Προς το περιεχόμενο

[soundbar] Sony HT-RT3 159€ @mediamarkt


naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηχόμπαρα - 5.1 σύστημα. Γενικά τα reviews είναι θετικά με μοναδικό παράπονο ότι το fan του subwoofer ακούγεται περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Είναι γενικά προσφορά της Sony από ότι φαίνεται καθώς έγινε και price match στο skroutz.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-ht-rt3-1180282.html

https://www.skroutz.gr/s/8699958/Sony-HT-RT3.html?keyphrase=Sony+HT-RT3

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη την έχει κανένας να μας πει εντυπώσεις?

Θέλω να κάνω αναβάθμιση από ένα samsung ht-e4200 home theater του 2012 πιστεύεται αξίζει?

Πάντα μιλάμε για τον ήχο μόνο καθώς για αναπαραγωγή blu-ray υπάρχει ps4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ξαναγράψω αυτό που είχα γράψει παλιότερα.. δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ νόημα να πάρει κάποιος μια "ηχομπάρα" που τα πάντα (πίσω ηχεία, sub κτλ) συνδέονται με καλώδια (μάλιστα εδώ έχουμε το "φοβερό" να συνδέονται στο sub όλα). Χάνεται κάθε έννοια και κάθε πλεονέκτημα που πιθανόν έχει μια ηχομπάρα καθώς ο λόγος που αγοράζει μια ηχομπάρα κάποιος είναι για να γλυτώσει απο καλώδια και γιατί δεν έχει χώρο.

Τι διαφορά έχει απ το να πάρει κάποιος ένα ηχοσύστημα με διακριτά ηχεία ή έναν μεταχειρισμένο av ενισχυτή με 5.1 ηχεία που δίνουν με τον σορό σε παραπλήσιες τιμές και που έτσι θα έχει πολύ ανώτερο ήχο. Και μάλιστα όταν αυτή η ηχομπάρα εκτός απ όλα τα καλώδια, δεν έχει να προσφέρει τίποτα από πλευράς format ήχου σε σχέση με ένα ηχοσύστημα 10ετίας ίσα ίσα προσφέρει και λιγότερα (ούτε καν απλό DTS; σοβαρά τώρα;). Χίλιες φορές ακόμα και ένα home cinema set απ αυτά που βγάζουν κάτω από 200 συνεχώς και αν το πρόβλημα είναι που θα μπουν τα μπροστινά ηχεία (γιατί κάποιος θα πει "ναι αλλά τα μπροστινά ηχεία τα γλυτώνεις") ας μπουν μαζί δεξιά αριστερά της τηλεόρασης στο ίδιο έπιπλο και ακόμα και έτσι πάλι καλύτερος θα είναι ο ήχος απο την συγκεκριμένη ηχομπάρα και θα έχεις τουλάχιστον HD φορμάτ στον ήχο. Πραγματικά δεν βρίσκω κανένα νόημα στην ύπαρξη μιας τέτοιας ηχομπάρας, πόσο μάλλον στην αγορά της..

Υ.Γ Αυτά δεν τα λέω για να την μπω στον TS που πολύ καλά έκανε και έβαλε μια προσφορά, αλλά για να τα έχουν υπόψιν τους υποψήφιοι αγοραστές και να πράξουν αναλόγως των αναγκών τους!!! προς αποφυγήν παρεξήγησης

Επεξ/σία από Craven
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...