Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Θεωρείς ότι τα συστατικά του καπνού που καπνίζω, είναι το ίδιο στον πνεύμονά μου με ας πούμε τον καπνό που μυρίζεις σε απόσταση 20 μέτρων???

Στα είκοσι μέτρα δεν μυρίζω καπνό αλλά ούτε νομίζω οτι μυρίζει και το άρωμα.
Τώρα όσον αφορά τη ερώτηση σου θα σου απαντήσω πως οχι μιας και στην εκπνοή θα ο καπνός θα έχει περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα αφού αυτό είναι και η φυσιολογική λειτουργία της αναπνοής μας.

• Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GuKaLeKoS είπε

Διαβαζω αυτο το θεμα με αμειωτο ενδιαφερον καπνιζοντας σε δημοσιο χωρο.

Μπράβο που καπνίζεις!!! YAY!! Ένα βήμα πιο κοντά στον καρκίνο!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Στην φοβία του αν μυρίσω καπνό και αφού ο καπνός είναι κάτι επικίνδυνο, κινδυνεύει η ζωή μου... Έχει διαβάσει κάτω από ποιες συνθήκες είναι επικίνδυνος ο καπνός σε έναν παθητικό καπνιστή???

οχι, και αν και ειμαι απ τη φυση μου περιεργος αυτη τη φορα δε ψηνομαι καθως θα ναι χασιμο χρονου διοτι

1. οτι μ πεις θα ναι αναληθες, και μαλιστα θα βγαζει ματι, απλα σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα οποτε απλα διαβασες και δε κατανοησες

2. εστω οτι ειναι φοβια οπως λες, θα πεταγες αραχνη σε καποιον με αραχνοφοβια? αν οχι γιατι να "πεταξεις" καπνο σε καποιον με καπνοφοβια

γενικα δεν εχει κανενα νοημα το τσιγαρο, αλλα αμα το κραταγατε για τον εαυτο σας εγω προσωπικα (αν και φανταζομαι και οι περισσοτεροι) δε θα ειχα κανενα θεμα. το προβλημα ξεκιναει απ το οτι με ενοχλει και τελειωνει στο οτι εισαστς τοσοι πολλοι και καπνιζετε τοσο συχνα που δε μπορω να βρω ησυχια απ αυτη τη μαλακια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βάλτε ant1 να γελάσετε...

έχει συνδεθεί με καφετέρια θεσσαλονίκη και δείχνει τον αλλο (ηλικία γύρω στα 25) να κάνει αργιλέ... 🤣🤣🤣

εν τω μεταξύ βγαίνει ο καπνός γύρω του λες και ψήνει σουβλάκια την τσικνοπέμπτη στο πεζοδρόμιο... lollllll ο μπουχός του μπουχού μιλάμε...

μου ήρθε πολύ αστείο γιατί το απολάμβανε κιόλας... εχω πέσει κάτω από τα γέλια...

Επεξ/σία από apostolosl
Δημοσ.

Επίσημα απαγορεύεται και τώρα άσχετα αν δεν τηρείται λόγω πελατείας, σε πολλές αλυσίδες όπως coffee island, Everest απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα, σε πολλές ατομικές καφετέριες δίνουν πλαστικό ποτηράκι με νερό αντί για τασάκι από φόβο μην κάνει έφοδο ο ελεγκτής.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saggitaro είπε

Στα είκοσι μέτρα δεν μυρίζω καπνό αλλά ούτε νομίζω οτι μυρίζει και το άρωμα.
Τώρα όσον αφορά τη ερώτηση σου θα σου απαντήσω πως οχι μιας και στην εκπνοή θα ο καπνός θα έχει περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα αφού αυτό είναι και η φυσιολογική λειτουργία της αναπνοής μας.

Ωραία συμφωνούμε ότι είναι υπερβολικό να απαιτούμε σε έναν εξωτερικό δημόσιο χώρο να ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί που ισχύουν με τους εσωτερικούς...

ΥΓ για την πρώτη σου παράθεση που την είδα αργότερα και δεν απάντησα... Ναι η εικόνα είναι άσχημη με τα αποτσίγαρα από εδώ και από εκεί αλλά δεν είναι θέμα καπνίσματος αλλά θέμα καθαριότητας και κατά πόσο σεβόμαστε τον χώρο που ήμαστε... αν δεν ήταν τα αποτσίγαρα θα ήταν ο καφές, το σακουλάκι από τα γαριδάκια ή το μπουκάλι από το νερό...

Τώρα για το θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών επίσης συμφωνώ ότι είναι λάθος, αλλά ο γονέας και να μην καπνίσει μπροστά στο παιδί του στην παιδική χαρά, θα καπνίσει στο σπίτι άρα το ίδιο αποτέλεσμα... αν σαν γονέας δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι σωστό να καπνίζεις μπροστά στο παιδί... ότι απαγόρευση και να κάνεις το παιδί θα τον δει να καπνίζει...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κάπνισμα μόνο κακό κάνει και πιθανώς επισπεύδει αρκετά το θάνατο. Υπάρχουν δύο είδη καπνιστών: αυτοί που το έχουν αποδεχθεί ότι είναι μία μ@λ@κι@ που την ξεκίνησαν όταν ήταν μικροί και χαζοί και προσπαθούν να το κάψουν ή να το περιορίσουν και αυτοί που δεν κάνουν καμία προσπάθεια και εφευρίσκουν απίθανες δικαιολογίες για να υποστηρίξουν τον εθισμό τους. Ε σε αυτούς τους δεύτερους θέλω να πάω στο νοσοκομείο όταν θα κάνουν χημειοθεραπείες και να τους λέω το γνωστό "στα έλεγα εγώ" και μετά "μπράβο μ@λ@κ@, απόλαυσε τον καρκίνο σου τώρα"

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🤣🤣🤣 μάγκες έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια... ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!! ειδε κανείς το ρεπορτάζζζζ στον ant1 ;;;

lollllllllll

Επεξ/σία από apostolosl
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το κάπνισμα μόνο κακό κάνει και πιθανώς επισπεύδει αρκετά το θάνατο. Υπάρχουν δύο είδη καπνιστών: αυτοί που το έχουν αποδεχθεί ότι είναι μία μ@λ@κι@ που την ξεκίνησαν όταν ήταν μικροί και χαζοί και προσπαθούν να το κάψουν ή να το περιορίσουν και αυτοί που δεν κάνουν καμία προσπάθεια και εφευρίσκουν απίθανες δικαιολογίες για να υποστηρίξουν τον εθισμό τους. Ε σε αυτούς τους δεύτερους θέλω να πάω στο νοσοκομείο όταν θα κάνουν χημειοθεραπείες και να τους λέω το γνωστό "στα έλεγα εγώ" και μετά "μπράβο μ@λ@κ@, απόλαυσε τον καρκίνο σου τώρα"

Κανει και καλο στις εταιριες και στο κρατος με τους φορους. Ο παθητικος καπνιστης τι φταιει ομως να πεθαινει εξαιτιας καποιου αλλου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε σε αυτούς τους δεύτερους θέλω να πάω στο νοσοκομείο όταν θα κάνουν χημειοθεραπείες και να τους λέω το γνωστό "στα έλεγα εγώ" και μετά "μπράβο μ@λ@κ@, απόλαυσε τον καρκίνο σου τώρα"

Δηλαδή αν κάποιος ας πούμε τρώει τρεις σοκολάτες τη μέρα ενώ ξέρουμε ότι πιθανώς δημιουργεί πρόβλημα, θα πρέπει όταν πατάει τις ινσουλίνες κάθε μέρα να γελάμε και να του λέμε «μπράβο μαλακα, εγώ στα έλεγα»

Ωραια μυαλά κουβαλάτε ορισμένοι...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

οχι, και αν και ειμαι απ τη φυση μου περιεργος αυτη τη φορα δε ψηνομαι καθως θα ναι χασιμο χρονου διοτι

1. οτι μ πεις θα ναι αναληθες, και μαλιστα θα βγαζει ματι, απλα σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα οποτε απλα διαβασες και δε κατανοησες

2. εστω οτι ειναι φοβια οπως λες, θα πεταγες αραχνη σε καποιον με αραχνοφοβια? αν οχι γιατι να "πεταξεις" καπνο σε καποιον με καπνοφοβια

γενικα δεν εχει κανενα νοημα το τσιγαρο, αλλα αμα το κραταγατε για τον εαυτο σας εγω προσωπικα (αν και φανταζομαι και οι περισσοτεροι) δε θα ειχα κανενα θεμα. το προβλημα ξεκιναει απ το οτι με ενοχλει και τελειωνει στο οτι εισαστς τοσοι πολλοι και καπνιζετε τοσο συχνα που δε μπορω να βρω ησυχια απ αυτη τη μαλακια.

Δεν σου λέω να με πιστέψεις Και να σου πω την αλήθεια ούτε το θέλω για τι έτσι θα σου επέβαλε την δική μου γνώμη, σου λέω απλά να το ψάξεις για σένα και μόνο για σένα... 

Από την άλλη εσένα σου φέρνετε λογικό να απαγορεύσεις να κυκλοφορούν άνθρωποι με το σκύλο τους επειδή εσύ φοβάσαι τα σκυλιά...?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Δηλαδή αν κάποιος ας πούμε τρώει τρεις σοκολάτες τη μέρα ενώ ξέρουμε ότι πιθανώς δημιουργεί πρόβλημα, θα πρέπει όταν πατάει τις ινσουλίνες κάθε μέρα να γελάμε και να του λέμε «μπράβο μαλακα, εγώ στα έλεγα»

Ωραια μυαλά κουβαλάτε ορισμένοι...

Ναι να του λέμε. Όταν εις γνώσιν σου κάνεις επιλογές που λειτουργούν εις βάρος της υγείας σου, ναι τότε τα θέλεις..

Δημοσ.

Για πείτε κιόλας .. το γκομενάκι πως σας φαίνεται ;; milfάκι ε ; ε ;

Βάλτε το και στο 3:37.. υπάρχει λόγος... Lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι να του λέμε. Όταν εις γνώσιν σου κάνεις επιλογές που λειτουργούν εις βάρος της υγείας σου, ναι τότε τα θέλεις..

Σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχεις την όρεξη να κάνεις μαθήματα... αν πραγματικά νοιάζεσαι για τον ασθενή, θα σταθείς δίπλα του και θα συμπάσχεις μαζί του... αν είσαι εγωιστής θα συμπεριφερθείς εκδικητικά...

Επεξ/σία από AtiX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...