Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια χθες το απογευμα μου εκει που καθομουν στο chrome για καποιο λογο αρχιζε και μου εκανε κατι παραξενα τυχαια ειχα ανοιχτο και το task manager και βλεπω δισκος 100% ενω δν ετρεχε τπτ εκτος απο μια καρτερα στο chrome .Το κανω ενα restart και απο τοτε το pc αργει λιγο να ανοιξει και μου διχνει μονο το λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να μπω ουτε στα bios.

Μπορει να φταει τπτ αλλο εκτος απο τν σκληρο και αν μπορω καπως να σωσω τα αρχεια μου;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Souleeipan είπε

μπορω καπως να σωσω τα αρχεια μου;

δοκίμασε να μπουταρεις με μια live διανομή linux  (mint κλπ)

Δημοσ.

Πως θα το κανω οταν δν μπαινει καν στα bios απλα μενει στο λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να πατησω τπτ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Souleeipan είπε

Πως θα το κανω οταν δν μπαινει καν στα bios απλα μενει στο λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να πατησω τπτ

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει uefi ενεργοποιημένο. Βρες το manual της μητρικής και δες τι χρειάζεται για να μπεις bios πριν απο αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Souleeipan είπε

αποσύνδεσε το δίσκο απο το ρευμα  και αν θυμασαι τι ειχες βαλει σαν πρωτη επιλογη εκκινησης βαλε εκει την live διανομη Αν μπει κανονικα θα δεις στην πορεια αν φταιει οδισκος η καποιο καλωδιο ηκατι αλλο

Δημοσ.

ευχαριστβ για τν βοηθεια παιδια εφτιαξε απλα ανοιξα το πσ και εβγαλα το πληκτρολογιο και το ποντικι και αρχισε να φορτωνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...