Προς το περιεχόμενο

BMW SERIES 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, stavrosem είπε

διοτι θελει να μου το σπρωξει ενας φιλος μου το δινει 4,5 χιλιαρικα

αυτοματο 180 χλμ

2004.

να το παρω?

Το Ε60 γενικά είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα bmw. Προσωπικά το θεωρώ πολύ ωραίο αμάξι. Από ζημιές δε βγάζει κάτι ιδιαίτερο, νομίζω τσιμούχακια βαλβίδων ζητούσαν αυτά. Πρόσεξε επισης το αυτόματο κιβώτιο  

Λαδια όπως σου είπαν ένα 60αρι ανα 8-10000 χλμ. Τακάκια άνα 45000-60000 δίσκοπλάκες ανα 120000. Μη τρελαίνεσαι κοινώς με τη συντήρηση από θέμα σέρβις αλλα κυρίως από μεριά τελών κυκλοφορίας.

Προφανως φάρμακι θα σου βγει και μια μη αναμενόμενη ζημιά πχ ένα φανάρι...

Αν αντέχεις τα τέλη κυκλοφορίας του 2200 παρτο. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 2 φίλους μου με πεντάρα...θα σου πω μακριά και αγαπημένοι.

Προβλήματα στο αυτόματο χωρίς λύση ο ένας,και τώρα άρχισε να καίει και λάδια, αρκετά θέματα με διάφορες τσιμουχες και διαρροές,ο άλλος με τα ηλεκτρονικά που χαλάνε το ένα πίσω από το άλλο, πόσες φορές του έσβησα τα λάθη με τον υπολογιστή.

Τώρα θα μου πεις τα χλμ είναι πολλά και το ρίσκο μεγάλο οτιδήποτε και αν πάρεις,τότε θα σου πω ότι και οι επισκευές είναι πανάκριβες για ένα αμάξι που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, εκτός του ονόματος.

Να προσέξεις ιδιαίτερα αν το δοκιμάσεις αν σταματήσεις σε διασταύρωση με στοπ και πας να ξεκινήσεις αν αργεί να ξεκινήσει δηλαδή αν έχει κενό χρόνο μέχρι να ξεκινήσει.Μετα να κοιτάξεις σε τι κατάσταση είναι τα ψαλίδια και οι αναρτήσεις.

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ.

Με ηδη 180Κ χμ το σασμαν θα αρχισει να τα παιζει συντομα και οι επισκευες σε αυτοματο κιβωτιο εχουν κοστος απο αλλο πλανητη!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, turbat0s είπε

Χαχαχα ναι δίκιο έχεις!

Απλά ο Σταύρος μπορεί να την έχει δει "θα πάω 15Αύγουστο στο χωριό να με δει το Μαράκι με μπέμπα"

Πλέον στο χωριό πάνε με σοβαρά αυτοκίνητά γιατί έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις το Μαράκι.

FB_IMG_1556454224812.jpg

FB_IMG_1564110220387.jpg

FB_IMG_1556454235786.jpg

FB_IMG_1564110285097.jpg

FB_IMG_1564110467150.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, stavrosem είπε

διοτι θελει να μου το σπρωξει ενας φιλος μου το δινει 4,5 χιλιαρικα

αυτοματο 180 χλμ

2004.

να το παρω?

Χωρις να θελω να χαλασω το ποστ, εδω Αγγλια το ιδιο αυτοκινητο - πιθανον και με λιγοτερα χλμ - πωλειται στα 1500 με 2500 λιρες χοντρικα...

Απο φορολογια τι παιζει για αυτο το αμαξι; Υποπτευομαι πως τα service θα ειναι ακριβα οντας BMW, αλλα λογικα αν πηγαινεις να τα κανεις σε γνωστο σου δε θα πληρωνεις τα ιδια...

Απο αποψη συντηρησης κλπ, με 180κ χλμ θα χρειαστει να βαλεις το χερι στην τσεπη για να το συμμαζεψεις πιστευω, για τι κινητηρα μιλαμε; Πετρελαιο;

Επισκέπτης
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, stavrosem είπε

Φοβαμαι αρκετα το αυτοματο το gearbox. τα ηλεκτρονικα του εμαθα οτι ειναι πανακριβα στο σερβις

Αδερφέ άστο, δεν είσαι για ΒMW εσύ. Τράβα πάρε κανένα Τοyota carina, avensis, κάνα skoda octavia και τέτοια. Σαν τα μπαρμπάδια και τους φραγκοκίλλερ εδώ που ψάχνονται πως θα γλυτώσουν 5 και 10 ευρώ το χρόνο. Μην το κουράζεις. 

Δημοσ.

τα μεταξωτά..... ξέρεις τι θέλουν. και τον δικό σου δε τον κόβω για μεταξωτό.

μεταχειρισμένο 15ετίας.. μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε BMW και μετράμε τα ψιλά να δούμε αν μας φτάνουν για καμιά αλλαγή λαδιών. 

πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι ο συνδυασμός δε τραβάει;

με 4500€ πάρε κανένα μεταχειρισμένο 1200cc και άσε τα δίλιτρα

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά ρε μπρούκλιδες .. Ο άνθρωπος λέει το έχει ένας φίλος του , του το δίνει σε καλή τιμή και έστειλε να ρωτήσει τι παίζει. Δεν είπε ούτε ότι θέλει να πάει στο χωριό με bmw ούτε ότι θέλει να το παίξει ιστορίας αλλά χωρίς λεφτά.. Έλεος ρε σκληρά αγόρια όλοι.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Ποιο κομμάτι να κάνει με τον δεινόσαυρο ; θα λένε καλώς τον μπάρμπα .

Το κομμάτι να παει στην Εθνική με λίγες στροφές χωρίς να βαράει κόφτη για να πιάνει τα 120-130, όπως με το i10. Το κομμάτι να κάνει 400χλμ και να μη βγαινει απο το αυτοκίνητο λες και εχει φάει ξύλο :P 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stavrosem είπε

Φοβαμαι αρκετα το αυτοματο το gearbox. τα ηλεκτρονικα του εμαθα οτι ειναι πανακριβα στο σερβις

Το αμαξι μπορεί να είναι πλέον φθηνό για αγορά,αλλά ακριβό στη συντήρηση του,οπότε αυτός που το έχει πρέπει να έχει και το ανάλογο ρευστό.Αλλιως πας σε καινούριο ασιατικό κουβά.

Δημοσ.

Ενα αυτοκινητο Γερμανικης προελευσης και μαλιστα BMW σειρα 5 δεν εχει σχεδιασθει για να κανει 10000-15000χλμ το χρονο και αυτα μεσα στα στενα και στη κινηση. Εχει σχεδιασθει για ανοιχτους αυτοκινητοδρομους με μεγαλη μεση ταχυτητα.Ετσι ουτε προβλημα με το κιβωτιο θα συναντησεις ουτε με το κινητηρα η κα ηλεκτρικα ενω παραλληλα το εσωτερικο του θα ειναι αθικτο μιας και κατασκευαζεται με πιο ποιοτικα υλικα απο καποιο αλλο αυτοκινητο οπως Κορεα, Ιαπωνια , Γαλλια , Ιταλια κλπ κλπ.  Ως γνομωνα αυτο τα 180.000 χλμ δεν ειναι πολλα αν αυτο το αυτοκινητο ηταν σε τετοιο περιβαλον.

Τωρα ομως που το εχουμε σαν ψαρι εξω απο το νερο και στις Ελληνικες πολεις το ξεψυχουμε ναι ισως αυτα τα χλμ να απαιτουν μεγαλυτερα κοστη στις ετησιες συντηρησεις. Παραυτα ειναι ενα αυτοκινητο που παρα τα 4500 ευρω σε αποζημιωνει με την οδηγικη του εμπειρια αλλα και την ασφαλεια του. Οποιος εχει μυαλο στο κεφαλι του δεν θα το συγκρινει με καποιο Ανατολιτικο μικρο-μεσαιο αυτοκινητο η καποιο αντιστοιχο μικρο Ευρωπαικης προελευσης. 

Το αυτοκινητο το επιλεγεις για να καλυπτει τις ουσιαστικες σου αναγκες οπως εινα μετακινηση , ταχυτητα, ασφαλεια , κοστος συντηρησης - κατοχης και εμπορικοτητα μιας και εδω στο Ελαντα τα αυτοκινητα τα αναμασαμε για καμια 20αρια - 25αρια χρονια απο χερι σε χερι.

Σκεψου τα παραπανω και πιστευω καπου θα καταληξεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jmmys είπε

αλλά ακριβό στη συντήρηση του

Το μόνο ακριβό που βρίσκω είναι τα τέλη κυκλοφορίας και η βενζίνη που θα ρουφάει. Αλλά αν θέλεις BMW δίλιτρη τα ξέρεις από πριν αυτά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το κομμάτι να παει στην Εθνική με λίγες στροφές χωρίς να βαράει κόφτη για να πιάνει τα 120-130, όπως με το i10. Το κομμάτι να κάνει 400χλμ και να μη βγαινει απο το αυτοκίνητο λες και εχει φάει ξύλο 

Είμαι φτωχός αδερφέ.δεν έχω να διαθέσω χρήματα για premium 520 του 2004.με κάτι φτηνιαρικα κουβάδες την βγάζω.για εσάς τους πλούσιους είναι αυτά.

Δημοσ.

Εγω που θελω ενα glanza η ενα Integra type r  θελει κανεις να μου κανει ενα τετοιο δωρο? Και ας ταλαιπωρουμαι στην εθνικη οδο δεν πειραζει. :D :D :D :D :D :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...