JTRGamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το Top 3 σας απο τα καλύτερα 3rd Person Shooter Όλων των εποχών ? Προσωπικά 1.Indiana Jones and The Emperor s Tomb 2.Mass Effect 3.L.A. Noire Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από JTRGamer 1
glight Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν μεγάλος οπαδός των 3rd person shooter έχω λατρέψει τα εξής The Division Ghost Recon Gears Of War Vanquish Mad Max Warframe GTA Spec Ops: The Line Max Payne Lost Planet Binary Domain Sniper Elite Warhamer 40.000 Dead Space Mass Effect Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από glight 4
ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αχαχχαχαχαχα μέχρι το βράδυ θα έχουμε καλύψει όλα τα genres.😂 Άντε να βάλω και εγώ τα δικά μου Max Payne 1/2 Resident Evil 4 Dead Space 1/2 Honorable mention: Gears Of War, Mafia, WH40K Space Marine Τα mass effect είναι rpg hybrid, αν και το ίδιο μπορείς να πεις και για τα RE4/DS ότι είναι survival horror και όχι καθαρά σουτεράκια. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από ilos 5
steveevo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Ωραιος και σκεφτομουνα και εγω να βαλω τετοια λιστα αφου ειδα την αλλη με τα fps. 3 δεν μπορω να βαλω με τιποτα ειδικα σε αυτο genre πουναι και το αγαπημενο μου. 1)Last of Us Το τελειοτερο παιχνιδι που εχει βγει, δεν θα πω τιποτα αλλο. 2)Splinter cell blacklist Καταπληκτικο gameplay που πηρε τα καλυτερα στοιχεια απο conviction και chaos theory και εβγαλε το καλυτερο παιχνιδι της σειρας. Φοβερο σεναριο με σαφεις επιρροες απο james bond και mission impossible. Και αυτος που εκανε τον villain στο παιχνιδι ειναι με διαφορα ο καλυτερος της σειρας. 3)God of war 4 Ενω δεν ημουνα ποτε μεγαλος φαν της σειρας, το τεταρτο μερος με το ανανεωμενο combat την σοβαρη ιστορια και την καταπληκτικη σκηνοθεσια εγινε ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια. 4)Resident evil 4 Ισως και το παιχνιδι που εχω παιξει τις περισσοτερες φορες, πανω απο 10 playthrough. Οπως ελεγε και ο Πριτσκας απο τους unboxholics εχει ξεκαθαρα την καλυτερη εισαγωγη παιχνιδιου και ισως την πιο consistent ροη παιχνιδιου. 5)Uncharted 4 Αλλο ενα πολυ καλο παιχνιδι απο την naughty dog με χαλασε λιγακι στο pacing και δεν μου αρεσε το τελος διαφορετικα θα ητανε πιο πανω. 6)Dead space Το πρωτο μονο. Η ατμοσφαιρα που εχτιζε αυτο το παιχνιδι και η αισθηση μοναξιας δεν καταφεραν να την αναπαραγουν τα sequel. 7)max payne 3 Εχουμε να κανουμε με εναν διαλυμενο ανθρωπο βουτηγμενο στο αλκοολ και τα ναρκωτικα δεν εχει ξαναβγει παιχνιδι που να απεικονιζει με τετοιο τροπο εναν χαρακτηρα. 8)Evil Within 2 Το πιο υποτιμημενο παιχνιδι της γενιας, στροφη στον ψυχολογικο τρομο σε αντιθεση με το πρωτο που εδινε εμφαση στην ωμη βια, πιο κατανοητη και καλη ιστορια και εναν Sebastian πιο likable απο ποτε. 9)Spec ops the line Απο τις καλυτερες και πιο σκληρες ιστοριες που εχουνε γραφτει σε παιχνιδι. 10)Shadow of the colossus Οταν τα παιχνιδια γινονται τεχνη. 6 1
ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Το god of war 4 και το SOTC είναι παιχνίδαροι μεν, αλλά δεν είναι shooters ρε παλικάρια.😁 1
steveevo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 27 minutes ago, ilos said: Το god of war 4 και το SOTC είναι παιχνίδαροι μεν, αλλά δεν είναι shooters ρε παλικάρια.😁 Σωστος αλλα αφου εβαλε ο φιλος το emperors tomb πουναι brawler, ειπα να βαλω γενικα απο third person σαν κατηγορια.
JTRGamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, steveevo είπε Σωστος αλλα αφου εβαλε ο φιλος το emperors tomb πουναι brawler, ειπα να βαλω γενικα απο third person σαν κατηγορια. Στο Emperors Tomb πυροβολάς ανα διαστήματα. Οπότε μπορεί να θεωρηθει 3rd person shooter ,αντίθετα στο God Of War 4 δεν πυροβολας νομίζω
steveevo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, JTRGamer said: Στο Emperors Tomb πυροβολάς ανα διαστήματα. Οπότε μπορεί να θεωρηθει 3rd person shooter ,αντίθετα στο God Of War 4 δεν πυροβολας νομίζω Εχεις δικιο δεν το θυμομουνα εχω χρονια να το παιξω.
tonkpils Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Το top 3 σας ζήτησε το παιδί, όχι να γράψετε το backlog σας από TPS
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Vanquish το καλύτερο. Δεν βάζω μέσα hybrids, καθαρά action third person shooters. 2
outlaw star Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Vanquish το καλύτερο. Δεν βάζω μέσα hybrids, καθαρά action third person shooters. ω, δε το ήξερα ωραίο φαίνεται, για να το περάσω μια γύρα...
ilos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Vanquish το καλύτερο. Δεν βάζω μέσα hybrids, καθαρά action third person shooters. 2 ώρες πριν, outlaw star είπε ω, δε το ήξερα ωραίο φαίνεται, για να το περάσω μια γύρα... Το κακό με το συγκεκριμένο παιχνιδάκι ήταν ότι ήταν console exclusive για πάρα πολλά χρόνια. Βάλε και ότι η έκδοση για ps3 είχε τα θεματάκια της με το framerate σε σχέση με αυτή του xbox και πολύς κόσμος το προσπέρασε. Μέτα από 10 χρόνια η sega το πόρταρε στα pc μαζί με το bayonetta (ακόμα μεγαλύτερη παιχνιδάρα) και τώρα τρέχει ακόμα και σε τοστιέρες.😎 Είχε ένα game breaking bug που αν έπαιζες με πολλά fps δυσκόλευαν οι οχτροί, άλλα νομίζω το έχουν κάνει fix πλέον. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Το κακό με το συγκεκριμένο παιχνιδάκι ήταν ότι ήταν console exclusive για πάρα πολλά χρόνια. Βάλε και ότι η έκδοση για ps3 είχε τα θεματάκια της με το framerate σε σχέση με αυτή του xbox και πολύς κόσμος το προσπέρασε. Μέτα από 10 χρόνια η sega το πόρταρε στα pc μαζί με το bayonetta (ακόμα μεγαλύτερη παιχνιδάρα) και τώρα τρέχει ακόμα και σε τοστιέρες.😎 Είχε ένα game breaking bug που αν έπαιζες με πολλά fps δυσκόλευαν οι οχτροί, άλλα νομίζω το έχουν κάνει fix πλέον. Ναι δεν υπάρχει το bug πλέον. Το παιχνίδι είναι σκέτο ποίημα και over the top.
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Gears of War - Max Payne - Space Marine. Μετά το χάος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα