slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Για τους εργαζόμενους. αληθεια τωρα?ωραια ,εργαζομενοι μονο καπνιστες,το οτι στα βενζιναδικα οι εργαζομενοι μαστουρωνουν ολη την ημερα με την βενζινα ειναι οκ ε? 6
mclein² Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Κυρίως αφορά μαγαζιά μαζικής εστίασης, αν έχεις κάτι σε αυτή την κατηγορία καντι μόνο με prive πρόσκλησης και μην ασχολησε άλλο με τους μη καπνιστές αν έχεις ένα οτιδήποτε άλλο μαγαζί εμένα σαν πελάτης με χαλάει να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να βρωμάει τσιγαριλα, μην μπεις στο μαγαζι μου. αυτο λεω ευγενικα & ξεκαθαρα. δε θελω να εισαι δυσαρεστημενος. το μαγαζι μου αφορα ελευθερους ανθρωπους. εσυ δε θες να καταπιεζεσαι & το ιδιο ισχυει για τους καπνιστες που η εξαρτηση τους κανει να καταπιεζονται για να μη δυσαρεστηθεις. 2 7
bill987 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Για τους εργαζόμενους. Να προσλαμβάνει μόνο καπνιστές!!!
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε μην μπεις στο μαγαζι μου. αυτο λεω ευγενικα & ξεκαθαρα. δε θελω να εισαι δυσαρεστημενος. το μαγαζι μου αφορα ελευθερους ανθρωπους. εσυ δε θες να καταπιεζεσαι & το ιδιο ισχυει για τους καπνιστες που η εξαρτηση τους κανει να καταπιεζονται για να μη δυσαρεστηθεις. Άντε πάλι. Η απαγόρευση αφορά δημόσιους χώρους και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γιατί μπλέκεις την ελευθερία με την καταπίεση και το τσιγάρο; Δηλαδή, όποιος δεν ανέχεται τον καπνό (που εσύ, κατά παράβαση του νόμου, επιτρέπεις στο μαγαζί σου) είναι δούλος; 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, slk200gr said: αληθεια τωρα?ωραια ,εργαζομενοι μονο καπνιστες, Δεν νομίζω ότι προβλέπεται κάτι τέτοιο από το σύνταγμα or something. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από ThReSh 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ζεις εντός της ελληνικής επικράτειας; Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Τι θα πει το μαγαζί σου; Τι είναι το μαγαζί σου; Το στρουμφοχωριό-γαλατικό χωριό; Γύρω-γύρω Σάββατο και στη μέση Κυριακή; Εάν αισθάνεσαι ότι θίγεται το δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι γουστάρεις στην ατομική σου ιδιοκτησία, πήγαινε στα δικαστήρια. ζω στην ελλαδα & φορολογουμαι. οι νομοι πρεπει να συμβαδιζουν με τη λογικη και τη δημοκρατια. το μαγαζι μου ειναι ο χωρος μου & δεν εισαι ευπροσδεκτος εφοσον λειτουργεις φασιστικα & εις βαρος της ελευθεριας των ανθρωπων. οπως εσυ δε γουσταρεις να καπνιζεις (και με τα δικια σου, καθως δεν ειμαι καπνιστης και καταλαβαινω) / ετσι κ οι καπνιστες ειναι ανθρωποι με τα ιδια ελαττωματα & ελευθεριες παραλληλα. οποτε επαναλαμβανομαι -> σε ιδιωτικους χωρους, να μπει σημανση. "το μαγαζι που εισερχεστε επιτρεπει το καπνισμα". τοσο απλο. εσυ που εισαι νοημων & σεβεσαι την ελευθερια των ανθρωπων θα πεις "ρε το μ@λακα, θα μας πεθανει" και θα αποχωρησεις. θα μπουν ομως αλλοι 100 που ειναι οκ. 2
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Βασικά δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά ...θα σας "τεντώσουμε"! :p Τώρα πλέον και με τη βούλα (του νόμου όχι την περιπτερού)! αυτη η βουλα υπαρχει απο το 2002 ,καλη επιτυχια λοιπον 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Άντε πάλι. Η απαγόρευση αφορά δημόσιους χώρους και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γιατί μπλέκεις την ελευθερία με την καταπίεση και το τσιγάρο; Δηλαδή, όποιος δεν ανέχεται τον καπνό (που εσύ, κατά παράβαση του νόμου, επιτρέπεις στο μαγαζί σου) είναι δούλος; γιατι αυτος που καπνιζει στο χεσιμο, στο φαγητο, στο τρεξιμο κλπ καταπιεζεται οσο εσυ ή και περισσοτερο απλα με την αντιστροφη διαδρομη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι ο εξαρτημενος δε γιατρευεται τοσο απλα με μια απαγορευση ; επισης ειναι πολυ δυσκολο να διαλεγει ο καταστηματαρχης τι θα γινεται στο μαγαζι του ή απλα πιστευεις οτι δε θα ξαναμπεις πουθενα κ γι'αυτο εξανιστασαι ;;; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Just now, mclein² said: ζω στην ελλαδα & φορολογουμαι. οι νομοι πρεπει να συμβαδιζουν με τη λογικη και τη δημοκρατια. το μαγαζι μου ειναι ο χωρος μου & δεν εισαι ευπροσδεκτος εφοσον λειτουργεις φασιστικα & εις βαρος της ελευθεριας των ανθρωπων. οπως εσυ δε γουσταρεις να καπνιζεις (και με τα δικια σου, καθως δεν ειμαι καπνιστης και καταλαβαινω) / ετσι κ οι καπνιστες ειναι ανθρωποι με τα ιδια ελαττωματα & ελευθεριες παραλληλα. οποτε επαναλαμβανομαι -> σε ιδιωτικους χωρους, να μπει σημανση. "το μαγαζι που εισερχεστε επιτρεπει το καπνισμα". τοσο απλο. εσυ που εισαι νοημων & σεβεσαι την ελευθερια των ανθρωπων θα πεις "ρε το μ@λακα, θα μας πεθανει" και θα αποχωρησεις. θα μπουν ομως αλλοι 100 που ειναι οκ. Εκτός από το κάπνισμα επιτρέπεται και το κλ@σιμο? Γιατί υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που τη βρίσκουν να τις μυρίζουν. Λογική και Δημοκρατία ΠΑΝΤΟΥ! 1
telis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Άντε πάλι. Η απαγόρευση αφορά δημόσιους χώρους και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γιατί μπλέκεις την ελευθερία με την καταπίεση και το τσιγάρο; Δηλαδή, όποιος δεν ανέχεται τον καπνό (που εσύ, κατά παράβαση του νόμου, επιτρέπεις στο μαγαζί σου) είναι δούλος; Άστο, δεν θα καταλάβει τι του λες, γιατί δεν θέλει να καταλάβει. Μάλλον έχει θέμα να πληρώνει και το ΙΚΑ στους υπαλλήλους του, γιατί "ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ" που έλεγε και ο Ζηκος 3
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Εκτός από το κάπνισμα επιτρέπεται και το κλ@σιμο? Γιατί υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που τη βρίσκουν να τις μυρίζουν. Λογική και Δημοκρατία ΠΑΝΤΟΥ! Πάντως δεν απαγορεύεται βάσει νόμου
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε 1)ζω στην ελλαδα & φορολογουμαι. οι νομοι πρεπει να συμβαδιζουν με τη λογικη και τη δημοκρατια. 2)το μαγαζι μου ειναι ο χωρος μου & δεν εισαι ευπροσδεκτος εφοσον λειτουργεις φασιστικα & εις βαρος της ελευθεριας των ανθρωπων. οπως εσυ δε γουσταρεις να καπνιζεις (και με τα δικια σου, καθως δεν ειμαι καπνιστης και καταλαβαινω) / ετσι κ οι καπνιστες ειναι ανθρωποι με τα ιδια ελαττωματα & ελευθεριες παραλληλα. 3)οποτε επαναλαμβανομαι -> σε ιδιωτικους χωρους, να μπει σημανση. "το μαγαζι που εισερχεστε επιτρεπει το καπνισμα". τοσο απλο. εσυ που εισαι νοημων & σεβεσαι την ελευθερια των ανθρωπων θα πεις "ρε το μ@λακα, θα μας πεθανει" και θα αποχωρησεις. θα μπουν ομως αλλοι 100 που ειναι οκ. 1) Το ίδιο κι εγώ. Μια χαρά συμβαδίζει η απαγόρευση με τη λογική και τη δημοκρατία. 2) Καθόλου φασιστικά. Τηρείται ο νόμος. Τόσο απλά. 3) Σου εξήγησα: το μαγαζί σου είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο νόμος είναι σαφής. Εάν δεν σου αρέσει, μπορείς να προσφύγεις στα διοικητικά δικαστήρια. 1 2
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δεν ξερω τι κανει η Ευρώπη, αλλα εδω θα περάσουμε ακόμη πολλές κυβερνητικές εξαγγελίες για να συστήσουν τι κάπνισμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, mclein² said: ζω στην ελλαδα & φορολογουμαι. οι νομοι πρεπει να συμβαδιζουν με τη λογικη και τη δημοκρατια. το μαγαζι μου ειναι ο χωρος μου & δεν εισαι ευπροσδεκτος εφοσον λειτουργεις φασιστικα & εις βαρος της ελευθεριας των ανθρωπων. οπως εσυ δε γουσταρεις να καπνιζεις (και με τα δικια σου, καθως δεν ειμαι καπνιστης και καταλαβαινω) / ετσι κ οι καπνιστες ειναι ανθρωποι με τα ιδια ελαττωματα & ελευθεριες παραλληλα. οποτε επαναλαμβανομαι -> σε ιδιωτικους χωρους, να μπει σημανση. "το μαγαζι που εισερχεστε επιτρεπει το καπνισμα". τοσο απλο. εσυ που εισαι νοημων & σεβεσαι την ελευθερια των ανθρωπων θα πεις "ρε το μ@λακα, θα μας πεθανει" και θα αποχωρησεις. θα μπουν ομως αλλοι 100 που ειναι οκ. Κάπου τα έχεις μπερδεμένα. Ας τα ξεκαθαρίσουμε: - οι νόμοι συμβαδίζουν με το υπέρτερο καλό, όχι με τη (δική μου ή τη δική σου) λογική ούτε με την στρεβλή εντύπωση για τη δημοκρατία που προφανώς έχεις. - οποιοσδήποτε χώρος είναι ελεύθερα προσβάσιμος από μεγάλο αριθμό αόριστων ατόμων, θεωρείται δημόσιος. Όχι υπό την έννοια της ιδιοκτησίας (παραμένει ιδιοκτησία του εκάστοτε ιδιοκτήτη) αλλά από την πλευρά της κατίσχυσης των νόμων έναντι της όποιας θέλησης του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή μας, ως υποτίθεται σύγχρονο ευνομούμενο Κράτος, να θεωρούμε άξιο ιδιαίτερης αναφοράς την δέσμευση του όποιου πολιτικού ή κυβερνητικού αξιωματούχου ότι θα εφαρμοστεί (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ένας νόμος που ισχύει εδώ και μια πενταετία και βάλε... 17 8
vste Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, mclein² είπε φίλε μου ή δεν ξερεις να διαβαζεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. δε μιλησα για τον ηλεκτρικο, για τα πεζοδρομια, για τις τραπεζες και οποιοδηποτε μερος. μιλησα για ΤΟ ΜΑΓΑΖI MOY. εγω το εφτιαξα, εγω το συντηρω, εγω το πληρωνω, εγω χρεωνομαι, εγω το κατεδαφιζω. ποια επιλογη μου λες & δικα μου - δικα σου θελω ; στο μαγαζι μου θα βαλω νταβατζη να μου πει αν θα ρουφαω, αν θα χρεωνω 5 ή 500 ευρω το ποτηρι νερο ή αν θα επιτρεπεται ν'αναπνεεις ελευθερα ; ποια διαπραγματευση & ποια δημοσια υγεια ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ; ποιος νομος ; επειδη οι ευρωπέη θελουν να εχουν στρατο & ρομποτακια πρεπει να ακολουθω τυφλα ; επειδη οι κυβερνησεις θελουν λεφτα ή θελουν να κανουν τα χατηρια σε τριτους πρεπει παλι να υπακουω ; Φιλε μου στο μαγαζι σου εχεις ποντικια επειδη ειναι ιδιωτικο (δικο σου); Καθαριζεις καθε 30 μερες τους παγκους, τουαλετες, κλπ επειδη ειναι ιδιωτικο; Δεν εχεις προβλεψη πυρασφάλειας και εξαερισμο; Μην χρησιμοποιεις μπακαλιστικα επιχειρηματα σε παρακαλω. Ειδικα ο χωρος της εστιασης/διασκεδασης εχει εναν σκασμο νομους ωστε να προστατευεται ο καταναλωτης. Και πολυ καλα υπαρχουν οι νομοι αυτοι. Στο θεμα τωρα. Δεν καπνιζω πλεον, αλλα δεν εχω και προβλημα με αυτους που καπνιζουν. Απλα να πω οτι ολα τα θεριακλιδικα φιλαρακια που εχουν μεταναστευσει σε χωρες που απαγορευεται στην αρχη παραπονιοντουσαν αλλα τελικα οχι μονο το συνηθησανε αλλα λενε οτι ειναι και καλυτερα. Βγαινουν εξω για την τζουρα τους μια στο τοσο και κανουν και γνωριμιες. Και ειδικα απο εναν φιλο που ειναι τσιμινιερα δεν περιμενα να το ακουσω. Συνηθεια ειναι. 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις