kostakis81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Καλή ιδέα δε λέω Και γιατί δηλαδή να μη μου βγάζουν και μια άδεια τροχονόμου και ένα μπλοκάκι βρε αδερφέ ; Ναι γιατί όχι Αν δεις κάτι ακραίο (παράνομα σε μονόδρομο, παρκάρισμα σε ράμπα κλπ )κλικ Φώτο και upload στο site της ελας 1
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, The_Judas είπε Παλιότερες εποχές κάπνιζαν σε δημόσιες υπηρεσίες, λεωφορεία, αεροπλάνα. Εκεί μια χαρά προσαρμοστήκαμε και το θεωρούμε σήμερα δεδομένο. ναι ρε φιλε,μου λειπουν αυτες οι εποχες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, mclein² said: η αληθεια ειναι ρε συ. αφου μεγαλωσα σε ντουμανι. δεν καπνιζα ποτέ συστηματικα. εχω δοκιμασει & δεν μου παει καλα. μωρο δεν εχω. αμφιβαλλω αν θα κανω. απαντησα οσο πιο κοντα μπορουσα στην αληθεια Sorry αλλά double standards. Η "ελευθερία" του ενός που καταπιέζει του άλλου θα έπρεπε να ισχύει σε όλα τα μέρη, πχ νοσοκομεία καθώς και για πολλά πράγματα που είναι περιορισμένα/απαγορευμένα, όχι μόνο το κάπνισμα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, karaLRS είπε - εγώ θα καπνίζω. αν δεν σου αρέσει κάτσε σπίτι σου Και μέσα στο αεροπλάνο ?
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, kostakis81 είπε Ναι γιατί όχι Αν δεις κάτι ακραίο (παράνομα σε μονόδρομο, παρκάρισμα σε ράμπα κλπ )κλικ Φώτο και upload στο site της ελας Και γιατί όχι και μια άδεια ασφαλίτη ; Σε βλέπω στο δρόμο και μου φαίνεσαι παράνομος λαθρομετανάστης, να μη μπορώ βρε αδερφέ μου να τσεκάρω τα χαρτιά σου ; Video και upload στο site της (Γ)ΕΛΑΣ
Stamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Stamer είπε Θέλω να μου απαντήσουν οι καπνιστές (κι εγώ ήμουν, πλέον ατμιστής) ή ατμιστές στην ερώτηση: Το τσιγάρο/ηλ. τσιγάρο κάνει κακό? Θα απαντήσω πρώτος. ΝΑΙ κάνει. Υπάρχει κάποιος που λέει το αντίθετο? (να ξεκινήσουμε απο εκεί) σιγή ιχθύος... Τέλος πάντων πιστεύω όλοι (καπνιστές και μή) δίνουμε την ίδια απάντηση, οτι ναι, κάνει κακό. Πέραν του νόμου λοιπόν, γιατί θες να με ντουμανιάζεις? Ακόμα και σε ανοικτό χώρο
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Ναι γιατί όχι Αν δεις κάτι ακραίο (παράνομα σε μονόδρομο, παρκάρισμα σε ράμπα κλπ )κλικ Φώτο και upload στο site της ελας Aυτο γινεται και τωρα με το Novoville. Eχει αναφορα για παρανομη σταθμευση.... 1
ManFromEarth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, paredwse είπε Στο Βερολίνο δοκίμασε να ανάψεις τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο να δεις σε πόσα δευτερόλεπτα θα σε βγάλουν έξω σηκωτό... Κι ομως υπαρχουν μαγαζια (μπαρ) που επιτρεπεται. Δεν ξερω πώς και γιατί, αλλά το επιβεβαιωσα ξανα και στην τελευταια μου επισκεψη (Νοεμβριος 18'). Μαλιστα επειδη μετα απο 10 χρονια καπνισματος ειμαι ενα χρονο ακαπνος, με ενοχλησε αρκετα ειδικα στο συγκεκριμενο (γαματο κατα τα αλλα) μπαρακι.
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πίστεψέ με, με πλήρη εφαρμογή του νόμου θα περιοριστούν πολύ περισσότερο οι έξοδοι του κόσμου που είναι από την απέναντι πλευρά, και οι συνέπειες στα μαγαζιά θα είναι πολύ πιο σοβαρές με την αποχή καπνιστών εν συγκρίσει με την αποχή των αντικαπνιστών Στην κουλτούρα μου σαν Έλληνας η έξοδος για φαγητό (ή καφέ / ποτό) δεν γίνεται μόνο για φάω ένα πιάτο φαγητό (όπως κάνουν οι βόρειοι) και να πάω σπίτι μου, γίνεται στα πλαίσια socializing με τους φίλους μου κλπ κλπ. Αν μου απαγορέψουν το κάπνισμα αυστηρά, προσωπικά θα περιορίσω σημαντικά τα λεφτά που χαλάω για εξόδους το μήνα (και δεν είναι λίγα) Δεν λέω ότι ο νόμος είναι λάθος ή ότι δε πρέπει να κυνηγάνε τα μαγαζιά (και εμένα μαζί) εφόσον παρανομούμε, λέω απλά το πως βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική Αν κλεισουν σημαινει οτι δεν χρειαζονται τοσα.
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ουτε το 27% αρα λοιπον ειμαστε μειονοτητα και εχουμε δικαιωματα
godfather0991 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Πάλι η ίδια συζήτηση... Δεν υπάρχουν οι υποδομές στην Ελλάδα για να εφαρμοστεί ο νόμος... και όπου υπάρχουν δεν εφαρμόζεται γιατί σε αυτή την χώρα έτσι και αλλιώς δεν εφαρμόζεται τίποτα δυστυχώς... Εδώ δεν υπάρχουν μπάρες για ΑΜΕΑ, άλλοι παρκάρουν πάνω τους, περνάνε με κόκκινο... αυτόν τον νόμο περιμένουμε να εφαρμοστεί... Αλλά ρε παιδιά κόψτε το δεν το λέμε για μας για εσάς το λέμε... Πως αντέχετε να μυρίζουν τα ρούχα σας, τα χέρια σας, να κιτρινίζουν δόντια, να μυρίζει η ανάσα σας, να βήχεται, να βγάζετε φλέγματα... Δηλαδή σκεφτείτε την υγεία σας πάνω από όλα, τα παιδιά σας... Σκεφτείτε πως είναι να πάθετε καρκίνο και να ταλαιπωρήστε... Αυτά δεν τα λέω σαν κολλημένος και αντικαπνιστής τα λέω σαν ένας λογικός άνθρωπος, ευαισθητοποιημένος που δεν θέλει να χάσει τους κοντινούς του ανθρώπους και μη από το κάπνισμα... Δεν αξίζει παιδιά πραγματικά... 2
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στην ευρώπη που εφαρμόζεται η αντίστοιχη νομοθεσία, οι εσωτερικοί χώροι θερμαίνονται και είναι ανεκτό να βγεις 5 λεπτά να καπνίσεις. Στην ελλάδα του μαγαζάτορα "βάλε μία κουμτελ περιστρεφόμενη σε 200τμ και τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι ανάσες των πελατών", ο χειμώνας σε ταβέρνες θα είναι αδυσώπητος.
Stamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Αλλά ρε παιδιά κόψτε το δεν το λέμε για μας για εσάς το λέμε... Πως αντέχετε να μυρίζουν τα ρούχα σας, τα χέρια σας, να κιτρινίζουν δόντια, να μυρίζει η ανάσα σας, να βήχεται, να βγάζετε φλέγματα... Δηλαδή σκεφτείτε την υγεία σας πάνω από όλα, τα παιδιά σας... Σκεφτείτε πως είναι να πάθετε καρκίνο και να ταλαιπωρήστε... Αυτά δεν τα λέω σαν κολλημένος και αντικαπνιστής τα λέω σαν ένας λογικός άνθρωπος, ευαισθητοποιημένος που δεν θέλει να χάσει τους κοντινούς του ανθρώπους και μη από το κάπνισμα... Δεν αξίζει παιδιά πραγματικά... Πωωω τους μαμησες τώρα... θα ανάψουν τσιγαράκι στανταρ για να καλμάρουν από την επαίσχυντη επίθεσή σου
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 37% ειναι πλειοψηφια εαν αναλογιστει καποιος οτι στην τελευταια απογραφη πληθυσμού ειμασταν 10.800.000. Εαν βγαλεις τους κατω απο τα 15 και πανω απο τα 65 που δεν καπνιζουν λογο ηλικιας και με ρητη ιατρικη εντολη.. Το 67% ειναι σε ηλικιες 15-64. Οι ηλικιες των καπνιστων δηλαδη. Εκει πρεπει να ειμαστε πανω 60% σε καπνιστες. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από k_w_t
xp-user Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Έχει αποδειχθεί οτι ο Ελληνας μόνο αν τον χτυπήσεις ΑΛΥΠΗΤΑ στη τσέπη βάζει μυαλό.Ας αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα και στους καπνίζοντες και οχι μόνο στους μαγαζάτορες και να δω μετά πόσο μάγκες είναι . 7 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις