Προς το περιεχόμενο

LG 43UH603V πρόβλημα τα δείχνει μπλε


NeOSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τηλεόραση ξεκίνησε να τα δείχνει όλα με πιο έντονο το μπλε χρώμα, ή να το θέσω αλλιώς, σαν να λείπει το πράσινο και το κόκκινο. Δεν συμβαίνει από κάποια συγκεκριμένη πηγή (πχ από κεραία, hdmi ή ταινία από usb) αλλά αμέσως με το που τίθεται σε λειτουργία φαίνεται ότι το μπλε είναι πιο έντονο. Είναι εκτός εγγύησης (για ένα εξάμηνο  ρε γμτ) και δεν έχω καλέσει αντιπροσωπεία ακόμα για να περιγράψω το πρόβλημα και να ακολουθήσω τη διαδικασία του service.

τις τελευταίες μέρες έγιναν αρκετές πτώσεις τάσεις αλλά και διακοπές. Ίσως σχετίζεται με το γεγονός ότι η τηλεόραση εμφάνισε το πρόβλημα γι' αυτό και το αναφέρω.
Ιδέες; Υπάρχει περίπτωση ο τεχνικός τηλεοράσεων της γειτονιάς να το αναλαμβάνει ή είναι δυσεύρετα και ακριβά τα ανταλλακτικά και μάλλον πάμε για καινούρια τηλεόραση; κρίμα είναι, είναι προ 2μιση ετών η αγορά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, GMagicPlus είπε

Πρόβλημα στις  μπάρες led. Χρειάζονται αντικατάσταση.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις περίπου κόστος (ανταλλακτικού και εργασίας) ; για να ξέρω τι με περιμένει, μην πληρώσω μια περιουσία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Με 150 ευρω δεν νομιζω να την φτιαξει κανενας γιατι απο τι ειδα εχουν τουλαχιστιστον 120-130 ευρω οι μπαρες,αρα ποιος μαστορας θα αναλαβει ολο αυτο για ενα 20ρικο.Συμπερασμα για μενα να περιμενεις γυρω στα 180ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...