Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας!

Ειμαι συνδρομητης NOVA με ADSL και στην περιοχη του Νεου Κοσμου που μενουμε ,συμφωνα με τα sites διαθεσιμοτητας των ετσιρειων,ακομα δεν ειναι διαθεσιμο το VDSL.

Ενω τους εχουμε παρει αρκετα τηλεφωνα για να κανουν κατι με το VDSL ,σημερα μετα απο τηλεφωνο απο εμας εγινε το απροσδοκητο.

Ο υπαλληλος μας ενημερωσε πως ειναι πια διαθεσιμο το VDSL στην περιοχη μας,και φυσικα καναμε τηλεφωνικα αιτηση με συν 5,25€/μηνα.

Θα παρει 2 βδομαδες,θα ειναι εως 50mbps μπλα μπλα,και πως με 20 ευρω ενεργοποιειτε και με αλλα 20€ θα μας φερουν νεο modem.

Τι παιχτηκε εδω;Πως γινετε ετσι ξαφνικα να μας δινουν VDSL;Παιζει να επεσα σε βλακεντιο υπαλληλο;

Επισης εχω ενα μοντεμ TP Link VR400 που κανει και για VDSL κι ο υπαλληλος επεμενε πως δεν θα κανει,δεν δουλευει με το δικο τους VDSL.

Τι κουλα ειναι αυτα;

Για βοηθειστε ρε παιδες τι ακριβως εχει παιχτει;

Επεξ/σία από Fronimitis
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει η περιοχή σου να έχει καμπίνες Vodafone ή Wind που μέχρι πρότινος δεν παρείχε VDSL η Forthnet. 

Για το modem/router δεν γνωρίζω τι παίζει με Forthnet αλλά από την στιγμή που δεν θα έχεις VoIP μου φαίνεται περίεργο να μην δουλεύει το δικό σου, ακόμα και για 100Mbps πακέτο.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Ναι κι εμενα μου φαινεται περιεργο.

Κι επεμενε κιολας.Νταξει στην χειροτερη πουλαω το TP-Link,ομως επειδη εχω και devolo σπιτι κι εχω μοιρασει το ιντερνετ φοβαμαι καμια ασυμβατοτητα.

Τελος παντων αν το εχει δοκιμασει κανει το TP link απανταει για να ειμαι σιγουρος.

• Moderators
Δημοσ.

Για πιο λόγο σε ενεργοποιούν μάλλον μπήκε σε λειτουργία κάποια καμπίνα εκεί γύρω, αν όχι απλά ήθελε να σε κλειδώσει με συμβόλαιο αλλά 2 χρόνια

Για το μόντεμ τώρα κατά 99%θα σου βάλουν και voip οπότε με το δικό σου μόντεμ δεν θα έχεις τηλέφωνο, και το πρόβλημα με τους εναλλακτικόυς παροχους είναι ότι δεν δίνουν κωδικούς για voip οπότε υποχρεωτικά πρέπει να έχεις και το μόντεμ τους

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Fronimitis said:

επειδη εχω και devolo σπιτι κι εχω μοιρασει το ιντερνετ φοβαμαι καμια ασυμβατοτητα.

Καμμία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω,αν βαλω VDSL θα εχω μετα voip γραμμη τηλεφωνου;

Οπως εκανε η Cyta;

Ολοι οσοι εχουν VDSL εχουν και voip;

Ω ρε γαμωτο με χαλαει αυτο...Δεν ειχα και την πιο ευχαριστη εμπειρια με voip και Cyta...

• Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Η Nova δεν δίνει VoIP προς το παρόν.

Σε νεα γραμμη που καναμε πριν κανα μηνα voip Πηραμε

Δημοσ.
26 minutes ago, Inuyasha said:

Σε νεα γραμμη που καναμε πριν κανα μηνα voip Πηραμε

Χμμ, ενδιαφέρον... VDSL, ε; Μήπως ξέρεις αν η καμπίνα σου είναι Wind ή Vodafone;

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Χμμ, ενδιαφέρον... VDSL, ε; Μήπως ξέρεις αν η καμπίνα σου είναι Wind ή Vodafone;

Δεν εχω ιδεα πιανου ειναι η καμπινα , ναι vdsl (50)

9 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Εγώ πάντως με καμπίνα οτε με σύνδεση vodafone δεν έχω voip 

Κάτσε λίγο πώς θα πάρει voip αφού χρεώνουν το router?

Πλεον σχεδον ολοι χρεωνουν τα router , απλα ερχετε με δικο τους Firmware που εχει περασμενους τους κωδικους

Δημοσ.

Αρα λογω voip μου πασαρουν το δικο τους ρουτερ και λενε πως δεν κανει το δικο μου.

Τελος παντων περιμενα πως και πως για το vdsl να βρω την υγεια μου.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι βαριεμαι να τους μπινελικιαζω παλι.

Δημοσ.

H Nova θα δίνει πλέον VDSL μέσω χοντρικής έως 100άρι πακέτο (όπου υπάρχει διαθεσιμότητα) και ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες.

Από καμπίνα ΟΤΕ θα δίνει είτε VoIP είτε PSTN τηλεφωνία, ενώ από καμπίνα Vodafone και Wind αποκλειστικά VoIP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...