Mano747 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καταφερα και εφαγα ( δικαια) μια κληση απο το λιμενικο αξιας 20 ευρω. Το χαρτι πανω λεει ενα αριθμο λογαριασμου αλφα bank. Βαζω τα λεφτα με το Α/Α παραβασεις και τον αριθμο μου και ειμαι οκ? Ξερει καποιος αν η διαδικασια ειναι τοσο απλη? 1
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά δεν μπορώ παρά να σου πω μπράβο που ανοίγεις το θέμα για το πως θα πληρώσεις την κλήση και όχι για το πως να τη γλυτώσεις. Και ακόμα ένα μπράβο που αναγνωρίζεις ότι το λάθος ήταν δικό σου και ότι δεν έφταιγε ο κακός λιμενικός, το παλιοκράτος ή ο ανάδρομος ερμής 11 2
Mano747 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Παρκαρα εκει που δεν επρεπε και την εφαγα. Το θεμα μου τωρα ειναι κανω μια μεταφορα 20 ευρω απο τον λογαριασμο μου στην αλφα και ειμαι οκ η μπλεκω με την ελληνικη γραφειοκρατια?
zanskou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 νομιζω οτι μπορείς να την πληρώσεις και στο λιμενικό ταμείο της περιοχής όπου βεβαιώθηκε η παράβαση, αν δεν έχεις φύγει φυσικά.
Invader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δεν έχει κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής;Αν όχι επικοινώνησε μαζί τους για το πως θα πιστοποιηθεί το ότι το πλήρωσες μέσω του λογαριασμού που αναγράφει το χαρτί.
Mano747 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχει κωδικο πληρωμης. Καποιος μου ειπε για e paravolo στο οποιο δεν βρισκω ποιο πρεπει να παρω!!!!!!! Οποτε τωρα ενας πολιτης που θελει να πληρωσει αρχιζει και εκνευριζεται με το γιατι πρεπει να παρω τηλεφωνο να μαθω πως θα πληρωσω ενα προστιμο!! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Mano747 1
slk200gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, Mano747 είπε Δεν εχει κωδικο πληρωμης. Καποιος μου ειπε για e paravolo στο οποιο δεν βρισκω ποιο πρεπει να παρω!!!!!!! Οποτε τωρα ενας πολιτης που θελει να πληρωσει αρχιζει και εκνευριζεται με το γιατι πρεπει να παρω τηλεφωνο να μαθω πως θα πληρωσω ενα προστιμο!! Ε παράβολο από ,https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm
Mano747 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ξερω το site αλλα δεν ξερω ποιο να αγορασω. Δεν εχει κανενα για λιμενικο!!!
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Mano747 είπε Ξερω το site αλλα δεν ξερω ποιο να αγορασω. Δεν εχει κανενα για λιμενικο!!! Πήρες τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο Πειραιά μήπως σε βοηθήσουν ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mano747 είπε Καταφερα και εφαγα ( δικαια) μια κληση απο το λιμενικο αξιας 20 ευρω. Το χαρτι πανω λεει ενα αριθμο λογαριασμου αλφα bank. Βαζω τα λεφτα με το Α/Α παραβασεις και τον αριθμο μου και ειμαι οκ? Ξερει καποιος αν η διαδικασια ειναι τοσο απλη? Λογικα ετσι είναι αλλα ποτε δεν ξερεις !!!Αν το κανεις κανε μια εκτυπωση και κρατα ...10-20 χρονια την αποδειξη. Το τελευταιο ασχετα με τον τροπο πληρωμης. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
The_Judas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Απλά πρόσεχε γιατί η αλφα έχει για τα σχόλια το χαζό όριο χαρακτήρων (20 νομίζω). Καλό είναι να φαίνεται και το όνομά σου. Αν βρεις κανένα φαξ στείλε τους και το αποδεικτικό.
panosk1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εγω εφαγα κληση και αφαιρεση πινακιδας απο λιμενικο πριν μερικα χρονια και την πληρωσα λιμενικο ταμειο παντως.
vasilllis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Εφαγα και εγω κληση για παρανομο παρκαρισμα 20€ .Ξερει κανενας την διαδικασία πληρωμής?Εκδοσα e-παραβολο,το πληρωσα.Τωρα?Είμαι καλυμένος? Το καταθέτω κάπου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν εχει οδηγιες η κλιση ? Μηπως να το τυπωνες εκει που λεει για τον Φορεα και να ρωταγες να το στειλεις με email ? Εννοειται οτι το κρατας αντιγραφο ...για παντα !!!! https://piraeus.gov.gr/eksoflhsh-paravasewn-kok/ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1
vamvakoolas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 οχι μονο αυτο αλλα και να τη κορνιζωσει και αν μπορει να φτιαξει και ενα σκαλιστο μνημειο στο σπιτι κατα προτιμηση τσιμεντενιο για να κρατησει ή σκαλισμα σε πετρα. μια απλη αναζητηση στο γκουγκλι https://www.topontiki.gr/2020/01/17/pou-tha-exoflounte-i-paravasis-tou-kok-pou-epivalli-to-limeniko/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα