Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεί απλά να δείχνει ότι θα έπρεπε να είναι πιο προνοητικός έχοντας και εναλλακτικό σχέδιο μετακίνησης.

Αμ δεν ήταν αυτό το αρχικό σχέδιο...αλλά η τελευταία μου ελπίδα. Αρχικά ήμουν Μαγούλα στο Θριάσιο. Βλέπω δείχνει στον πίνακα σε 8' για Ελευσίνα...πάω στο περίπτερο να πάρω μια μπίρα, και μόλις γυρνάω το βλέπω να φεύγει. Έξαλλος εγώ, γιατί ήδη είχα χάσει το 879 που κατέβαινε Ελευσίνα, λόγω κακού timing με τον Προαστιακό. Τι να κάνω...θα πάρω λέω το 879 που ανεβαίνει προς Αχαρνές να κατέβω Λιόσια και να πάω στο κέντρο από κει. 20' καθυστέρηση για να ξεκινήσει (το είδα καθώς πήγαινα προς Ελευσίνα) ...υπέθεσα ότι δεν θα το εκτελέσει, οπότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή λέω, τσάμπα περιμένω εδώ ...κατεβαίνω Ελευσίνα με τα πόδια (και είδα και το 879 στη διαδρομή) για να πάρω το 876 για να ξεφύγω και να βγω κέντρο από το μετρό Αγίας Μαρίνας...φυσικά δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο. Εκείνη τη στιγμή ήθελα απλά να....εκτελέσω όποιον δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο. 

Κατά τα άλλα ήταν μια διδακτική εμπειρία...αλλά φτιάξτε και κανένα μπιτσόμπαρο στην Ελευσίνα ρε παιδιά.....κοντεύει το Eleusis 2021. 

Επεξ/σία από IceMC
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, IceMC είπε

Αμ δεν ήταν αυτό το αρχικό σχέδιο...αλλά η τελευταία μου ελπίδα. Αρχικά ήμουν Μαγούλα στο Θριάσιο. Βλέπω δείχνει στον πίνακα σε 8' για Ελευσίνα...πάω στο περίπτερο να πάρω μια μπίρα, και μόλις γυρνάω το βλέπω να φεύγει. Έξαλλος εγώ, γιατί ήδη είχα χάσει το 879 που κατέβαινε Ελευσίνα, λόγω κακού timing με τον Προαστιακό. Τι να κάνω...θα πάρω λέω το 879 που ανεβαίνει προς Αχαρνές να κατέβω Λιόσια και να πάω στο κέντρο από κει. 20' καθυστέρηση για να ξεκινήσει (το είδα καθώς πήγαινα προς Ελευσίνα) ...υπέθεσα ότι δεν θα το εκτελέσει, οπότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή λέω, τσάμπα περιμένω εδώ ...κατεβαίνω Ελευσίνα με τα πόδια (και είδα και το 879 στη διαδρομή) για να πάρω το 876 για να ξεφύγω και να βγω κέντρο από το μετρό Αγίας Μαρίνας...φυσικά δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο. Εκείνη τη στιγμή ήθελα απλά να....εκτελέσω όποιον δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο. 

Κατά τα άλλα ήταν μια διδακτική εμπειρία...αλλά φτιάξτε και κανένα μπιτσόμπαρο στην Ελευσίνα ρε παιδιά.....κοντεύει το Eleusis 2021. 

Πες από την αρχή ότι πλακωθηκες στις μπύρες και μετά σου φταίνε άλλοι. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όποιο σου προτείνει να κυνηγήσεις τον ΟΑΣΑ δικαστικά κάνοντας καταρχήν γραπτή καταγγελία, ένα έχω να σου πω: σκέψου να πάρεις επιστολή που να γράφει "το δρομολόγιο εκτελέστηκε κανονικά". Σε μια άλλη χώρα, αν έκανες καταγγελία για μη εκτέλεση δρομολογίου, ο οργανισμός θα το έβλεπε σαν αφορμή να βελτιωθεί και να διώξει ένα κακό υπάλληλο που δυσφημεί την εταιρεία. Σε αυτή τη χώρα, πρώτο μέλημα των ΔΥ είναι να καλύψουν ο ένας τον άλλο ενώ η μονιμότητά τους είναι σχεδόν παντού δεδομένη. 

Επίσης κάτι άλλο: ξόδεψες 10Ε στην Ελευσίνα και 5-6 μπίρες από το περίπτερο, συνολικά δηλαδή 20Ε και ξενύχτησες σε μια αφιλόξενη πόλη. ΟΚ βγήκες κιόλας αλλά αν έδινες σε ένα ταξί 30Ε? Αν έλεγες σε ένα ταξιτζή "έλα 20Ε και πάρε με μαύρα".. Αλλά επιλογές είναι αυτά.

Επεξ/σία από mourouzis2005
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτούς τους τίτλους διαβάζω σε post εδώ μέσα και λέω κάποιοι ζουν σε άλλη χώρα... 

Φίλε μου μην ασχοληθείς, και δεν στο λέω με την έννοια του ωχαδερφισμού αλλά με την έννοια ότι θα τρέξεις, θα τσαντιστείς, ίσως να πληρώσεις και κάτι και στο τέλος θα κάνεις μια τρύπα στο νερό...

Εγώ πριν χρόνια που ζήτησα εξηγήσεις γιατί κόπηκε ένα δρομολόγιο και μεταφέρθηκε για να εξυπηρετεί γνωστό mall η απάντηση ήταν μέσα στις άκρες: ¨Γιατί έτσι γουστάρουμε". Τσαντίστηκα και άκρη δεν έβγαλα...

Τα μέσα στην Ελλάδα είναι για γέλια... τα χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια συνεχόμενα (πληρώνοντας κιόλας) και τα λεφτά που έχω ξοδέψει δεν έχω δει να πιάνουν τόπο ούτε στο ελάχιστο. Και δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια αντί να βελτιώνονται οδηγούνται ακόμα σε μεγαλύτερη διάλυση... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, IceMC είπε

Τώρα για ξενοδοχεία, ταξιά και τέτοια ούτε καν. Συνολικό κόστος ήταν 10 € περίπου η "διαμονή" μου στην Ελευσίνα στα μπαράκια που πήγα. Τις μπίρες από το περίπτερο δεν της μετράω.

να ρωτησω κάτι χωρις να το παίζω πλούσιος απλα δεν καταλαβαίνω την λογική. 50€ λέμε για ταξί, άλλοι λένε για 60€ θα βρείς δωμάτιο. Εσυ χάλασες 10€  και έμεινες άυπνος σχεδον σε μια άγωνστη περιοχή όχι και τόσο φιλόξενη το βράδυ. Γιατι; πραγματικά κανουν τόση διαφορά τα 40-50€ που θα έδινες παραπάνω είτε για να πάρεις ταξί ή να πας σε ενά δωμάτικο να κοιμηθείς σαν άνθρωπος και την ασφάλεια σου μέσα. Είναι τόσο τραγικη η οικονομικη κατάσταση που βάζουμε τα οικονομικά πάνω απο την προσωπική μας ασφάλεια ας πούμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεί απλά να δείχνει ότι θα έπρεπε να είναι πιο προνοητικός έχοντας και εναλλακτικό σχέδιο μετακίνησης.

κάνα scouter lime ας πούμε???? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε

Σε όποιο σου προτείνει να κυνηγήσεις τον ΟΑΣΑ δικαστικά κάνοντας καταρχήν γραπτή καταγγελία, ένα έχω να σου πω: σκέψου να πάρεις επιστολή που να γράφει "το δρομολόγιο εκτελέστηκε κανονικά". Σε μια άλλη χώρα, αν έκανες καταγγελία για μη εκτέλεση δρομολογίου, ο οργανισμός θα το έβλεπε σαν αφορμή να βελτιωθεί και να διώξει ένα κακό υπάλληλο που δυσφημεί την εταιρεία. Σε αυτή τη χώρα, πρώτο μέλημα των ΔΥ είναι να καλύψουν ο ένας τον άλλο ενώ η μονιμότητά τους είναι σχεδόν παντού δεδομένη. 

Επίσης κάτι άλλο: ξόδεψες 10Ε στην Ελευσίνα και 5-6 μπίρες από το περίπτερο, συνολικά δηλαδή 20Ε και ξενύχτησες σε μια αφιλόξενη πόλη. ΟΚ βγήκες κιόλας αλλά αν έδινες σε ένα ταξί 30Ε? Αν έλεγες σε ένα ταξιτζή "έλα 20Ε και πάρε με μαύρα".. Αλλά επιλογές είναι αυτά.

Να σε ενημερώσω πάντως ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ δεν είναι δημοσιοι υπάλληλοι και κατ επέκταση δεν έχουν καμία μονιμότητα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, garfield39gr είπε

Πες μου και ποσό έχει γιατί Ελλάδα δίνεται 30€ το μήνα και αν γιατί 80% πάτε τσάμπα και εδώ Λονδίνο σκάω £250 το μήνα και κάθε μήνα και μέσα τα λεωφορεία μετά 6 είναι χωματερές μην λέμε λοιπόν ότι θελουμε  

Εγώ είχα δώσει 45 για ζώνη 1-3 με τα πάντα μέσα, όμως πραγματικά έφευγα από το σπίτι και σε όση ώρα έλεγε το maps, ήμουν εκεί που ήθελα. Δεν είχε αυτό της Αθήνας που σε έκλασε το λεωφορείο και έμεινες μισή ώρα να περιμένεις. Κανά δυο φορές είχα δει λεωφορείο να είναι βρώμικο σε γυρισμό 2-3 το πρωί και αυτό μόνο πάνω μπροστά μπροστά. Προτιμώ να τα σκάω και να έχω τέτοια υπηρεσία παρά να μην μπορώ να κινηθώ.

Δημοσ.

Λέτε για τις μπύρες αλλά δεν λέτε ότι αυτές τον έσωσαν απο βέβαιη αφυδάτωση...!  Ηρωας περίπτερμαν! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απαραίτητο combo 

#ελευςιναραγιαπαντα  #ηελευςιναπουαγαπηςαμε

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.

Ρε Τρέχτε τους, διαμαρτυρηθείτε εκεί που είπαν πιο πάνω κάποια παιδιά και κυνηγήστε τους μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί αν κάνουν τέτοιες μαλακίες πληρώνουμε εισιτήρια και φόρους για τις δημόσιες συγκοινωνίες και στο τέλος να μην έχουμε ? Είναι πολύ σημαντικό το τελευταίο δρομολόγιο και βασίζεται πολύς κόσμος σε αυτό και κανονίζει ανάλογα το πρόγραμμα του,φανταστείτε να είναι κάποιος άλλος με προβλήματα υγείας η ηλικιωμένος στήν θέση του ΤS αυτός τι θα έκανε ? Αλλο πράγμα η καθυστέρηση,το κακό service,οι τρόποι κάποιων κλπ στίς συγκοινωνίες και άλλο να μην γίνεται καθόλου δρομολόγιο και μάλιστα το τελευταίο χωρίς εμφανή λόγο και αιτία... :angry:

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...