Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι απλή... Πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο τα πρωτότυπα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, δίπλωμα, κλπ.) ή φωτοτυπίες τους; 

Τι λέει ο νόμος σε περίπτωση που μας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο;

ΥΓ. Όταν μου έκλεψαν το αυτοκίνητο είχα μέσα τα πρωτότυπα κι έχασα μεροκάματα στο τρέξιμο για να τα ξαναμαζέψω...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, wolfmandim είπε

Η ερώτησή μου είναι απλή... Πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο τα πρωτότυπα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, δίπλωμα, κλπ.) ή φωτοτυπίες τους; 

Τι λέει ο νόμος σε περίπτωση που μας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο;

ΥΓ. Όταν μου έκλεψαν το αυτοκίνητο είχα μέσα τα πρωτότυπα κι έχασα μεροκάματα στο τρέξιμο για να τα ξαναμαζέψω...

Πας με την φωτοτυπία σε ένα κεπ και στο σφραγίζουν. Μετράει σαν γνήσιο. Αν πέσεις σε βλάκα τροχονόμο, τότε ίσως να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται η ασφάλεια πλέον επειδή το βλέπουν αλλά τελικά χρειάζεται.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν κοιτάξουν στο μηχάνημα που έχουν εγκατεστημένο στο αυτοκίνητό τους ή στη μηχανή τους δεν βλέπουν real time αν τα στοιχεία είναι πραγματικά;

Δημοσ.

εγω ασφαλεια την εχω στο κινητο, δε μου χει πει ποτε κανεις τιποτα.

αδεια οδηγησης πρεπει να ειναι πρωτοτυπη

αδεια κυκλοφοριας μπορει να ειναι θεωρημενο αντιγραφο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω όλα στο αυτοκίνητο 24/7.
(τα πρωτότυπα)

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, wolfmandim είπε

Ρε παιδιά, αν κοιτάξουν στο μηχάνημα που έχουν εγκατεστημένο στο αυτοκίνητό τους ή στη μηχανή τους δεν βλέπουν real time αν τα στοιχεία είναι πραγματικά;

Μπορούν να δουν αλλά είναι υποχρέωση του οδηγού να έχει μαζί του τα χαρτιά. Έτσι μου είπαν τελευταία φορά που με σταμάτησαν και δεν είχα μαζί μου την ασφάλεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κ.Ο.Κ. ΑΡΘΡΟ 100 : Έγγραφα τα οποία πρέπει να φέρει ο οδηγός

1. Ο οδηγός οδικού οχήματος υποχρεούται, όταν οδηγεί, να φέρει τη νόμιμη άδεια οδήγησης, ως και το τυχόν απαιτούμενο πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος το οποίο οδηγεί και το αποδεικτικό ασφάλισης, αν από τις κείμενες διατάξεις επιβάλλεται η ασφάλιση.

2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της πιο πάνω παραγράφου τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20,00) ευρώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η άδεια του αυτοκινήτου και η ασφάλεια είναι πάντα μέσα,το δίπλωμα επειδη έχω 2 αμάξια το κουβαλώ πέρα δώθε.Σχεδον πάντα με το ιαπωνικό κυκλοφορώ,το γερμανικό το έχω για βολτες μόνο.

Τώρα αν μου τα κλέψουν,το τελευταίο που θα με νοιάζει είναι τα έγγραφα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, l337 είπε

Τα έχω όλα στο αυτοκίνητο 24/7.
(τα πρωτότυπα)

Κι εγω το ιδιο !!!

Μου εκανε εντυπωση αρχες του μηνα που ειχε ένα μικρο ατύχημα η μου , πηγε η τροχαια και δεχτηκε το ασφαλιστηριο σε .pdf στο κινητο της.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jmmys είπε

Η άδεια του αυτοκινήτου και η ασφάλεια είναι πάντα μέσα,το δίπλωμα επειδη έχω 2 αμάξια το κουβαλώ πέρα δώθε.Σχεδον πάντα με το ιαπωνικό κυκλοφορώ,το γερμανικό το έχω για βολτες μόνο.

Τώρα αν μου τα κλέψουν,το τελευταίο που θα με νοιάζει είναι τα έγγραφα.

Εύχομαι να μη σου το κλέψουν φίλε μου. 

Αν όμως συμβεί να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενδιαφέρουν ΚΑΙ τα έγγραφα!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, wolfmandim είπε

Εύχομαι να μη σου το κλέψουν φίλε μου. 

Αν όμως συμβεί να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενδιαφέρουν ΚΑΙ τα έγγραφα!

Την άδεια και την ασφάλεια και εγώ την έχω μέσα στο αμάξι, κι αν στο πάρουν φαντάζομαι ότι δε θα χρειαστείς κάπου την άδεια...

Ταυτότητα και δίπλωμα πάντα σε τσαντάκι και ποτε σε παρκαρισμένο όχημα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Την άδεια και την ασφάλεια και εγώ την έχω μέσα στο αμάξι, κι αν στο πάρουν φαντάζομαι ότι δε θα χρειαστείς κάπου την άδεια...

Ταυτότητα και δίπλωμα πάντα σε τσαντάκι και ποτε σε παρκαρισμένο όχημα

Αν το έχεις ασφαλισμένο για κλοπή σου ζητούν την άδεια ή γνήσιο αντίγραφο από το Υπουργείο.

Χαμένα μεροκάματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...