Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα να δεις τώρα, εδώ είναι που μπερδεύουμε τι είναι ανοικτός χώρος... πχ το προαύλιο ενός σχολείου ή νοσοκομείου ή την στάση λεωφορείου, εγώ δεν το θεωρώ ως ανοικτούς... Όπως δεν μπορείς να παρκάρεις μπροστά στην στάση έτσι δεν μπορείς να κάθεσαι εκεί και να καπνίζεις, πήγαμε 5 μέτρα, που λέει ο λόγος, παρακάτω και κάνε το τσιγάρο σου... Στο πεζοδρόμιο ή σε ένα πάρκο ή σε μια παραλία ή στο βουνό, ναι!!! από την στιγμή που δεν είμαι πάνω σου και ουσιαστικά αν δεν με έβλεπες να καπνίζω ούτε που θα καταλάβαινες τον καπνό, ναι και πάλι ναι... μα δεν εισαι ο μονος που καπνιζει, αυτο δε λες να καταλαβεις. πχ πας σε μια παραλια και σχεδον σε καθε ομπρελα καποιος καπνιζει. αμα εγω παω με μηχανακι (αρα τσιμπρακαλα γιοκ) που θα βρω να κατσω χωρις να τρωω καπνιλα? κατω απ τον ηλιο? να αγορασω αυτοκίνητο? να μη ξαναπατησω παραλια? δεν ειναι λογικα πραματα αυτα. οπως σε ολα τα μερη που μαζευεται κοσμος ας παει πιο περα να καπνισει ή και να υπαρχει καταλληλοι χωροι γι αυτη τη δουλεια οπως και θα πρεπε να υπαρχουν παντου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Τον κάνεις ξεφτίλα δημόσια,ειδικά αν υπάρχει και σήμανση αν βγάλει άχνα θα πάρουν κι άλλοι μέρος και απο τη γιούχα θα βάλουν μυαλό θέλουν δε θέλουν αδερφέ. Όσο κακή είναι η νοοτροπία του να κάνω άλλο τόσο κακή είναι και η νοοτροπία της ανοχής,ειδικά σε τέτοια θέματα. Μακάρι να πάρουν το μέρος αυτού που έχει δίκιο αλλά εγώ δεν το βλέπω. Πρόσφατα στις εκλογές υπήρξαν διάφορα περιστατικά χωρίς κατάληξη, μια γυναίκα με αναπνευστικό έκανε παρατήρηση σε έναν από την εφορευτική που κάπνιζε μέσα στην τάξη, υπήρξε ένταση και δεν ασχολήθηκε ούτε ο δικαστικός με το θέμα απλά κοιτούσε, ο καπνιστής φώναζε στην γυναίκα οτι και στις υπόλοιπες τάξεις καπνίζουν ενώ αυτή του έλεγε να σέβεται τον χώρο του σχολείου, αυτός της είπε στα μούτρα κανένας σεβασμός δεν σας χρωστάω κάτι..... τελικά κάλεσε τον αστυνομικό από κάτω και αυτός προχώρησε σε συστάσεις, παρόμοιο περιστατικό σε εστιατόριο, λέει ο καπνιστής στον άλλον αν δεν αντέχετε τον καπνό να φύγετε από το μαγαζί, η παρέα του καπνιστή πήρε το μέρος του και την έλεγαν στον άλλον που έκανε παρατήρηση, κανένας θαμώνας δεν ασχολήθηκε, κλήθηκε το 100 που δεν ήρθε ποτέ. Σε στάση λεωφορείου κάπνιζε μια κυράτσα και από δίπλα ένας λέει στις γυναίκες οτι το κάπνισμα κάνει κάκο, απαντάει αυτή "τώρα θα μας πούνε και οι Αλβανοί τι θα κάνουμε", ρωτάει αυτός αν θα κάπνιζε δίπλα στο παιδί της, του λέει ασχολήσου με τα δικά σου και άσε τι κάνουμε εμείς, του έλεγαν αν είσαι μπάτσος και αν ασκείς έλεγχο στους άλλους.... οι υπόλοιποι που περίμεναν στην στάση δεν έκαναν τίποτα. Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα με τέτοια νοοτροπία όσο και να χτυπιέσαι, καλύτερα να αποφεύγεις τον καπνό οπου μπορείς. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Βασίλης_29
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε μα δεν εισαι ο μονος που καπνιζει, αυτο δε λες να καταλαβεις. πχ πας σε μια παραλια και σχεδον σε καθε ομπρελα καποιος καπνιζει. αμα εγω παω με μηχανακι (αρα τσιμπρακαλα γιοκ) που θα βρω να κατσω χωρις να τρωω καπνιλα? κατω απ τον ηλιο? να αγορασω μηχανακι? να μη ξαναπατησω παραλια? δεν ειναι λογικα πραματα αυτα. οπως σε ολα τα μερη που μαζευεται κοσμος ας παει πιο περα να καπνισει ή και να υπαρχει καταλληλοι χωροι γι αυτη τη δουλεια οπως και θα πρεπε να υπαρχουν παντου Πάντως πραγματικά πρέπει να είσαι από τους λίγους που τους ενοχλεί τόσο πολύ ο καπνός σε ανοικτό χώρο... Και ειλικρινά μου κάνει τρομερή εντύπωση που γίνεται τόσο θέμα εδώ μέσα και όχι εκεί έξω στην πραγματικότητα... ΥΓ: Πριν πεις για το ότι είστε πολλοί να σου πω ότι δεν ζω σε βουνό και ούτε μια φορά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εγώ ή η παρέα μου ή σε παραθαλάσσια μπάρ που πάω ή έχω δουλέψει χρόνια ή, ή, ή... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Πραγματικά από την στιγμή που είναι θέμα υγείας δεν πρέπει να υπάρχει θέμα νόμου και απαγόρευσης... Αυτό είναι θέμα σεβασμού ως προς το συνάνθρωπό μας... το ίδιο ισχύει και στο αν ζητήσει το ίδιο και μια οικογένεια με παιδί... Έλα όμως που ο άλλος που δεν έχει το πρόβλημα υγείας δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε δεν υπάρχει σεβασμός......
tasvar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εγώ το έχω κόψει αρκετά χρόνια.. Δεν έχω σοβαρό θέμα σε καφετέρια ή club με σωστό εξαερισμό. Αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα, είναι όταν τρώμε σε ταβέρνα-εστιατόριο, ο πίσω,δίπλα,απέναντι, να καπνίζει και να φυσάει τον καπνό στα μούτρα μου. Δεν μπορώ... Μου έρχεται αναγούλα.
bromiaris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, karaLRS είπε αν κοπεί το κάπνισμα τα μαγαζιά θα αδειάσουν Για λύσε μου μια απορία ρε φίλε… Εκεί έξω… στο εξωτερικό ντε… σε κάτι Ολλανδίες… Γερμανίες… Βέλγια… κλπ κλπ, όπου εκεί απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους… και το σέβονται… Ε εκεί τέλος πάντων, πως στο διάολο δεν αδειάζουν τα μαγαζιά τους????? Μόνο στο Ελαδιστάν θα αδειάσουν???? 1 2
telis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Επειδή χαζεύω συνέχεια σε αυτό το κωλοτοπικ σήμερα, κανονίστε να χάσω καμία καλή προσφορά από το τοπικ των προσφορών...
Saggitaro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Για λύσε μου μια απορία ρε φίλε… Εκεί έξω… στο εξωτερικό ντε… σε κάτι Ολλανδίες… Γερμανίες… Βέλγια… κλπ κλπ, όπου εκεί απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους… και το σέβονται… Ε εκεί τέλος πάντων, πως στο διάολο δεν αδειάζουν τα μαγαζιά τους????? Μόνο στο Ελαδιστάν θα αδειάσουν???? Δεν έχεις καταλάβει τι παίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Πάντως πραγματικά πρέπει να είσαι από τους λίγους που τους ενοχλεί τόσο πολύ ο καπνός σε ανοικτό χώρο... Και ειλικρινά μου κάνει τρομερή εντύπωση που γίνεται τόσο θέμα εδώ μέσα και όχι εκεί έξω στην πραγματικότητα... ΥΓ: Πριν πεις για το ότι είστε πολλοί να σου πω ότι δεν ζω σε βουνό και ούτε μια φορά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εγώ ή η παρέα μου ή σε παραθαλάσσια μπάρ που πάω ή έχω δουλέψει χρόνια ή, ή, ή... και τι να κανω να κατσω να τσακωθω με τη μιση πλαζ? αφου εισαστε πρεζακια στη κυριολεξια και παρεξηγιεστε αμα σας πουν να πατε πιο περα ή να το σβησετε. οποτε μη μπερδευεις την ανοχη με οτι δεν υπαρχει προβλημα. επισης δεν απαντας, ειναι λογικο να μην παει ο καπνιστης πιο περα και να μη πεταει το καπνο του στους υπολοιπους? ναι ή ου? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Για λύσε μου μια απορία ρε φίλε… Εκεί έξω… στο εξωτερικό ντε… σε κάτι Ολλανδίες… Γερμανίες… Βέλγια… κλπ κλπ, όπου εκεί απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους… και το σέβονται… Ε εκεί τέλος πάντων, πως στο διάολο δεν αδειάζουν τα μαγαζιά τους????? Μόνο στο Ελαδιστάν θα αδειάσουν???? δεν εχουν μαγαζια να αδειάσουν. έχεις παει ολλανδια? γερμανια? ψαχνεις καφετερια στο google maps να πιεις ενα ρημαδι καφε. εδω ο καφες έρχετε με ντελίβερι αν δεν μπορω να παω. η συγκριση της ελλάδας με βορειες χωρες σε οποιοδήποτε επιπεδο ειναι αστεία.
gorilas13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Ο Έλληνας έχει μεγαλώσει με Γιώργο Φούντα όνομα και πράμα, να το σκάει και να μακερώνει τη Στέλλα που το έπαιζε ανεξάρτητη. Με Δημήτρη Παπαμιχαήλ να το σκάει, να χορεύει ζειμπεκιά και η Βουγιουκλά να τραγουδάει Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το κλείσες το σπίτι μου. Με το "Ηλία ρίχ'το" και με Μητροπάνο να τραγουδάει "όσοι με τον χάρο γίναν φίλοι". Να κόψουμε το τσιγάρο στα μαγαζιά, να κόψουμε και τα χοιρινά που πειράζουν, να κοπεί και το αλκοόλ...να γίνουμε όλοι βίγκαν και να χορεύουμε ταγκό αντι ζεϊμπέκικο. Να πηγαίνεις σε ρεμπετάδικο και να τραγουδάς "και η αγγέλω πατιμέντο φλόκο νταργελέ" και να τρώμε αγγουράκια Βρυξελλών και να αναλύουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Mixail-1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Λυσαμε ολα τα προβληματα μας και τωρα παμε να λυσουμε και αυτο.... Εγω θα πω οτι ειναι τουλαχιστον υποκριτικο το κρατος να θελει να εφαρμοστει αντικαπνιστικος νομος αλλα απο την αλλη να επιτρεπει την κυκλοφορια τους και την πωληση τους.. εαν τοσο πολυ ενδιαφερονται για το καλο μας ας τα απαγορευσουν να το παρουμε αποφαση μια και καλη. τωρα οσον αφορα περι Ευρωπης κτλ εχει καταντησει ανεκδοτο το οποτε μας συμφαιρει να κοιταμε τι κανουν στην Ευρωπη αλλα σε σε αλλα θεματα να σφυριζουμε αδιαφορα.. οσο για αυτα που γραφονται οτι αν απαγορευτει το καπνισμα τα μαγαζια θα εχουν περισσοτερη δουλεια να πω οτι αυτο ουτε καν σαν ονειρο θερινης νυχτος.. το πιο σωστο ειναι να ειναι στο χερι του καθε επιχειρηματια (μιας και αυτος πληρωνει και ειναι ο ιδιοκτητης) να επιλεγει το πως θα δουλευει το μαγαζι του φυσικα θα πρεπει να τηρουνται ολα τα απαραιτητα μετρα οπως εξαερισμος,εισαγωγη φρεσκου αερα,πυρασφαλεια κτλ για να μπορει ο χωρος αυτος να δουλευει για καπνιζοντες και να υπαρχει ανθρωπινη ατμοσφαιρα σε δημοσιους χωρους το κρατος ειναι ο υπευθυνος και ας επιβαλει οτι θελει 1
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Mixail-1 είπε Λυσαμε ολα τα προβληματα μας και τωρα παμε να λυσουμε και αυτο.... Εγω θα πω οτι ειναι τουλαχιστον υποκριτικο το κρατος να θελει να εφαρμοστει αντικαπνιστικος νομος αλλα απο την αλλη να επιτρεπει την κυκλοφορια τους και την πωληση τους.. εαν τοσο πολυ ενδιαφερονται για το καλο μας ας τα απαγορευσουν να το παρουμε αποφαση μια και καλη. Mε φορο στο πακετο πανω απο 73% ??? Σιγα μην το απαγορευσουν... 2
bromiaris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν εχουν μαγαζια να αδειάσουν. έχεις παει ολλανδια? γερμανια? ψαχνεις καφετερια στο google maps να πιεις ενα ρημαδι καφε. εδω ο καφες έρχετε με ντελίβερι αν δεν μπορω να παω. η συγκριση της ελλάδας με βορειες χωρες σε οποιοδήποτε επιπεδο ειναι αστεία. Εγώ έχω πάει… εσύ δεν ξέρω… Θα συμφωνήσω ότι τα μαγαζιά τους τις καθημερινές κλείνουν ιδιαίτερα νωρίς για τα δικα μας γούστα, αλλά μην λέμε μ@@@κιες ότι δεν έχουν μαγαζιά… Απλά εκεί σέβονται τον διπλανό τους και δεν είναι Γαϊδούρια ξεκαπίστρωτα σαν εσάς…
Saggitaro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε Λυσαμε ολα τα προβληματα μας και τωρα παμε να λυσουμε και αυτο.... Εγω θα πω οτι ειναι τουλαχιστον υποκριτικο το κρατος να θελει να εφαρμοστει αντικαπνιστικος νομος αλλα απο την αλλη να επιτρεπει την κυκλοφορια τους και την πωληση τους.. εαν τοσο πολυ ενδιαφερονται για το καλο μας ας τα απαγορευσουν να το παρουμε αποφαση μια και καλη. τωρα οσον αφορα περι Ευρωπης κτλ εχει καταντησει ανεκδοτο το οποτε μας συμφαιρει να κοιταμε τι κανουν στην Ευρωπη αλλα σε σε αλλα θεματα να σφυριζουμε αδιαφορα.. οσο για αυτα που γραφονται οτι αν απαγορευτει το καπνισμα τα μαγαζια θα εχουν περισσοτερη δουλεια να πω οτι αυτο ουτε καν σαν ονειρο θερινης νυχτος.. το πιο σωστο ειναι να ειναι στο χερι του καθε επιχειρηματια (μιας και αυτος πληρωνει και ειναι ο ιδιοκτητης) να επιλεγει το πως θα δουλευει το μαγαζι του φυσικα θα πρεπει να τηρουνται ολα τα απαραιτητα μετρα οπως εξαερισμος,εισαγωγη φρεσκου αερα,πυρασφαλεια κτλ για να μπορει ο χωρος αυτος να δουλευει για καπνιζοντες και να υπαρχει ανθρωπινη ατμοσφαιρα σε δημοσιους χωρους το κρατος ειναι ο υπευθυνος και ας επιβαλει οτι θελει Με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να γίνεται τίποτα πάνω στη γή,γιατί πολύ απλά το ένα πρόβλημα θα αναιρεί το άλλο και όλα θα τα αναιρεί το μεγαλύτερο ερώτημα που είναι η ύπαρξη μας. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Saggitaro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις