Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS απορίες


georkouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά συσκευής GPS.

Αρχικά είμαι ανάμεσα σε Garmin και Tom Tom. Μάλλον κλείνω προς Garmin. Έως 200 ευρώ. Αν αξίζει κάτι παραπάνω να το σκεφτώ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι γίνεται με τους χάρτες.

Βλέπω μερικές συσκευές λένε "με Autodrive Hellas". Αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει μέσα μόνο τους χάρτες για Ελλάδα; Δεν έχει άλλους; Μπορείς να βάλεις χάρτες Ευρώπης; Ή έχει και Ευρώπης και της AutoDrive Hellas?

Στα μοντέλα που λένε Europe οι χάρτες της Ελλάδος πόσο ενημερωμένοι είναι; Σε αυτά τα μοντέλα μπορούν να μπουν οι χάρτες της AutoDrive Hellas?

Μεταξύ των 2 εταιρειών ποια είναι καλύτερη;

Στα tom tom ειδα στο site να λεει οτι το lifetime ειναι μεχρι την διαρκεια ζωής της συσκευής ή μεχρι να σταματήσει η υποστήριξη. Δλδ για πόσα χρόνια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο είναι το Google, πάρε ένα tablet βάλε και το Google ή το here wego και τέλος, Πού να μπλέκεις τώρα με μάρκες, αναβαθμίσεις και ιστορίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
2 hours ago, georkouk said:

Θα προτιμούσα νομίζω συσκευή gps και όχι καποιο κινητο ή tablet

Το μοναδικό πλεονέκτημα που βρίσκω στις συσκευές GPS είναι η μεγαλύτερη ανθεκτικότητα που έχουν στις υψηλές θερμοκρασίες όταν τα χτυπάει ο ήλιος. Κατά τα άλλα σε ένα tablet/smartphone σαφώς και έχεις πιο ενημερωμένους χάρτες, διαδραστικές πληροφορίες και πιο όμορφο UI. Εγώ τώρα που το παλιό GPS μετά από 7 χρόνια σταμάτησε τις ενημερώσεις και πάλιωσε, πήρα μια βάση για το 8" samsung S2 T719 LTE και χρησιμοποιώ αυτό. 

Πριν βάλω το tablet είχα βάλει στο μάτι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/17357811/Garmin-DriveSmart-65-MT-S-EU-Live-Traffic.html 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω ένα του αυτοκινήτου για να το ενημερώσεις θέλει χρήμα η αντιπροσωπεία και σε όποια περιοχή παω με αυτο παω να στρίψω και οι περισσότεροι δρόμοι είχουν μονοδρομηθει :) :)

Οπότε βάζω το here wego που δεν θέλει και καθόλου data και ετοιμος.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

  Καλησπέρα. Μέχρι πρόσφατα είχα δύο συσκευές GPS στο αυτοκίνητο  ,Mls και Navigon.Έβαλα όμως ένα tablet Lenovo 7'' με free προγράμματα πλοήγησης και σώθηκα από αναβαθμίσεις και άλλα παλαβά που συνέβησαν.Το συνιστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...