Rapido Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέσα στις ρυθμίσεις-> Google -> επαναφορά επαφών εμφανίζει backup επαφών απο παλίες μου συσκευές. Υπάρχει μόνο επιλογή για επαναφορά επαφών ξέρει κανείς πως γίνεται να τις διαγράψω;
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 https://support.google.com/contacts/answer/7280886?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=el
Rapido Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Οι επαφές Google είναι κενές δεν υπάρχει κάποιο αρχείο. Εκτός απ το σημείο μενού > ρυθμίσεις > Google > επαναφορά επαφών δεν υπάρχουν πουθενά αλλού ούτε σε αντίγραφα ασφαλείας ούτε πουθενά 😕
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν μπαίνεις από υπολογιστή? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από saruman123
Rapido Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Επίσης όλα άδεια.. απλά έχει μείνει ένα back up από παλιά συσκευή και τη τωρινή και δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής Εκτός απ αυτό το σημείο δε φαίνεται πουθενά αλλού
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τις παλιές συσκευές τις έχεις διαγράψει από το λογαριασμό σου ώστε να μην φαίνονται ότι τις έχεις ακόμα? Μπες στο Google λογαριασμό και πήγαινε στην ασφάλεια να δεις πόσες συσκευές εμφανίζει. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από saruman123
Rapido Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τις έχω σβήσει αυτή συγκεκριμένα την έσβησα πρόσφατα και ακόμη την εμφανίζει σαν πρόσφατη Αλλά έχει γίνει κατάργηση. Λες να σβηστούν σε λίγο καιρό από μόνα τους;
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω. Πάντως και στις δύο συσκευές έγινε επαναφορά στις 4 Αυγούστου από ότι βλέπω. Και γίνεται συγχρονισμός αυτόματα και στις δύο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα