Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Προς το παρόν είμαι σε adsl γραμμή 24αρα και line attenuation έχω 11. Εάν βάλω vdsl γίνεται να δω πόσο μακριά θα απέχω από το καφαο; Κάθε απάντηση θα μου φαινόταν χρήσιμη, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από LegSanji
Δημοσ.

Δεν το λες σωστά! Δες πόσο μακρυά είσαι από την καμπίνα για να υπολογίσεις πόσο περίπου θα πιάνεις.

Πάρε τηλέφωνο τον πάροχό σου και ζήτα να μετρήσουν πόσα θα πιάνεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε...εννοώ από το καφαο που θα πιανω με vdsl.

Με adsl πιάνω από το ΑΚ σωστά; Και με vdsl από καφαο...τώρα από το ΑΚ μιας και έχω adsl έχω 11 attenuation.

Screenshot_2019-07-26-18-12-29-654_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα έχω καφαο ένα στενό παρακατω, πολύ κοντά δλδ...δε θα πιανω απ' αυτό; Επίσης εάν πιανω από Α/Κ σύμφωνα με τον συγχρονισμό που χω τώρα, θα έχω περίπου 31 mb's down σε vdsl 50αρι...πιστεύω πως δε με συμφερει, μιας και το κάνω για καλύτερο download speed

Επεξ/σία από LegSanji
Δημοσ.
2 minutes ago, LegSanji said:

Μα έχω καφαο ένα στενό παρακατω, πολύ κοντά δλδ...δε θα πιανω απ' αυτό;

Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Αυτό που είδες είναι καμπίνα νέου τύπου ή παλιό ΚΑΦΑΟ;

2 minutes ago, LegSanji said:

Επίσης εάν πιανω από Α/Κ σύμφωνα με τον συγχρονισμό που χω τώρα περίπου 15mb's down 1 up, αν βάλω 50αρι θα πιανω 31mb's, δε λεει

Όχι, δεν πάει έτσι. Μπορεί να πιάνεις και 50 άνετα αν έχεις καλή εσωτερική καλωδίωση. Το VDSL είναι πιο ευαίσθητο σε αυτό το θέμα. Επίσης, τώρα έχεις και Fastpath, που σου ρίχνει λίγο τον συγχρονισμό αλλά έχεις λιγότερο latency. Αυτό εσύ το ζήτησες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Αυτό που είδες είναι καμπίνα νέου τύπου ή παλιό ΚΑΦΑΟ;

Όχι, δεν πάει έτσι. Μπορεί να πιάνεις και 50 άνετα αν έχεις καλή εσωτερική καλωδίωση. Το VDSL είναι πιο ευαίσθητο σε αυτό το θέμα. Επίσης, τώρα έχεις και Fastpath, που σου ρίχνει λίγο τον συγχρονισμό αλλά έχεις λιγότερο latency. Αυτό εσύ το ζήτησες;

Μάλιστα ναι, μιας και παίζω online games βρήκα σαν λύση το fast. 

Το καφαο είναι αρκετά χρόνια στην περιοχή μου απ' όσο έχω προσεξει

Το Μαξ που μπορώ να φτάσω με αυτή την απόσταση περίπου ποιο είναι γιατί με 15 mb's down σε λιγότερο από 1km απόσταση το βρίσκω κάπως λίγο...μπορεί να μαι και λαθος

Επεξ/σία από LegSanji

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...