως παράβαση νόμου πρέπει να έρθει η Αστυνομία έτσι και αλλιώς.

Εδώ όταν υπήρχε δημοτική αστυνομία και πήγενε για έλεγχο, έπαιρναν απο πριν τηλέφωνο οτι ερχόμαστε χαχα Σιγά μην πάει η Αστυνομία ή το Λιμενικό στα παραθαλάσσια μαγαζιά να βλέπει ποιός καπνίζει. Θα το κάνουν έναν μήνα να το παίξουν τα κανάλια και τέλος.

Επεξ/σία από gorilas13
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε

Εδώ όταν υπήρχε δημοτική αστυνομία και πήγενε για έλεγχο, έπαιρναν απο πριν τηλέφωνο οτι ερχόμαστε χαχα Σιγά μην πάει η Αστυνομία ή το Λιμενικό στα παραθαλάσσια μαγαζιά να βλέπει ποιός καπνίζει. Θα το κάνουν έναν μήνα να το παίξουν τα κανάλια και τέλος.

Κανονικά από την στιγμή που πάρεις την Αστυνομία πρέπει να έρθει. Αν δεν έρθει ή σου το παίζουν ιστορία μπορείς να το προχωρήσεις αλλά το θέμα είναι ότι σε αυτή την σάπια χώρα (που λένε ότι ζούμε και στην καλύτερη χώρα του κόσμου, το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση από όλες τις απόψεις) δεν θα το βρεις το δίκιο σου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Κανονικά από την στιγμή που πάρεις την Αστυνομία πρέπει να έρθει. Αν δεν έρθει ή σου το παίζουν ιστορία μπορείς να το προχωρήσεις αλλά το θέμα είναι ότι σε αυτή την σάπια χώρα (που λένε ότι ζούμε και στην καλύτερη χώρα του κόσμου, το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση από όλες τις απόψεις) δεν θα το βρεις το δίκιο σου..

Μαζί σου αλλά ρεαλιστικά μιλώντας κάν'το εικόνα: Μένω σε νησί με αστυνομία που υπολειτουργεί όπως όλα τα του δημοσίου. Θα πάρω τηλέφωνο απο χωριό που απέχει 1μησι ώρα απο το αστυνομικό τμήμα ότι ο Μπάμπης καπνίζει στην καφετέρια και πρέπει να διαθέσουν αστυνομικό όχημα και μέχρι να έρθουν μπορεί και το έχει σβήσει ή να κάνει την πάπια.

Επεξ/σία από gorilas13
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Στην τελική ας απαγορεύσουν το κάπνισμα τελείως...από την μια σου το πουλάνε κάθε 5 μέτρα, πληρώνεις φόρο και της Μιχαλούς και απο την άλλη δεν επιτρέπεται να καπνίσεις σε χώρο ψυχαγωγίας που να είναι για καπνιστές?

Μόνο για καπνιστές, το ξαναλέω. Εσύ και εγώ που δεν καπνίζουμε μπορούμε να πάμε σε ένα οποιοδήποτε άλλο για μη καπνιστές και όλοι ευχαριστημένοι.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρα γαϊδούρια καπνιστών (θεωρώ ότι δεν ανήκω σε αυτούς), αλλά τελικά είναι και πολλοί αντικαπνιστές που την έχουν δει Ράμπο

Όπως πρέπει πρώτα εμείς οι καπνιστές να σεβόμαστε τους νόμους, οφείλουν και οι μη καπνιστές να σέβονται το δικαίωμα στη χρήση του προϊόντος από τους καπνιστές εκεί όπου το επιτρέπει ο νόμος 

Κοινώς αν σε πειράζει ο καπνός από το τσιγάρο μου στη παραλία, τα κουβαδάκια σου κλπ κλπ 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gorilas13 είπε

Μαζί σου αλλά ρεαλιστικά μιλώντας κάν'το εικόνα: Μένω σε νησί με αστυνομία που υπολειτουργεί όπως όλα τα του δημοσίου. Θα πάρω τηλέφωνο απο χωριό που απέχει 1μησι ώρα απο το αστυνομικό τμήμα ότι ο Μπάμπης καπνίζει στην καφετέρια και πρέπει να διαθέσουν αστυνομικό όχημα και μέχρι μα έρθουν μπορεί και το έχει σβήσει ή να κάνει την πάπια.

Έτσι είναι δυστυχώς. Μπανανία και σαπίλα σε όλα τα επίπεδα..

Δημοσ.

@slk200gr Τώρα, αν δεν ειρωνεύεσαι, έχεις σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξεις.

Σκυλοέβρισες μια γυναίκα (θα μπορούσε να είναι και άνδρας), επειδή ζήτησε το αυτονόητο, αλλά, όχι, εσύ ο πολλά βαρύς και με ολίγον βιτάμ άντρακλας έκρινες ότι δεν σου φίλησε τα πόδια ή, έστω, τη μουστάκα, βρε αδερφέ, επομένως έπρεπε να μάθει ποια είναι η θέση της (4 τραπέζια παραπέρα και δώρο σιδέρωμα 10 ωρών).

Μπράβο, μεγάλε. Μπροστά στο παιδί της, καμώθηκες τον καμπόσο (αν ήταν με τον σύζυγό της θα έκανες τα ίδια άραγε;) και την ξαπόστειλες. Τι διαβάζουμε εδώ μέσα.

Εάν έβλεπα αυτό το περιστατικό, είχα φωνάξει επιτόπου την αστυνομία και ήθελα να σε δω να παριστάνεις το βαρύ πεπόνι στα όργανα της τάξης.

Να φανταστώ ότι φύσηξες και τον βρωμερό σου καπνό στο πρόσωπό της και της είπες "τσου, πάνιε, μωρή, πιο πέρα"...

• Like 1
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρα γαϊδούρια καπνιστών (θεωρώ ότι δεν ανήκω σε αυτούς), αλλά τελικά είναι και πολλοί αντικαπνιστές που την έχουν δει Ράμπο

Όπως πρέπει πρώτα εμείς οι καπνιστές να σεβόμαστε τους νόμους, οφείλουν και οι μη καπνιστές να σέβονται το δικαίωμα στη χρήση του προϊόντος από τους καπνιστές εκεί όπου το επιτρέπει ο νόμος 

Κοινώς αν σε πειράζει ο καπνός από το τσιγάρο μου στη παραλία, τα κουβαδάκια σου κλπ κλπ 

Φυσικά στα μέρη που επιτρέπεται εννοείται δεν κάνεις κάτι. Αλλά εκεί που απαγορεύεται θα κάνω καταγγελία χωρίς δεύτερη κουβέντα, νομίζω είναι λογικό και δίκαιο αυτό που λέω..

Τίποτα παιδιά, πρέπει να γίνουν ξεχωριστά μαγαζιά για καπνιστές και μη. Όλα τα άλλα είναι στο πλαίσιο φιλοσοφικής συζήτησης. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι και γλιτώνει και το κράτος το κυνηγητό αφού ο καπνιστής δεν θα έχει λόγο να πάει σε μαγαζί που είναι μη καπνιστών..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Καλά, εσύ πας για μόνιμο αποκλεισμό. Μηδένισε το κοντέρ.

@slk200gr Τώρα, αν δεν ειρωνεύεσαι, έχεις σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξεις.

Σκυλοέβρισες μια γυναίκα (θα μπορούσε να είναι και άνδρας), επειδή ζήτησε το αυτονόητο, αλλά, όχι, εσύ ο πολλά βαρύς και με ολίγον βιτάμ άντρακλας έκρινες ότι δεν σου φίλησε τα πόδια ή, έστω, τη μουστάκα, βρε αδερφέ, επομένως έπρεπε να μάθει ποια είναι η θέση της (4 τραπέζια παραπέρα και δώρο σιδέρωμα 10 ωρών).

Μπράβο, μεγάλε. Μπροστά στο παιδί της, καμώθηκες τον καμπόσο (αν ήταν με τον σύζυγό της θα έκανες τα ίδια άραγε;) και την ξαπόστειλες. Τι διαβάζουμε εδώ μέσα.

Εάν έβλεπα αυτό το περιστατικό, είχα φωνάξει επιτόπου την αστυνομία και ήθελα να σε δω να παριστάνεις το βαρύ πεπόνι στα όργανα της τάξης.

Να φανταστώ ότι φύσηξες και τον βρωμερό σου καπνό στο πρόσωπό της και της είπες "τσου, πάνιε, μωρή, πιο πέρα"...

Εγώ τη βρίσκω ψύχραιμη την αντιμετώπισή του. Κανονικά έπρεπε να της ρίξει και μια "μπούφλα", τώρα οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν από λόγια, έχουν χαλάσει οι εποχές και οι παραδόσεις μας έχουν χαθεί.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

την προηγουμενη εβδομαδα ημουν εκει,μια χαρα καπνιζα σε καποια καταστηματα

Define λίγο τα "κάποια" καταστήματα, γιατί ήμουν στο Amsterdam με αφορμή το MotoGP του Assen, και τα μοναδικά μέρη που επιτρεπόταν ήταν αυτά για τα οποία είναι γνωστή η Ολλανδία. Pub κλπ που πήγαμε για ποτό, δεν επιτρεπόταν ούτε για πλάκα. 

Να φανταστείς ακόμα και στην πίστα που καθόμασταν και άναψε ο κολλητός μου τσιγάρο, μας ζήτησε ο μπροστινός ευγενικά να το σβήσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polaki είπε

Define λίγο τα "κάποια" καταστήματα, γιατί ήμουν στο Amsterdam με αφορμή το MotoGP του Assen, και τα μοναδικά μέρη που επιτρεπόταν ήταν αυτά για τα οποία είναι γνωστή η Ολλανδία. Pub κλπ που πήγαμε για ποτό, δεν επιτρεπόταν ούτε για πλάκα. 

Να φανταστείς ακόμα και στην πίστα που καθόμασταν και άναψε ο κολλητός μου τσιγάρο, μας ζήτησε ο μπροστινός ευγενικά να το σβήσει.

Ε, μ' αυτά που γράφει, μάλλον αυτά εννοούσε. Ξέχασε να βάλει εισαγωγικά στη λέξη καταστήματα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, slk200gr είπε

αντε να δω ποσοι ρουφιανοι υπααρχουν εδω μεσα

6 ώρες πριν, slk200gr είπε

οσο για το ρουφιανιλικι

5 ώρες πριν, slk200gr είπε

αν το ρουφιανιλικι

ρε παιδιά, αμα σας δημιουργεί νεύρα, κόψτε το!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...