Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ειδα με μεγαλη εκπληξη να στηνουν καμπινα στο χωριο μου και  ρωτησα τον εργολαβο τι φτιαχνει και μου ειπε για τηλεφωνο και ιντερνετ

συρμα δεν υπαρχει πουθενα η οτπικη ινα.....πως θα ερθει το ιντερνετ και τηλεφωνο??? ασυρματα ?? εχει δει κανεις παρομοια εγκατασταση ?

ειπαν σε καποιον απο τον ΟΤΕ οτι θα εχουμε γρηγορο ιντερνετ οπως ολος ο κοσμος..... εγω ακομα εχω επιφυλαξεις..για να δουμε μην δουμε και μεις φως(ιντερνετ)

Δημοσ.

Καταρχήν πάρε μια ανάσα και δάμασε τον ενθουσιασμό σου. Δευτερον οπλίσου με υπομονή γιατί θα αργήσει η ολοκλήρωση και διαθεσιμότητα.

Συνοπτικά :

Ο εργολάβος ήρθε να βάλει την καμπίνα, μετά πρεπει να ηλεκτροδοτηθεί, μετά ο οτε να φέρει καλώδιο μεχρι το καφαο  και μετά από λιγο καιρό που θα γίνουν οι καταλληλες ρυθμίσεις και δοκιμές θα αρχίσουν να δίνουν VDSL. Αν είσαι πελάτης του οτε και στο χωρίο σου εχει σοβαρό προβλημα το adsl, ίσως σου δώσουν γραμμή απευθείας απο το καφαο, ακομα και απλή adsl. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, isay είπε

Καταρχήν πάρε μια ανάσα και δάμασε τον ενθουσιασμό σου. Δευτερον οπλίσου με υπομονή γιατί θα αργήσει η ολοκλήρωση και διαθεσιμότητα.

Συνοπτικά :

Ο εργολάβος ήρθε να βάλει την καμπίνα, μετά πρεπει να ηλεκτροδοτηθεί, μετά ο οτε να φέρει καλώδιο μεχρι το καφαο  και μετά από λιγο καιρό που θα γίνουν οι καταλληλες ρυθμίσεις και δοκιμές θα αρχίσουν να δίνουν VDSL. Αν είσαι πελάτης του οτε και στο χωρίο σου εχει σοβαρό προβλημα το adsl, ίσως σου δώσουν γραμμή απευθείας απο το καφαο, ακομα και απλή adsl. 

περισσοτερο ξαφνιαστηκα

ετσι και αλλιως δεν εχουμε ιντερνετ ουτε dial up συνδεση δεν μπορουμε να κανουμε...μονο μεσω cosmote με κανενα πακετακι οικονομικα γιατι δεν εχουμε αλλη επιλογη

10 ώρες πριν, divo είπε

Αν δεν εχουν σκαψει πουθενα στο δρομο, υπαρχει περιπτωση να ερθει και ασυρματα.

Μεχρι σημερα πως ειχατε ιντερνετ?

το ποιο πιθανο απο το στησιμο που εχουν κανει καποιο λινκ θα κανουν ....λινκ απο cosmote?? λινκ απο καπου αλλου??? συρμα παντως δεν προκειται να απλωσουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, divo είπε

Η καμπινα μπαινει στο τελος. Αν δεν εχει σκαψιμο στο δρομο μια λουριδα κοντα στους 20 ποντους θα ερθει ασυρματα. Δεν απλωνουν ποτε εναεριο οπτικη. Μονο η Πολονια τα κανει αυτα.  Δεν ειναι μεσω κινητης, ειναι υπηρεσια της σταθερης και μπαινει μονο σε δυσπροσιτα μερη. Παντως οπου εχω δει τετοια πιατα, οντως εχουν γρήγορο ιντερνετ. Μονο σε Πελοπόννησο εχω συναντησει.  Αν εχεις καλο σημα data εκει που εισαι υπαρχει λυση. 

τι εννοεις αν εχω καλο σημα data??? απο που ?? 

το καταλαβα οτι δεν προκειται να απλωσουν καλωδιο η οπτικη ....

θα ανεβασω 2 φωτο το απογευμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...