apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρε κάτσε να αποθηκεύσω στο smartphonάκι μου εγώ το νουμεράκι που θα δώσει ο health minister να το έχω άμεσα στις επαφές μου και θα καλώ όχι ιππικό και τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από apostolosl 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το διόρθωσα βρε Καταλαβαίνω τι λες αλλά με την γενίκευση αλλά και την υπερβολή δε κερδίζεις κάτι... αν σε ενοχλεί ο καπνός στα τριάντα μέτρα, τότε τι θα μας πει για τις τουαλέτες των νοσοκομείων που μυρίζουν χειρότερα??? δεν ειναι υπερβολη. αμα υπαρχουν συνεχεια ποσα ατομα να καπνιζουν βρωμαει ανετα στα 30 μετρα. αμα δε καπνιζατε θα το μυριζατε κ οι ιδιοι και ναι γενικευω, αλλα αμα οπου πας, καφε, σινεμα, παρκο, νοσοκομειο, εργασια, διακοπες, θαλασσα, βουνο, παντου, υπαρχει αυτο το προβλημα νομιζω το προβλημα ειναι οι πολλοι και οχι οι λιγοι
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά πριν λίγες ώρες διάβασα ότι η αντικαρκινική εταιρία θέλει στο νέο νομοσχέδιο να απαγορεύεται το κάπνισμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και ηλικιωμένοι, πχ παιδικές χαρές, πάρκα, παραλίες... ο βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό... https://m.lifo.gr/now/greece/245857/antikarkiniki-etaireia-apagoreysi-kapnismatos-se-paralies-paidikes-xares-kai-plateies Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX
apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εσύ αντικαπνιστή Lezantas26 δεν ξέρεις καθόλου πόσο ωραία μυρίζουν οι κουρτίνες του σπιτιού σου όταν εμποτίζονται με νικοτίνη... 🤣🤣 Άντε πια... 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Βασικά πριν λίγες ώρες διάβασα ότι η αντικαρκινική εταιρία θέλει στο νέο νομοσχέδιο να απαγορεύεται το κάπνισμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και ηλικιωμένοι, πχ παιδικές χαρές, πάρκα, παραλίες... ο βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό... https://www.google.gr/amp/s/m.lifo.gr/now/greece/245857/antikarkiniki-etaireia-apagoreysi-kapnismatos-se-paralies-paidikes-xares-kai-plateies%3famp Ανέφερα πιο πάνω ότι έχω ανάλογες πληροφορίες από φίλους μου που μένουν εξωτερικό : φυσικά μου απάντησε κάποιος με αναμενόμενη ειρωνεία.. τύπου σιγά μην καλούν και το ιππικό.. Τα γνωστά.. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από apostolosl 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Βασικά πριν λίγες ώρες διάβασα ότι η αντικαρκινική εταιρία θέλει στο νέο νομοσχέδιο να απαγορεύεται το κάπνισμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και ηλικιωμένοι, πχ παιδικές χαρές, πάρκα, παραλίες... ο βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό... https://www.google.gr/amp/s/m.lifo.gr/now/greece/245857/antikarkiniki-etaireia-apagoreysi-kapnismatos-se-paralies-paidikes-xares-kai-plateies%3famp facepalm στις παραλίες λέει... Στον κόσμο τους και αυτοι, με το ζόρι περνάει στα νοσοκομεία το μετρο κάτσε να παμε στις παραλίες. εκτός τόπου και χρόνου.
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν ειναι υπερβολη. αμα υπαρχουν συνεχεια ποσα ατομα να καπνιζουν βρωμαει ανετα στα 30 μετρα. αμα δε καπνιζατε θα το μυριζατε κ οι ιδιοι και ναι γενικευω, αλλα αμα οπου πας, καφε, σινεμα, παρκο, νοσοκομειο, εργασια, διακοπες, θαλασσα, βουνο, παντου, υπαρχει αυτο το προβλημα νομιζω το προβλημα ειναι οι πολλοι και οχι οι λιγοι Εδώ είναι που χάνετε το δίκιο σας... Όταν από το επιχείρημα ότι ως παθητικός καπνιστής μου κάνεις κακό πετάγεστε στο ότι μου βρωμάει, είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στα δύο επιχειρήματα που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για να σας υποστηρίξω... τι σημαίνει το τσιγάρο μου βρωμάει??? Και εμένα ορισμένα αρώματα... να τα απαγορεύσω???? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX 1 1
GuKaLeKoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Διαβαζω αυτο το θεμα με αμειωτο ενδιαφερον καπνιζοντας σε δημοσιο χωρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Εδώ είναι που χάνετε το δίκιο σας... Όταν από το επιχείρημα ότι ως παθητικός καπνιστής μου κάνεις κακό πετάγεστε στο ότι μου βρωμάει, είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στα δύο επιχειρήματα που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για να σας υποστηρίξω... τι συμβαίνει το τσιγάρο μου βρωμάει??? Και εμένα ορισμένα αρώματα... να τα απαγορεύσω???? αμα μου βρωμαει σημαινει το μυριζω, αμα το μυριζω σημαινει το εισπνεω. που μπερδευεσαι? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Saggitaro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Βασικά πριν λίγες ώρες διάβασα ότι η αντικαρκινική εταιρία θέλει στο νέο νομοσχέδιο να απαγορεύεται το κάπνισμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και ηλικιωμένοι, πχ παιδικές χαρές, πάρκα, παραλίες... ο βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό... https://www.google.gr/amp/s/m.lifo.gr/now/greece/245857/antikarkiniki-etaireia-apagoreysi-kapnismatos-se-paralies-paidikes-xares-kai-plateies%3famp Σου αρέσει σαν εικόνα να βλέπεις τη μάνα ενός παιδιού να καπνίζει σε ενα χώρο ο οποίος είναι φτιαγμένος για να συχνάζουν μικρά παιδιά; Και περνάνε και λάθος μηνύματα στο υποσυνείδητο του παιδιού αφού σε ενα χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης εξοικειώνεται με την εικόνα του τσιγάρου,οποτε μεγαλώνοντας πάλι υποσυνείδητα θα το θεωρήσει ως το επόμενο βήμα "χαλάρωσης" αφου η εξοικείωση του με αυτό υπάρχει ήδη. Θα σε συμβούλευα να περάσεις μια βόλτα απο ενα πάρκο μια παιδική χαρά η μια παραλία για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι οτι το υπερβολικό βρίσκεται στον αριθμό απο τις γόπες που βρίσκονται οχι μόνο κάτω αλλά σε διάφορα "ευφάνταστα" σημεία. 1
apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, GuKaLeKoS είπε Διαβαζω αυτο το θεμα με αμειωτο ενδιαφερον καπνιζοντας σε δημοσιο χωρο. Έλα ρε μεγάλε ;;; 😂 Κοίτα .. όταν τελειώσεις το τσιγάρο σου ξύπνα κιόλας.. 1
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αμα μου βρωμαει σημαινει το μυριζω, αμα το μυριζει σημαινει το εισπνεω. που μπερδευεσαι? Στην φοβία του αν μυρίσω καπνό και αφού ο καπνός είναι κάτι επικίνδυνο, κινδυνεύει η ζωή μου... Έχει διαβάσει κάτω από ποιες συνθήκες είναι επικίνδυνος ο καπνός σε έναν παθητικό καπνιστή???
Saggitaro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Εδώ είναι που χάνετε το δίκιο σας... Όταν από το επιχείρημα ότι ως παθητικός καπνιστής μου κάνεις κακό πετάγεστε στο ότι μου βρωμάει, είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στα δύο επιχειρήματα που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για να σας υποστηρίξω... τι σημαίνει το τσιγάρο μου βρωμάει??? Και εμένα ορισμένα αρώματα... να τα απαγορεύσω???? Θεωρείς οτι η χημική σύσταση είναι η ίδια; η το "βρωμερό" άρωμα θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σου; 1
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Θεωρείς οτι η χημική σύσταση είναι η ίδια; η το "βρωμερό" άρωμα θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σου; Θεωρείς ότι τα συστατικά του καπνού που καπνίζω, είναι το ίδιο στον πνεύμονά μου με ας πούμε τον καπνό που μυρίζεις σε απόσταση 20 μέτρων??? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εχοντας ασθμα και λιγο να μυρισω κατι βηχω .Θεμα παραβατικης συμπεριφορας και καταπατησης του ζωτικου χωρου του αλλου ειναι και αυτο . Και οι ταριφες παλια ηταν ελα μωρε θα κατεβασω το παραθυρο για δες τωρα καλυτερα ; 2 1
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 https://www.bestrong.org.gr/el/health/nosmoking/statisticsaboutsmoking/ 79000 παθητικοι καπνιστες πεθαινουν καθε χρονο στην Ευρωπη. 1.200.000 στο συνολο καπνιστες. Μακαρι να απαγορευθει και σε ανοιχτους χωρους και να τηρηθει ο νομος στο επακρο. Αλλιως προστιμο αρκετες χιλιαδες ευρω στα μαγαζια και απο 1 χιλιαρικο στον καπνιστη να δειτε πως θα στρωσουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις