Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, k_w_t said:

Βαλτε την φαντασια και φιαξτε την εικονα.

Κοπελιτσα 20χρ σε καφετερια  φτιαχνει και  σερβιρει μονη της.

Μπαινει παρεα 4 ασβερκοι απο χωρα της πρωην ΕΣΣΔ και φορμα που γραφει στο πατζακι MAI-TAI Golden Dragon Ασπροπυργου.

Αναβουν τσιγαρο !!! Τι θα κανει ? 

Ή δουλεύει σε κατάστημα που καπνίζουν επειδή έχει τρελή ανάγκη και δεν μπορεί αλλιώς με αποτέλεσμα να πάθει καρκίνο από το παθητικό και να πεθάνει. Τι γίνεται εκεί; Τίποτα, ζμπουτσμας...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το τσιγάρο επιταχύνει όλες τις προδιαθέσεις κατά 200%.

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια δηλαδή.

Έχεις κάποια πηγή γι αυτή την γενίκευση; 

Αν είναι η ασφάλειά μου να ξέρει αν καπνίζω και πόσο, γιατί να μην ξέρει τι τρώω, τι πίνω, τι ασθένειες κληρονόμησα από το σόι μου κτλ. 

Like America.

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.
22 ώρες πριν, koulkos είπε

Εγώ θα ήθελα να πάω κόντρα στη λογική της απαγόρευσης και του περιορισμού και να επισημάνω το εξής. Παρατηρώ εδώ και χρόνια μια σταθερή μείωση του ποσοστού των καπνιστών.

Ακριβώς έτσι είναι .Οταν άρχισα το κάπνισμα 16-17 κάπνιζαν ΑΠΑΝΤΕΣ .Ακόμα και ο πιο αγαθιάρης στη παρέα κάπνιζε.Τώρα στα νεα παιδιά αυτοί που καπνίζουν είναι μειοψηφία .

ΥΓ Το εχω κόψει εδω και 15 χρόνια και οχι μόνο δεν το ξαναδοκίμασα αλλα δεν το ζήτησα ποτέ...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ή δουλεύει σε κατάστημα που καπνίζουν επειδή έχει τρελή ανάγκη και δεν μπορεί αλλιώς με αποτέλεσμα να πάθει καρκίνο από το παθητικό και να πεθάνει. Τι γίνεται εκεί; Τίποτα, ζμπουτσμας...

Εμεις λεμε το σεναριο οτι απαγορευεται ....

Εαν σκασει ελεγχος 5.000€ το καταστημα 500€ οι ασβερκοι...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Έχεις κάποια πηγή γι αυτή την γενίκευση; 

Αν είναι η ασφάλειά μου να ξέρει αν καπνίζω και πόσο, γιατί να μην ξέρει τι τρώω, τι πίνω, τι ασθένειες κληρονόμησα από το σόι μου κτλ. 

Like America.

Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να πείσω κανέναν Έλληνα για τίποτα εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.

Γυρνάω στο γράψιμο κώδικα.

Τα λέμε τις επόμενες μέρες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, k_w_t said:

Εμεις λεμε το σεναριο οτι απαγορευεται ....

Εαν σκασει ελεγχος 5.000€ το καταστημα 500€ οι ασβερκοι...

Κι εγώ λέω για την τωρινή κατάσταση.

Για την περίπτωση που ανέφερες υπάρχει αστυνομία.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiabox είπε

Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να πείσω κανέναν Έλληνα για τίποτα εδώ και πολλά χρόνια.

Τα λέμε τις επόμενες μέρες. σε 30 δευτερόλεπτα

fixed :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Κι εγώ λέω για την τωρινή κατάσταση.

Για την περίπτωση που ανέφερες υπάρχει αστυνομία.

Και την επομενη μερα βρισκεις απο το μαγαζι μονο το χαλακι που λεει welcome.....

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, k_w_t said:

Και την επομενη μερα βρισκεις απο το μαγαζι μονο το χαλακι που λεει welcome.....

Αυτό μπορείς να το βρεις επειδή η σερβιτόρα αντέδρασε σε αυτούς όταν της έπιασαν τον κωλο, άρα ας μην αντιδρά...

Επεξ/σία από ThReSh
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τα λέμε τις επόμενες μέρες.

Έχμ... δε σου ζήτησα να με πείσεις για τίποτα.

Όταν μιλάμε με νούμερα (και δε λέμε απλά την γνώμη μας) αλλά δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε είναι σα να μη λέμε τίποτα.

Καλό coding.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, divo είπε

Μια και μιλας για λογικη βρες μου και σε αυτο.

ο παπους μου πεθανε στα 97 καπνιζε σα φουγαρο τα παλια κασετίνα ασσος και μαλιστα αφιλτρα. Ο πατέρας μου ουτε κάπνιζε ουτε έπινε, ουτε ειχε καμια περίεργη ζωη με ξενύχτια και πεθανε στα 63. Αν εσυ πιστεύεις οτι μη καπνιστης θα φτασεις τα 90 μαλλον σε γελασανε, αν ζεις σε καποια απο τις μεγαλουπόλεις.

Αλλα για πες μου εσυ μια και σεβεσε τον ευατο σου φανταζομε οτι εισαι της υγιεινης διατρογης χωρις κρεας ή αντε με λιγο κρεατακι που το θρεφεις μονος σου γιατι ολα τα υπολοιπα ακουμε κατα καιρους τι γινεται, για αναψυκτικα και καφεδες ουτε συζήτηση,  καποια λιγα χορταρικά κατ εμε και αυτα απο τον κηπο σου για να μην εχουν λιπάσματα, για μπανανες δε το σηζηταμε κιτρινιζουν με αζοτο οπως ξερουμε κλπ. κλπ. 

Κανεις ολα αυτα εσυ που σεβεσε τον εαυτο σου; 

Δεν λεω οτι ειναι καλο ή κακο το τσιγαρο. Απλα ειναι τροπος ζωης ή αν θελετε συνηθεια. και για τις συνηθειες του καθενος ή για τον τροπο ζωης του καλο θα ειναι να μην τον κρίνουμε, αλλα να κοιταμε την καμπουρα μας ο καθενας..

ας αρχισουν να τρωνε κρεατα, αναψυκτικα, καφεδες και να μενουν σε πολη. γιατι πρεπει να χουν ως τροπο ζωης μια συνηθεια που επηρεάζει και αλλους? η τελως παντων να κανουν τη δουλεια τους πιο περα οχι μεσα στο κοσμο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Βαλτε την φαντασια και φιαξτε την εικονα.

Κοπελιτσα 20χρ σε καφετερια  φτιαχνει και  σερβιρει μονη της.

Μπαινει παρεα 4 ασβερκοι απο χωρα της πρωην ΕΣΣΔ και φορμα που γραφει στο πατζακι MAI-TAI Golden Dragon Ασπροπυργου.

Αναβουν τσιγαρο !!! Τι θα κανει ? 

Ξεχασες να αναφερεις οτι η φορμα θα εχει χρωμα μπλε ηλεκτρικ 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αυτό μπορείς να το βρεις επειδή η σερβιτόρα αντέδρασε σε αυτούς όταν της έπιασαν τον κωλο, άρα ας μην αντιδρά...

Εδω ειναι το θεμα ακριβως .. Στα μαγαζια τυπου καφε bar κτλ ...

Ισχυει ο νομος του ισχυρου..

Θα σκασει παρεα θα πειραξει σερβιτορα,θα πιει λιγο παραπανω και εκει δεν ειναι λυση η αστυνομια..

Θα ερθουν φουσκωτοι που τους κοβεις μεροκαματο. Εαν δεν τους κοβεις θα το βρεις απο αυτους και παει κυκλος.

14 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Ξεχασες να αναφερεις οτι η φορμα θα εχει χρωμα μπλε ηλεκτρικ 😂

Αυτοι ειναι απο το King Dragon Ελευσινας

Καλός.... Καλός.....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, k_w_t said:

Εδω ειναι το θεμα ακριβως .. Στα μαγαζια τυπου καφε bar κτλ ...

Ισχυει ο νομος του ισχυρου..

Θα σκασει παρεα θα πειραξει σερβιτορα,θα πιει λιγο παραπανω και εκει δεν ειναι λυση η αστυνομια..

Θα ερθουν φουσκωτοι που τους κοβεις μεροκαματο. Εαν δεν τους κοβεις θα το βρεις απο αυτους και παει κυκλος.

Καλός.... Καλός.....

Άρα να μην έχουμε 1002 αλλους νόμους που εφαρμόζονται στην υπόλοιπη χώρα επειδή σε ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχει πιθανότητα για αντίποινα από κάποιον ισχυρό, τι όχι;

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Άρα να μην έχουμε 1002 αλλους νόμους που εφαρμόζονται στην υπόλοιπη χώρα επειδή σε ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχει πιθανότητα για αντίποινα από κάποιον ισχυρό, τι όχι;

Απλα η νυχτα ειναι νυχτα ....

Εαν εχεις δουλεψει νυχτα θα δεις πραγματα που ουτε τα φανταζοσουν στην ζωη σου..

Εαν μαγαζι και μονο που ανοιγει εχει καταπατησει 1003 νομους.

Το τσιγαρο ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει...

Θυμαμαι το ιδιο τον Ζουγανελη σε παρασταση να στην Ακτη Πειραιως να λεει :"Αυτο που βλεπετε δεν ειναι καπνος απο τσιγαρο ειναι εφε" και να γελαει

Συνεχισε με την ατακα " Ηρθαν για ελεγχο και το συζητανε με τα παιδια στο parking στο Praktiker ""

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...