Souleeipan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια χθες το απογευμα μου εκει που καθομουν στο chrome για καποιο λογο αρχιζε και μου εκανε κατι παραξενα τυχαια ειχα ανοιχτο και το task manager και βλεπω δισκος 100% ενω δν ετρεχε τπτ εκτος απο μια καρτερα στο chrome .Το κανω ενα restart και απο τοτε το pc αργει λιγο να ανοιξει και μου διχνει μονο το λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να μπω ουτε στα bios. Μπορει να φταει τπτ αλλο εκτος απο τν σκληρο και αν μπορω καπως να σωσω τα αρχεια μου;
hp8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Souleeipan είπε μπορω καπως να σωσω τα αρχεια μου; δοκίμασε να μπουταρεις με μια live διανομή linux (mint κλπ)
Souleeipan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πως θα το κανω οταν δν μπαινει καν στα bios απλα μενει στο λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να πατησω τπτ
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Souleeipan είπε Πως θα το κανω οταν δν μπαινει καν στα bios απλα μενει στο λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να πατησω τπτ Αυτό συμβαίνει γιατί έχει uefi ενεργοποιημένο. Βρες το manual της μητρικής και δες τι χρειάζεται για να μπεις bios πριν απο αυτό.
hp8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Souleeipan είπε Πως θα το κανω οταν δν μπαινει καν στα bios απλα μενει στο λογοτυπο του κατασκευαστη και δν μπορω να πατησω τπτ αποσύνδεσε το δίσκο απο το ρευμα και αν θυμασαι τι ειχες βαλει σαν πρωτη επιλογη εκκινησης βαλε εκει την live διανομη Αν μπει κανονικα θα δεις στην πορεια αν φταιει οδισκος η καποιο καλωδιο ηκατι αλλο
Souleeipan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 ευχαριστβ για τν βοηθεια παιδια εφτιαξε απλα ανοιξα το πσ και εβγαλα το πληκτρολογιο και το ποντικι και αρχισε να φορτωνει
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μετά τα ξανα έβαλες ή περίμενες να λειτουργήσει η οθόνη σε touch mode?😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα