Προς το περιεχόμενο

Tokyo Animation


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πρέπει να γράψουμε ένα φόρο τιμής στο studio που έχει δώσει τόσα πολλά στο χώρο του anime και που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ σε όλο τον κόσμο.

Δυστυχώς ένας παλαβός αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής σε 30 γραφίστες, σημαντικούς καλλιτέχνες στον χώρο του anime, manga που έχουν χαρίσει φοβερές στιγμές και εμπειρίες σε όλους όσους έχουμε αγαπήσει την δουλειά της kyoani.

Η είδηση και μόνο του γεγονότος έχει δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο αλλά και έχει στεναχωρήσει αφάνταστα τους απανταχού φίλους των anime και της δουλειάς του studio με έδρα την αρχαία πρωτεύουσα της Ιαπωνίας του Kyoto Animation. 

Αυτό που ξεχώριζε τα anime της kyoani ήταν το ποσό σημασία έδιναν στην λεπτομέρεια και στην απόδοση τους περιβάλλοντος χώρου αλλά κυρίως το πόσο ζωντανοί κυρίως συναισθηματικά ήταν οι χαρακτήρες τους. 

Αγαπημένες σειρές όλες όσες έχουν δημιουργήσει και όσοι δεν έχουν δει κάποια θα πρέπει να το κάνουν asap, θα είναι απλά ένα μεγάλο συναισθηματικό ταξίδι στον κόσμο του kyoto animation όπως και μια από τις τελευταίες τους δουλειάς το Violet Evergarden που προβάλετε και στο netflix

Τεράστιο το κύμα συμπαράστασης προς το studio και την τραγωδία που τους βρήκε με την σελίδα του gofundme να έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2,3 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι και τώρα που γράφω  αυτές τις γραμμές συνέχεια κόσμος ανά λεπτό κάνει donate ως ένδειξη νομίζω ευγνωμοσύνης για όσα πρόσφερε αυτό το studio. 

https://www.gofundme.com/f/help-kyoani-heal

Για την ιστορία το studio θεωρείτε ένα από τα ποιο εργασιακά φιλικά στον χώρο του anime, είναι ένα από τα ελάχιστα που έμεινε στο kyoto και δεν ακολούθησε την μόδα να μετακομίσει το Tokyo και οι περισσότεροι δημιουργοί του είναι νέα παιδιά που δεν ξεπερνάνε τα 25 χρόνια και με πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσα τους, από τις ποιο ταλαντούχες της χώρας. 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • Δημιουργία νέου...