Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Θέλω να πληρώσω έναν λογαριασμό ΔΕΗ μέσω ebanking της τράπεζας Αττικής. Κατά την διαδικασία αναγραφής των στοιχείων στο menu με τον κωδικό RF, διαπιστώνω οτι στο σύστημα δεν μπορώ να γράψω καθόλου γράμματα, το αρχικά "RF" δηλαδή, οπότε μένουν δύο ψηφία εκ των 25, δεν προχώρησα την συναλλαγή μην γίνει κάτι λάθος. Δοκίμασα και έναν δεύτερο τρόπο πληρωμής μέσω της κλασσικής επιλογής να επιλέξω τον φορέα που θέλω να πληρώσω, ΔΕΗ 90773 και από κάτω να γράψω πάλι τον κωδικό πληρωμής που λέει το χαρτί, αυτή την φορά το πρόβλημα είναι οτι δεν με αφήνει να γράψω πάνω από 12 ψηφία..... Μπορεί να μου πει κανείς τι κάνω λάθος..... στα υπολοιπα ebanking των τραπεζών τι ισχύει.
Weiss Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Αν έχεις κάρτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό της τράπεζάς σου, είναι πιο εύκολο να τoν πληρώσεις από το site της dei.gr. Δεν έχεις προμήθεια από e-banking? 2
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να πληρώνουμε τη ΔΕΗ μέσω e-banking, την πληρώνουμε με κάρτα: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να πληρώνουμε τη ΔΕΗ μέσω e-banking, την πληρώνουμε με κάρτα: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html Στην συγκεκριμένη σελίδα αφήνει να γράψεις μέχρι 12 ψηφία ενώ ο κωδικός πληρωμής είναι 25ψήφιος..... μήπως πρέπει να πληκτρολογήσω ένα τμήμα μόνο του κωδικού και όχι ολόκληρο;
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Στην συγκεκριμένη σελίδα αφήνει να γράψεις μέχρι 12 ψηφία ενώ ο κωδικός πληρωμής είναι 25ψήφιος..... μήπως πρέπει να πληκτρολογήσω ένα τμήμα μόνο του κωδικού και όχι ολόκληρο; Είσαι σίγουρος πως τα πληκτρολογείς στο πεδίο "Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής" και όχι ξέρω γω στο ποσό? Μόλις τώρα δοκίμασα και με άφησε να βάλω 25...
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να πληρώνουμε τη ΔΕΗ μέσω e-banking Γιατι αυτο?
Mr_Terror Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 γιατι κρατανε προμηθεια οι τραπεζες ενω στο σιτε της δεη δεν εχει προμηθεια. 1
Mr_Terror Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ισχυει και για την ευδαπ.Δεν εχει προμηθεια αν πληρωσεις μεσα απο το σιτε της ευδαπ.
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, stormrain είπε Γιατι αυτο? Εγώ προσωπικά λόγω ευκολίας, μέσα από το ΔΕΗ eBill με ένα click μου ανοίγει το παράθυρο με προσυμπληρωμένο τον κωδικό πληρωμής, και απλά συμπληρώνω ποσό. Και χωρίς καμία προμήθεια βεβαίως βεβαίως. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Είσαι σίγουρος πως τα πληκτρολογείς στο πεδίο "Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής" και όχι ξέρω γω στο ποσό? Μόλις τώρα δοκίμασα και με άφησε να βάλω 25... Σιγουρότατος. Ούτε γράμματα μπορώ να γράψω αλλά μόνο νούμερα, και από νούμερα μέχρι 12 ψηφία, το ίδιο πρόβλημα είχα όταν δοκίμασα και μέσω της ιστοσελίδας του ebanking. Δοκίμασα και από άλλον browser αλλά πάλι τα ίδια. Οπότε, το πρόβλημα δεν είναι στην σελίδα αλλά σε εμένα, τώρα δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, κάποια ρύθμιση. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Βασίλης_29
angmar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δοκίμασε να γράψεις τον κωδικό πληρωμής στο notepad και κάνε copy paste να δεις αν θα το πάρει. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Από το κινητό δεν είχα θέμα, πληρώθηκε τελικά. Πιάνει και αυτό που ανέφερε ο angmar με το copy/paste από άλλο αρχείο. Στον υπολογιστή δεν γράφει κανένας browser, έκανα και καθαρισμό cache ιστορικού κτλ αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αυτό με τα RF είναι πρόβλημα και για πληρωμες σε ΑΤΜ αλλα από ότι ακουσα απλα παραλείπουμε το RF.Δεν το εχω δοκιμασει .Παντα μεσω ebanking ή από τη σελιδα της ΔΕΗ.
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Πάντα από τη σελίδα της ΔΕΗ με κάρτα, γιατί να πληρώνεις τσάμπα προμήθεια στην τράπεζα ;
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Ηδη η πειραιως ανακοινωσε αυξηση στις προμηθειες πληρωμων.Απο 0,50 σε 0,60 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα