Προς το περιεχόμενο

Αποστολή απο UPS, παραλαβή?


Cyanide84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες. Ρωτάω εδώ μήπως και κάποιος απο εσάς έχει εμπειρία απο αυτά. Παρήγγειλα 2 tshirt απο Αμερική για Αθήνα αξίας 40 ευρώ. Η παραγγελία έγινε στις 10 Ιουλίου. Το δέμα εστάλθη με την UPS Mail Innovations® Priority. Aυτοί οι τύποι μου δώσαν ένα tracking number το οποίο καλύπτει το δέμα μέχρι τη στιγμή που φεύγει απο Αμερική για Ελλάδα. Τα τελευταία στοιχεία του tracking μου έδειξαν τα εξής: 

07/19/20198:00 P.M.  Fontana, CA, United States Package transferred to post office

 

Ουσιαστικά απο τις 19/7 δε ξέρω που είναι το δέμα που έφυγε απο Αμερική, πότε θα το παραλάβω. Μήπως έχει κολλήσει τελωνείο? Μη γνωρίζοντας με ποια εταιρεία θα μου έρθει επικοινώνησα με τη UPS Greece οι οποίοι το μόνο που έκαναν είναι να μου δώσουν το email της UPS απο κει να ρωτήσω(δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση). Στη τελική δε ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ για να δω που είναι το δέμα. Είχε κανείς σας πάρε δώσε για να μου πει καμιά πληροφορία? 

Επεξ/σία από Cyanide84
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα εντάξει δεν υπάρχει λόγος για ειρωνεία. Σκέφτηκα μήπως κάποιος έχει ξαναπαραγγείλει απο κει και έχει ανάλογη εμπειρία το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει συμβεί. Τις ειρωνείες κράτα τες για πάρτη σου φιλαράκι. Άντε με τον κάθε έξυπνο πίσω απο μια οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40€ με ups το τελωνείο είναι σίγουρο εκτός αν έχει προπληρωθεί από τον αποστολέα

Η ups έχει δικά της αεροπλάνα μεταφορών και ένα standard πακέτο διαρκεί το περισσότερο 5 ημέρες, αναλόγως πόσες παρακάμψεις θα χρειαστεί

Σε κάθε παράκαμψη το πακέτο σκαναρεται για να υπάρχει το στίγμα του

Προφανώς το πακέτο σου είναι ακόμη Αμερική

Το τρακινγκ σου θέλω να πιστεύω ότι αρχίζει από 1Ζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...